Şimdi Ara

scottilsh fold kesik kulak yavru kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar kizimin hastasi oldugu scottilsh fold cins kesik kulak yavru kediciklerin arastirmasini yapiyorum. Orta halli bir aileyiz ve bu kedilerin fiyatlari el yakiyor. kizim bu kediciklere resmen ölüyor. burdan bu cins yavru kedisi olup sahiplendirmek isteyen arkadaslar bana ulasabilirmi? bendimo@hotmail.com bu adrestn bana ulasabilirsiniz. ayrica eyerki kediciyi bulursam ulastirma sorunu yasarmiyiz hatay-antakya ilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelina

Slm arkadaslar kizimin hastasi oldugu scottilsh fold cins kesik kulak yavru kediciklerin arastirmasini yapiyorum. Orta halli bir aileyiz ve bu kedilerin fiyatlari el yakiyor. kizim bu kediciklere resmen ölüyor. burdan bu cins yavru kedisi olup sahiplendirmek isteyen arkadaslar bana ulasabilirmi? bendimo@hotmail.com bu adrestn bana ulasabilirsiniz. ayrica eyerki kediciyi bulursam ulastirma sorunu yasarmiyiz hatay-antakya ilginize...

O cins kedilere bende hastayım malesef o kedi cinsi sahiplenmeyle bulmanız çok zor. Ayrıca kargo ile falan almayı hiç düşünmeyin. Kedi gelene kadar telef olur. Zaten izinde vermezler. Siz yinede şu konudaki scottish fold kedi sahibi arkadaşa bi danışın. Yardımcı olurlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_94467510/f_/key_poncik//tm.htm#95328266

• Selam bende 3,5 yaşında bir scotish fold var ancak istanbulda yaşıyorum oralara kadar gelmesi mümkün değil ancak biri gelip almalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.