Şimdi Ara

scotty e başlasam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ... arkadaşlar aklımda scotty yapmak var . sizce 10.000 tl civarında bir motor alıp başlasam mı diyorum ? motor ehliyetim de var . yarın başlasam istanbul şartlarında ortalama 6-7 saatlik çalışmayla ne kadar kazanırım ? ya da motoru alıp güvenilir bir şoför bulup çalıştırmak mı daha iyi ? atıyorum ben ayda 1000-2000 tl alacağım geri kalanını şofor kazanacak . ne kadar kazanırsa onundur .

• o imza ne öyle hocam roman yazsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

o imza ne öyle hocam roman yazsaydınız
    hiç farkında değildim bu kadar uzun olduğunun neyse konuyu dağıtmayalım :)
  • Al bir pcx başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Al bir pcx başla.
    14.000 tl den başlıyor . sıfırları iyicene hesap yapmak lazım .
  • Vitesli motorda artçı ile zorluk çekersin. Müşteride rahat seyahat edemez vites geçişi sele küçüklüğünden dolayı. 1.000tlde artçı kaskı , topcase , dizlik gibi müşteri ekipmanları ekle. Benim şehrimde olsa yapardım öğrenciyim 2 yıldır ehliyetimde var

• quote:

Vitesli motorda artçı ile zorluk çekersin. Müşteride rahat seyahat edemez vites geçişi sele küçüklüğünden dolayı. 1.000tlde artçı kaskı , topcase , dizlik gibi müşteri ekipmanları ekle. Benim şehrimde olsa yapardım öğrenciyim 2 yıldır ehliyetimde var
    uzun zamandır kullanmıyorum biraz araştırdım galiba son zamanlarında uygulamasında sıkıntılar çıkmış sistemlerimi çökmüş anlamadım . tknik detaylara geçmeden önce ne kadar kazanabileceğimi hesaplamam lazım . tecrübeli kişilerden yorumlarını bekliyorum . bu saatten sonra bu işi yapmaya değecek mi ? istanbulda yüzlerce motorcu var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam bir gelir kaynağı değil. Güzel havada gezmek tozmak istersin açarsın sistemi hem gezersin hem harcligin çıkar. Bu uygulamaya bel bağlayıp ev geçindirmek zor ki bunun kış ayıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 19 Mayıs 2018; 0:9:12 >
  • quote:

Sağlam bir gelir kaynağı değil. Güzel havada gezmek tozmak istersin açarsın sistemi hem gezersin hem harcligin çıkar. Bu uygulamaya bel bağlayıp ev geçindirmek zor ki bunun kış ayıda var
    soğuk havalarda tutmayabilir ama artık eskisi kadar da soğuk yok bu sene istanbula kış gelmedi doğru düzgün yağmur bile yağmadı yazları çalışıp para kasmak için güzel yöntem . az önce yine scotty kullandım biraz sordum ortalama günlük kazancım 200 lira civarı dedi . masrafları çıktıktan sonra net eline kalan. eğer 200 kalıyorsa aylık 6000 eder . 290 lira yaptığım günde 40 lirasını benzine verdim dedi . günde ortalama 150 lira net kazanç olmalı ki işe yarasın . bu da günde 10 yolcu demek 5-6 saat çalışmayla yolun uzunluğuna göre de değişebilir .

• Yemek servisi olayina bak scottynin,siparis basi 10 tl veriyorlarmis ortalama 20-25 dk suruyor bu is.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Yemek servisi olayina bak scottynin,siparis basi 10 tl veriyorlarmis ortalama 20-25 dk suruyor bu is.
    sipariş başına 10 tl ise nasıl kar ediyorlar ?
  • System Lord S kullanıcısına yanıt
    Edebildiklerini dusunmuyorum,ilk acildiginda yaklasik 1-1.5 ay her siparisimde 5 lira indirim yaptilar.Ve verdigim siparisler 15 liraydi zaten İndirim bitti simdi belki kuryelere verdikleri para da azalmistir.

• bende var motor 20 yaşımda olmadığım ve ehliyetimin 2 yıllık olmaması dolayısı ile eğitime gidemedim ama benim motor 500 lük ya 100 km de 5 litre yakıyor adamı nereye götürsem nerdeyse onun vereceği para kadar benzin yakacam yıpratmaya değer mi bilinmez 250 lik olsa iyidi. ama şartları karşılayınca başvurucam 1 hafta yaparım günde 10 saat falan iyi para bırakıyosa devam ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

bende var motor 20 yaşımda olmadığım ve ehliyetimin 2 yıllık olmaması dolayısı ile eğitime gidemedim ama benim motor 500 lük ya 100 km de 5 litre yakıyor adamı nereye götürsem nerdeyse onun vereceği para kadar benzin yakacam yıpratmaya değer mi bilinmez 250 lik olsa iyidi. ama şartları karşılayınca başvurucam 1 hafta yaparım günde 10 saat falan iyi para bırakıyosa devam ederim..
    Yarım saatte 8 lira desen saatte 16 eder 8 saat çalışsan 128 lira eder 25’le çarpsan bir ayda 3200 eder ama değer mi,

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E35D290C4

bende var motor 20 yaşımda olmadığım ve ehliyetimin 2 yıllık olmaması dolayısı ile eğitime gidemedim ama benim motor 500 lük ya 100 km de 5 litre yakıyor adamı nereye götürsem nerdeyse onun vereceği para kadar benzin yakacam yıpratmaya değer mi bilinmez 250 lik olsa iyidi. ama şartları karşılayınca başvurucam 1 hafta yaparım günde 10 saat falan iyi para bırakıyosa devam ederim..
    250 CC yetmiyor mu ? ayrıca benim 2 yıl olmasına 4-5 ay kaldı . bu 2 yıl kuralını esnetemezler mi ? şartmı 2 yıl olması benzin fiyatları da arttı iyice araştırmak lazım . 2500 CC lik bir motorla şu an ortalama 15 km lik bir yolda ki toplam maliyet ne kadar olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: System Lord

250 CC yetmiyor mu ? ayrıca benim 2 yıl olmasına 4-5 ay kaldı . bu 2 yıl kuralını esnetemezler mi ? şartmı 2 yıl olması benzin fiyatları da arttı iyice araştırmak lazım . 2500 CC lik bir motorla şu an ortalama 15 km lik bir yolda ki toplam maliyet ne kadar olur ?

Alıntıları Göster
    250cc scottye yeter ben 500 lüğü uyguna buldum diye almıştım
  • 10 defa kullanmışımdır hepsi Xmax denk geldi. Şartları vardır bence sıradan basit motorları almazlar belki
  • aynı zamanda hem sana hem müşteriye ekipmanları da alman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.