Şimdi Ara

Scotish Fold Kedim İffet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve yeni geldi kedi şuan bizden kaçıyor nasıl kaçmamasını sağlıcaz
     Scotish Fold Kedim İffet

• Ona biraz süre verin.Evi keşfetsin,sizleri tanısın,güvensin.Zamanla yaklaşmaya başlayacaktır zaten.Oyuncaklarla oynatarakta yakınlaşmasını sağlayabilirsiniz.Ama biraz bekleyin eve alışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Ona biraz süre verin.Evi keşfetsin,sizleri tanısın,güvensin.Zamanla yaklaşmaya başlayacaktır zaten.Oyuncaklarla oynatarakta yakınlaşmasını sağlayabilirsiniz.Ama biraz bekleyin eve alışsın.

oyuncaklarla çok güzel oynuyo pinpon topunu çok sevdi yatağımla duvarın arasına giriyo dar bi alan orası kapattım bugün orayı iyi mi yaptım hala oraya girmek için yer arıyo
  • Kapatın, sıkışmasın.Farklı ilgisini çekecek yerler bulacaktır kendisine
  • quote:

Ona biraz süre verin.Evi keşfetsin,sizleri tanısın,güvensin.Zamanla yaklaşmaya başlayacaktır zaten.Oyuncaklarla oynatarakta yakınlaşmasını sağlayabilirsiniz.Ama biraz bekleyin eve alışsın.

Kediniz çok güzel gerçekten. Kaç aylıktı eve ilk geldiğinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.İki aylık civarı falandı geldiğinde.1 yaşını geçti şuan
  • quote:

Teşekkürler.İki aylık civarı falandı geldiğinde.1 yaşını geçti şuan

Neler tavsiye edersin bnm kedim de haftaya 2 aylık olacak henüz anasında eve gelmedi daha :) balkonlardan camlardan korkuyorum bzm evde hep açıktır çnkü.. bir de hangi mama kullanacağım 4 aydan sonra..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Kedim hamile mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Camları kesinlikle açık bırakma.Küçük olduğu için üstten açarım bir şey olmaz dersin.Sıkışıp orada yaralanabilir en kötüsü de ölebilir.Allah korusun.Gelmeden önce çevrende yakın ve işinde iyi olan, güveneceğin bir veteriner bul bence.Tedavilerini aksatmadan ve atlamadan hepsini yaptır geldiğinde.Bu hususlar hem evdekilerin hem de kedinin sağlığı açısından çok önemli.Mama olarak kuru mama kullanabilirsin 4 aylıkken.Ben hills,proplan kullandım sırasıyla.Şuan acana kullanıyorum.Araştırmanı tavsiye ederim.Daha sağlıklı bir mama.Fiyat olarak biraz daha yüksek.
  • iple oynat hemen alışır sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.