Şimdi Ara

Scotty Bedava Yolculuk 3 dene hemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
23.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben geçen seneden beri kullanıyorum yeni üyelere 3 yolculuk bedava yapmışlar, bende yeni üyelik açtım :Dhttps://twitter.com/ScottyTurkiye

• Bu ay içerisinde 3 kez kullandım. İlk yolculuk 15 Km'ydi. Eşleşmeden hemen sonra motorcu arkadaş aradı ve 10 dk içinde konuma geleceğini söyledi. Söylediği gibi tam 10 dk. da geldi. İlk kez bineceğimi ve biraz tedirgin olduğumu söyledim, sağolsun hemen kaskımı, dizliklerimi vs taktı. Gerçekten çok sakin ve düzgün kullandı motoru, yolda sohbet ede ede geldik, hiç bir problem yaşamadım. İkinci çağırdığımda eşleşen kişi, ödemeyi nakit yapsan olmaz mı, motorun benzini yok, bugün ilk işim benzin almam gerekiyor dedi, tabi ki kabul etmedim ve çağrıyı kendisinin iptal etmesini talep ettim (onlar iptal edince puanları düşüyormuş). Daha sonra başka biriyle eşleştim ve o da söylediği dakikada geldi, yine kask ve dizlik taktık, yaklaşık 30 km yolculuk yaptık. Bu arakdaş da gayet sakin ve düzgün kullandı motoru ve hiç bir problem ve tehlike yaşamadık. 3. yolculuğumda ilk eşleştiği sürücü hiç aramadan iptal etti. Daha sonra eşleştiğim kişi konuma geleceğini söyledi, ancak 10 dk sonra arayıp yanlış yola girdiğini ve yetişemeyeceğini söyledi. Defalarca özür dileyerek iptal etmek zorunda kaldığını anlattı. 3. eşleşmede arkadaş aradı ve belirttiği dakikada geldi. Kask ve eldiven verdi, dizlik vermedi. Hiç sorunsuz ve tehlikesiz bir yolculuk oldu. Ancak yolda yağmura yakalandık. Yağmurlu havada yolculuk yapmak gerçekten zor, sırılsıklam oldum. Genel olarak ben memnunum scotty den, kampanyalar devam ettiği sürece kullanırım.
  • kampanya detayı yok linkte?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtık yeni üyelik teşekkürler. 20tllik 3 yolculuk tanımlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 21 Mart 2018; 16:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde var mı acaba ?
  • Açtım üyelik tanımlanmadi ne yapmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

izmirde var mı acaba ?

bu tarz şeyler sadece istanbulda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

izmirde var mı acaba ?

bu tarz şeyler sadece istanbulda olur

peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    adamlar izmirde de varmış ama kampanya orda varmı bilmiyorum
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni üyelik açmak için yeni numara mı gerekiyor nasıl yapıyoruz ?
  • Ankara da varmı beyler ?
  • İzmirde varmi

• Yüksekova’da var mı?

• Motoru nasıl kullanıyorlar? Ne kadar güvenli?
  • sugarson kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapan 3 arkadaşım var. Ben yapmıyorum. İstanbul'da motosiklet ne kadar güvenliyse o kadar güvenli. Yolcuya kask mont veriliyor. Tek kişi için hızlı ve ucuz bir yolculuk. Yapan kişi için de kârlı bir iş. Güvenlik kısmını değerlendirmek size kalmış. Risk sizin. Benim görüşüm İstanbul'da motosiklet kullanmak canını tehlikeye atmak demektir. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum.

Bu arada kadınlar daha fazla scotty kullanıyor.

• millet kısa yoldan para kazanmanın bugunu bulmuş motorlar ne yakıyor da o kadar para alıyorlar,bir de hayati tehlikesi cabası bunlara devlet nasıl izin veriyor onu da anlamadım
  • Kazaların biraz fazla olduğunu duydum hiç kullanmadığım için bilmiyorum. İnternetten yorumlara vs bakmak lazım
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    O kadar para almalarının sebebi yakılan benzin değil. Kullanılan motorlar kilometrede 15-16 kuruş ancak yakıyor. Parayı haketmelerinin sebebi hayatlarını riske atmaları. Kuryelik, motosiklet kullanmak riskli iş grubuna giriyor. Bugün İstanbul'da haftalık 45 saat çalışan kurye en kötü 2500 lira alıyor.( Ve bahşiş) Asgari ücretin 1600 lira olduğu yerde iyi para.

Devlet izin vermiyor zaten bu olaya. Polis çevirince ceza yazıp motoru bağlıyor. Korsan taksi ve uber muamelesi görüyorlar. Cezayı scotty ödüyor. Motoru da çıkartıyor.

• İndirim nakit ödemelerde düşüyor mu.?
    Ayni gün kullanılabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 28 Mart 2018; 14:24:8 >
  • Yarın kullanacağım bakalım görüşlerimi yazarım. Bu arada birkaç yere denemelik fiyat çektim baya uyguna geliyor über yolo taksi vs hepsinden daha uygun bu Scotyy.
  • Fiyat uygunsa bence güzel bir kampanya, bir de yasal olsa....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.