Şimdi Ara

Scottish Fold (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm kuralları gereği hayvanların para karşılığı satılması ve satılmasına katkı sağlayacak bilgi paylaşımı yasaktır.
    Lütfen daha duyarlı olalım bu konuda.
  • Scottish fold olsun british olsun bunlar kedilerin golden o gibi bi şey herkes sahip olmak üster ama kimse para vermek istemez. Sorunca da ama ben hayvan severim, para ile satılmasına karşıyım vs. o zaman bakıma muhtaç yığınla hayvan var sokaklarda, istersen gidip barınaklarda da gönüllülük yapabilirsin. ama yok. Bu biraz şey gibi benim arabaya ihtiyacım var, para vermek istemiyorum biri bana bugatti olmadı koenigsegg verebilir mi demek gibi.

Zamanında ilk yavruları hep tanidiklara, referansı olanlara falan verdik bi kaçı hariç hepsi 6. Aydan sonra dert yanmaya, evine alacak başka birini aramaya başladı. Şimdi babama bile belli bi ücret almadan vermem açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ne kadar da önyargılı olmuş buralarda. param yok demiyorum tabikide param var çok şükür çalışı kazanıyorum. belli bi bütçem var ve bu bütçe dahilinde kedi satınalamak için fazladan 1500TL'm yok. herkes kendi bakış açısıyla bakıyor etrafına. ben sorumluluk sahibi bir insanım keza nişanlım da öyle. bir hayvan sahipleneceksek ki şuanda çok yakışıklı bi oğlumuz var her ne kadar scottish fold olmasa da yeri doldurulamaz, onun için gerekli olan hatta bazen gereksiz bile olabilecek harcamalardna kaçınmayız bu 1. kediyi almaya paran yok ona pakmak için mama da almazsın sen diyen arkadaş sen çok istiyorum diye çocuk yapıp yok ben bunu büyütemem diye sokağa atçan heralde çokcuk yapmak bedava nasılsa.

İŞİN ÖZÜ HALA SCOTTİSH FOLD SAHİPLENMEK İSTİYORUM KISA Bİ SÜRE ARAYIŞIMI DURDURMUŞ OLSAMDA. ÖNYARGILI İNSANLAR SİZ YORUM YAPMAYIN EMİ. GİDİN DİĞER KONULARDA OYNAYIN.

• Bu da kendileri
     Scottish Fold

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Bölüm kuralları gereği hayvanların para karşılığı satılması ve satılmasına katkı sağlayacak bilgi paylaşımı yasaktır.

Tekrar hatırlatmak durumunda kalıyorum.Lütfen sadece bu cins kedilerle ilgili bilgi paylaşımında bulunalım.Ücretle ilgili yazılan bütün mesajları bölüm kuralları gereği siliyorum bilginize
  • bu fold ve shorthair kediler nedense bana sevimli gelmiyor. orantısız bir vücutları var. ama kısa tüylü ve uysal olmaları tercih sebebi sanırım. Bir de göz rengi ile tüy rengi farklılığı.

Olur da bu inattan vazgeçerseniz size tavsiyem veterinerleri gezmeniz. Veterinerlerde illa ki sahiplenecek yavru kedi oluyordur. Hem sokakta kalmış bir hayvana iyilik yapmış olursunuz hem de düzgün bakıldığından emin olduğunuz bir kedi almış olursunuz.

İnsanlar maalesef hayvan bakmayı bilmiyor. Sokaktaki çoğu kedi alıp bakamayanların sokağa bıraktığı cinsler.

Bizim sokağın başında bile 2 yaşlarında bir scottish var.
  • Sahiplendirme için girişimde bulunsanız hocam Talep bu kadar fazlayken hayvan sokakta kalmasın
  • quote:

quote:

Bölüm kuralları gereği hayvanların para karşılığı satılması ve satılmasına katkı sağlayacak bilgi paylaşımı yasaktır.

Tekrar hatırlatmak durumunda kalıyorum.Lütfen sadece bu cins kedilerle ilgili bilgi paylaşımında bulunalım.Ücretle ilgili yazılan bütün mesajları bölüm kuralları gereği siliyorum bilginize

Mesajıımı silmiş moderator. Özetleyeyim o halde bu cinskedileri sahiplendirme usulü bulmanız imkansıza çok yakın. İyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun süredir sokakta belli. Artık sokak kedisi olmuş diyebilirim. İnsanlara pek yaklaşmıyor. Sanırım %100 cins de değil. biz alalım dedik ama yanaşmadı. Biz de artık mamasını bırakıyoruz her gün yiyip gidiyor.
  • Anladım hocam.Teşekkürler.O da öyle mutlu demek ki
  • Galiba

benim diğer kediyi de saldım sokağa. eve sığmadı. enerjisini atamıyordu. Çakal güneşli sıcak havalarda ortalıkta görünmüyor , hava yağmura soğuğa döndümü kapıda dikiliyor acitasyon yapıyor

Mahallede adımız kedici abi ye çıktı Sokaktaki kedileri besliyoruz paso. aç karnımızı doyurmuyoruz onlara çalışıyoruz resmen
  • Kısırlaştırma yaptırmadıysanız durmaz hocam.Benimki operasyon geçirmesine karşın kapı açıldığında fırlamak için can atıyor

Vallahi bizim orada da bütün hepsi hamile.Daha yavrular çıkmadı gün yüzüne ama önümüzdeki ay dolanmaya başlarlar.Dediğiniz gibi onlara çalışacağız
  • evde bi tane var o kısır. Ama diğeri daha 5-6 aylık falandı. kısırlaştırmadık önce bir bakalım bize uyum sağlayacak mı dedik. Şimdi boş yere vebaline girmeyelim hayvanın diye
  • Orası da doğru haklısınız
  • şaka gibi yorumlar var gerçekten. bir canlıya bakmayı hobi olarak görenler var, sanırım anne veya baba olunca çocuğunuza da hobi şeklinde bakacaksanız, başka bir açıklama getiremedim bu duruma.
    bu cins kedi muhabbetine hiç girmek bile istemiyorum, neymiş çok karizmatik kedilermiş, bu kediden başka kedi istemiyorlarmış, bak sen ya. bu kadar istekliyseniz kedi beslemeye gidip sokakta bakıma muhtaç kedileri alın, bilmiyorum insanlık bunu gerektiriyor ama bu tür düşüncedeki insanlar canlı falan da beslememeli.
    kedi, köpek veya canlı beslemek hobi değildir. umarım bu zihniyete erişmeniz dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 17 Nisan 2015; 20:59:58 >
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    hay ağzını öpiyim, pardon parmaklarını. bence bu insanlar güzel bir hediyelik eşya dükkanına gitsinler, ordan birşeyler alsınlar evlerine. Yemin ederim burda her doğurma döneminde doğuran sokak kedilerinin yavrularına sahip bulamıyoruz, hepsi sokakta kalıyorlar, evde biraz büyüyene kadar geçici bakıyoruz anneyide alıp. Burda yok şu cins kedi, yok bu cins köpek arıyorum ilanlarını okuyunca sinir olmamak elde değil. bu insanlar hayvansever değil, hayvansever olmadıkları gibi, kendilerini hayvansever sanıyorlar ve daha kötüsü, para ile hayvan almaları yada cins hayvan alarak bunları satanlara prim vermeleri yüzünden, sokak hayvanları sahipsiz kalıyor, zararlarıda oluyor yani. cins cins diyorum, köpek konusunda barınak ve sahiplendirme olarak cins dolu aslında. safkan, kırma, tamamen sokak köpeği vs. dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

hay ağzını öpiyim, pardon parmaklarını. bence bu insanlar güzel bir hediyelik eşya dükkanına gitsinler, ordan birşeyler alsınlar evlerine. Yemin ederim burda her doğurma döneminde doğuran sokak kedilerinin yavrularına sahip bulamıyoruz, hepsi sokakta kalıyorlar, evde biraz büyüyene kadar geçici bakıyoruz anneyide alıp. Burda yok şu cins kedi, yok bu cins köpek arıyorum ilanlarını okuyunca sinir olmamak elde değil. bu insanlar hayvansever değil, hayvansever olmadıkları gibi, kendilerini hayvansever sanıyorlar ve daha kötüsü, para ile hayvan almaları yada cins hayvan alarak bunları satanlara prim vermeleri yüzünden, sokak hayvanları sahipsiz kalıyor, zararlarıda oluyor yani. cins cins diyorum, köpek konusunda barınak ve sahiplendirme olarak cins dolu aslında. safkan, kırma, tamamen sokak köpeği vs. dolu.

bu kadar hayvan severler, hayvanlarla ilgili örgütlenmeler var ama bu canlı ticaretinin önüne nasıl geçilmiyor anlamıyorum. cins kedi yine alıp beslesinler sözüm ona, dediğin gibi barınaklarda ve sokaklarda o kadar çok var ki satın alınıp dışarıya atılan.

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam, zavallı eve muhtaç kedi ilanlarına kimse bakmaz ama bir tane cins kedi ilanı olsun ücretsiz 100'den fazla kişi sebeplenir. sonra hayvansever insanlarız derler.
  • Ne için bu türde istiyorsunuz? Hayır düşünüyorum bir sebep bulamıyorum. Niye bir Tekir değilde bu tür? Dokunduğunuz zaman derisi daha yumuşak falan mı oluyor? Gerçekten kedi sahiplenmek isteyen hayvan-sever birisi gördüğü ilk muhtaç kediyi sahiplenir.
  • Bu ilanı tesdüfen görmeme rağmen çoğu yorumu okudum, sonuç olarak bende Scottish Fold cinsi kedi almayı düşünüyorum, bakışları filan çok tatlıymış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.