Şimdi Ara

Scream (2015- ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olaylar iyice karıştı. Kieran, bizimkilerin yanına geldiği anda katilin hemen ortalıktan yok olması düşündürücü. Ben Audrey'e güvenmiyorum şahsen ama bir yandan da Audrey'i gözümüze bu kadar suçlu gibi sokup temiz çıkartırlar diye de düşünüyorum. Noah'ın ses kaydını açık bırakması iyi oldu. Son sahnede Seth'in yanına gelen katilin psikoloji öğretmeni Lang olduğunu düşünüyorum. Söylemek biraz tuhaf olacak ama göğüs hizasında çıkıntı var gibiydi bayandı sanki o kişi. Brooke'un söylediklerinin ardından Seth'e çok sinirlenmişti. İlk sezon olduğu gibi bu sezon da katil sürpriz olabilir Lang çıkar belki katilimiz.

• ulan her bölüm başkasına çekiyorlar şüpheyi

parkta keiran'ın birden çıkışı garip oldu. branson'u da gustavo biliyordu heralde. birde ondan önce maskesini falan göstediler. birde lang meselesi var

• Bu bölümde Zoe denen kızı unutturmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kesinlikle o kızda birşey çıkacak benim katil adaylarım Zoe ya da Kieran yeni gelenlerden Kieran'ın kuzeni çok fazla dikkat çekti, Gustavo denen çocuğu söylemiyorum zaten. Bu bölüm bence bu sezonun en güzel bölümüydü valla çok beğendim.

• Cidden iyice kafalar karıştı kim lan bu katil deliricem. Bu bölüm çizgi romancı çocuk yoktu ve psikoloji hocasını fırlatan kişi epey uzundu ben Kieran olduğunu düşünüyorum sonuçta evinde maske çıkmış bi çizgi roman delisi bi insan göstere göstere katil çıkmaz heralde diye düşünüyorum.

Zoe denen kızdan en başından beri şüpheleniyorum bu bölüm de Noah ile takılırken onun iyi niyetini suistimal edip Audrey hakkındaki ses kaydını dinledi çok böyle merakla şekilde. Çok merak ediyorum nasıl bağlayacaklar bence katiller Kieran ve Zoe ama önümüzdeki bölüm Kieran kaçırılıyor iyice kafam karıştı valla.

• lakewooddakilerin hepsi psikopat bolumun ozeti buydu 1 tane saglam adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün başlangıç sahnesine istinaden
    Eli'yi insanların evine gizlice giren bir psikopat olarak göstererek maskeli katilimiz olabilme olasılığını yükselttiler.
    diğer bir sahnede ise
    Emma ve Eli'nin gizlice girdikleri evin banyosundaki cesetler, ki biri Seth.
    Ancak bu şaşırtma da olabilir ve katil hiç tahmin edilemeyecek birisi çıkabilir.

Yeni sezon daha gerilimli ve heyecanlı şekilde ilerliyor. Umarım 3. sezon onayını alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Bölümün başlangıç sahnesine istinaden
    Eli'yi insanların evine gizlice giren bir psikopat olarak göstererek maskeli katilimiz olabilme olasılığını yükselttiler.
    diğer bir sahnede ise
    Emma ve Eli'nin gizlice girdikleri evin banyosundaki cesetler, ki biri Seth.
    Ancak bu şaşırtma da olabilir ve katil hiç tahmin edilemeyecek birisi çıkabilir.

Yeni sezon daha gerilimli ve heyecanlı şekilde ilerliyor. Umarım 3. sezon onayını alır.

Hocam Eli çıkarsa çok basit olur bence. Zoe ve yanındaki kişi Kieran ya da çizgi roman delisi çıkar diye düşünüyorum çünkü öğretmeni fırlatan epey güçlüydü

• Benim de tahminim şerifin oğlu olabileceği yönünde. Öte yandan iki katil de olabilir.

Bu arada MTV tarafından dizinin iptal edileceği söylentileri dolaşmaya başladı. Umarım gerçeği yansıtmıyordur. Zaten MTV nin yayın politikasını anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Benim de tahminim şerifin oğlu olabileceği yönünde. Öte yandan iki katil de olabilir.

Bu arada MTV tarafından dizinin iptal edileceği söylentileri dolaşmaya başladı. Umarım gerçeği yansıtmıyordur. Zaten MTV nin yayın politikasını anlamak zor.

Umarım öyle birşey olmaz valla çok severek izliyorum bu diziyi ya biterse yazık olur bu sezon ne kadar durgun başlasa da sonradan heyecanlı oldu baya. İptal olursa yazık olur.
  • 02x07

Yine iki katil var bence. Kieran ve Eli'dan şüpheleniyorum ama önceki bölüm Branson'ın yerini bilen bi Brooke birde şerifin oğluydu. Cidden katil kim çıkacak bilmiyorum ama 2 kişi oldukları kesin.
    Öğretmeni o şekilde atan birinin kuvvetli olması lazım. Kieran'dan o yüzden şüpheleniyorum. Diğer bölümlerde katil biraz daha kısa boyluydu sanki.

Emma'nın da şırfıntılığını izliyoruz sürekli. Sevgilisi olduğu halde hala başkalarıyla takılabiliyor rahat rahat. Katil buna malum şeyi derse haklı.
  • Bu diziyi en azından CW falan alsa hiç değilse her sezon onay alır güzelim dizi.
  • Audrey COK seksisin hastayim Sana ;) hep araya audrey gidiyor lez olsa bile yakinlasacaklar kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu Ramazan'da sahurdan sonra can sıkıntısına izliyim, çerezlik olsun demiştim. Karakterleri inanılmaz sevdim, hepsi de salak ama sempatik Fakat 2.sezonu bomba gibi ilerliyor, ilk sezonda olayı daha baştan çözmüştüm. Fakat 2.sezonda ciddi ciddi kestiremiyorum... Hangi günleri yayınlanıyor arkadaşlar? Şimdiye kadar hep kesintisiz izledim, ilk defa gelecek bölümü bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

İlk sezonu Ramazan'da sahurdan sonra can sıkıntısına izliyim, çerezlik olsun demiştim. Karakterleri inanılmaz sevdim, hepsi de salak ama sempatik Fakat 2.sezonu bomba gibi ilerliyor, ilk sezonda olayı daha baştan çözmüştüm. Fakat 2.sezonda ciddi ciddi kestiremiyorum... Hangi günleri yayınlanıyor arkadaşlar? Şimdiye kadar hep kesintisiz izledim, ilk defa gelecek bölümü bekliyorum.

Yeni bölüm bugün çıkacak çarşambaları yayınlanıyor yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -2x08-

Ne kadar karışık bir bölümdü bu ya. Ben katili Kieran zannediyorum halen daha kendini iyice aklamak için yaptı bence ortağıyla birlikte.Eğer Kieran masumsa ona bu iş yapabilecek tek kişi Eli denen kuzeni yapar ama o da hiç şaşırtıcı olmaz çünkü başından beri şüpheli bu çocuk.

Bu bölüm Audrey katil ile telefonda konuşurken dikkatimi çeken cümle "sen bir kurban değil, katilsin Audrey" oldu. Geçen bölüm hatırlarsanız Noah bunun tam tersini anlatan bir cümle kurmuştu ve bu konuşma kaydedildi. Haliylen bu ses kaydı elinde olan tek kişi ise Zoe denen kız. Ondan en başından beri şüpheleniyorum zaten. Bu bölümde de zaten Brooke sarhoş olduysa Zoe sayesinde oldu resmen sakinleşmesi bahanesiyle sarhoş etti kızı.

Yeni bölüm fragmanında Psikoloji öğretmeninin Piper ile bağlantısı olduğu ortaya çıkıyor kardeş gibilermiş birbirlerine çok yakınlarmış. Çok merak ediyorum bu karmaşık kurguyu nasıl bağlayacaklar. Katil kesinlikle 2 kişi ve bunlardan biri bence kesinlikle Zoe diğeri de Kieran diye tahmin ediyorum.

• Ya katil Emma'yla bu sezon az uğraştı farkında mısınız ? Audrey mi başrolde Emma mı belli değil. Katil kim çıkacak cidden merak ediyorum sezon finaline kadar belli etmeseler bari.

• Bu bölümden sonra belli ki 2 tane katil var kesinlikle bunlardan biri büyük ihtimal Gustavo ya da Eli gibi duruyor resmin gözümüzün içine soktular başka biri çıkarsa epey şaşırırız mesela Eli bu bölüm hiç gözükmedi o da şüpheleri üzerine çekiyor kafalar iyice karıştı ya. Önümüzdeki bölüm Noah bıçaklanıyor bu sezon 13 bölümmüş 4 bölüm daha var, inşallah yeni sezon onayı alır dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 27 Temmuz 2016; 14:30:16 >
  • Beyler başlanır mı ? Sıkıntıdan ölüp gidicem 3-4 bölüm arka arkaya izleyebileceğim dizi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler başlanır mı ? Sıkıntıdan ölüp gidicem 3-4 bölüm arka arkaya izleyebileceğim dizi lazım.

Hocam bence çok güzel filmini sevdiysen dizisini de seversin. Arrow gibi saçma sapan değil hiç değilse Katili tahmin etmek çok zor ya hele ki bu sezon aşırı merak ediyorum, başla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 27 Temmuz 2016; 17:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Beyler başlanır mı ? Sıkıntıdan ölüp gidicem 3-4 bölüm arka arkaya izleyebileceğim dizi lazım.

Kesinlikle başla. Çok sürükleyici bir dizi, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.