|
Bildirim
|
Yüksekova’da var mı?
|
bu tarz şeyler sadece istanbulda olur
![]() |
peki
![]() |
Allah belasını versin bu uygulamanın. 2 tane 20tl lik indirim kodu vardı hesapta yüklü. Ona güvenip bugün kullanayım dedim, yetişirim diye saati ona göre ayarladım. Silmişler hesaptan kodları. Gideceğim yere geç kaldım sayesinde.
20 tane 1 yıldız vericem play storedan. |
millet kısa yoldan para kazanmanın bugunu bulmuş motorlar ne yakıyor da o kadar para alıyorlar,bir de hayati tehlikesi cabası bunlara devlet nasıl izin veriyor onu da anlamadım
|
2 saat en fazla. Bunun gibi gerçek fırsat konularında bulunurum
|
Bu ay içerisinde 3 kez kullandım. İlk yolculuk 15 Km'ydi. Eşleşmeden hemen sonra motorcu arkadaş aradı ve 10 dk içinde konuma geleceğini söyledi. Söylediği gibi tam 10 dk. da geldi. İlk kez bineceğimi ve biraz tedirgin olduğumu söyledim, sağolsun hemen kaskımı, dizliklerimi vs taktı. Gerçekten çok sakin ve düzgün kullandı motoru, yolda sohbet ede ede geldik, hiç bir problem yaşamadım. İkinci çağırdığımda eşleşen kişi, ödemeyi nakit yapsan olmaz mı, motorun benzini yok, bugün ilk işim benzin almam gerekiyor dedi, tabi ki kabul etmedim ve çağrıyı kendisinin iptal etmesini talep ettim (onlar iptal edince puanları düşüyormuş). Daha sonra başka biriyle eşleştim ve o da söylediği dakikada geldi, yine kask ve dizlik taktık, yaklaşık 30 km yolculuk yaptık. Bu arakdaş da gayet sakin ve düzgün kullandı motoru ve hiç bir problem ve tehlike yaşamadık. 3. yolculuğumda ilk eşleştiği sürücü hiç aramadan iptal etti. Daha sonra eşleştiğim kişi konuma geleceğini söyledi, ancak 10 dk sonra arayıp yanlış yola girdiğini ve yetişemeyeceğini söyledi. Defalarca özür dileyerek iptal etmek zorunda kaldığını anlattı. 3. eşleşmede arkadaş aradı ve belirttiği dakikada geldi. Kask ve eldiven verdi, dizlik vermedi. Hiç sorunsuz ve tehlikesiz bir yolculuk oldu. Ancak yolda yağmura yakalandık. Yağmurlu havada yolculuk yapmak gerçekten zor, sırılsıklam oldum. Genel olarak ben memnunum scotty den, kampanyalar devam ettiği sürece kullanırım.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 21 Mart 2018; 16:47:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 28 Mart 2018; 14:24:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|