Şimdi Ara

Scorpion: Disfigured [ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam zevkler ve renkler tartışılmaz. hadi sen beğenmedin, canın sağ olsun.
    ama hiç denememiş arkadaşları neden peşin soğutmaya çalışıyorsun?
    yani lafı "hiç denemeyin"e getiriyorsun. ne gerek var buna?

biz oyunu iyisiyle kötüsüyle tanıtmaya çalışıyoruz.
    isteyen beğensin istemeyen beğenmesin, ama bunu deneyip kendileri karar vererek yapsınlar.
  • Oyun bitti 16 koca bölümden oluşuyor
  • @sahafiec
    Hocam zamanı olan varsa denesin 1.3 gb çok bişey değil ama denenecek birşey de değil oyun yaa. Adamın eline mantar tabancası vermişler virüslü bi senaryo yazmışlar al sana oyun...

Gerçi sen ki Mafia'yı beğenemeyen adamsın sana daha oyun beğendiremeyiz
  • @Lifetaker
    hocam Pro-Gamer arkadaşımızın da dediği gibi tek kişilik takım adamımız.
    fakat elimizdeki becerilerle düşmanları kendi tarafımiza çekip bizden olmalarını sağlayabiliyoruz.
    ayrıca bize yararlı bilgiler veren ve telsizden bağlantı kuran bir kadın bir de erkek elemanımız var...

@Oz_An
    ya hocam çok abartıyorsun ya, illahi yani mantar tabancası.
    seslendirme mükemmel demedik, ufak tefek hatalar var ama o kadar da değil yani.
    bu arada sen nekadarını oynadın oyunun? kaçıncı bölüme geldin bakalım?

@Pro-Gamer
    16 bölüm demek, hiç fena değil. umarım son ilginçtir. bakalım tahminim tutacakmı.

işte herşeye ramen meraklı olanlara birkaç ss:

firavonun mekanına giriş...
     Scorpion: Disfigured [ÇIKTI]

içerde karuma olarak Doberman köpekleri bile var, hemde üçer üçer dolaşıyorlar - dikkat!

firavonun odaları, köpeklerle birlikte kadın askerler de var, ona göre...

terastan bir şehir manzarası...

kendi heykelini dikmiş adam oda ortasına. önümde yerde de taze mermi yemiş bir Doberman...

her taraf klasik sanat eseri dolu...

• boşver sahafiec millet takmıyor ben bitirdim son bölüm bitişi pek güzel değildi ama 15.bölüm güzeldi ha şeye gelincede mantar tabancası olayına gerçekten o problem var yani silah ile ateş ederken ettiğini hissetmiyorsun tepme oranını çok düşürmüşler ve düşmana zombilere felan ateş edince mermilerin değdiğini göremiyorsun ama psijik güçdekiler görüyorsun :X
  • ya o önemli değil, beğenmemek de beğenmek de şahsi bir mesele.
    ama gerçekler de inkar edilemez. siz neden ateş ettiğinizi hissetmiyorsunuz bilmem.
    ben hiç o hisse kapılmadım, vurulan adamın gözlüğü kaskı uşuyor kafasından.
    nasıl mermi düşmana vurduğu zaman hissedilmiyormuş?

pompalı ile ben o kadın muhafızlara ateş edince uçuruyor valla onları.
    birine 2m gibi mesafeden ateş ettim kızcağız uçtu ta duvarın yanındaki kanepeye düştü.
    daha nasıl bir his versin bu silahlar?
    ha tamam, kan man pek yok ama beni bu hiç rahatsız etmiyor, her oyunda da Fear2'deki gibi kan içinde yüzecek değiliz ya.

benim silahlardaki tek bulduğum eksik, bazılarında "fire mod"u değiştiremez oldum nedense.
    ilk başta hepsinde oluyordu sonradan bazıları "arızalandı".

• Oyunu indirdim rar dan çıkardım İçersindeki dosyalarda setup.exe, setup-1.bin, setup-2.bin ve Redist vardı. Kaspersky hemen setup.exe de Truva atı buldu sildim bende virüsdür diye, bin uzantılı dosyalarla Daemon tolls ile kurulur diye düşündüm ama boş cd gibi gösteriyor. Bu setup.exe hakkında ne yapayım şimdi geri almam lazım ama oda virüslü
  • @ByAdmin
    neden öyle göstermiş bilmem, o dosya olmadan kuramazsın.
    ben şahsen Antivir kullanıyorum ve o dosyada böyle bir uyarı almadım.
  • hmm. beğenende var beğenmeyende
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

hmm. beğenende var beğenmeyende

Güzel hort olmuş.Oyunun varlığından hiç haberim yoktu.Hem iyi hem kötü yorumlar var.Hort bir işe yaradı sonunda
  • Bende ilk defa duyuyorum. Deneyelim bakalım. Birazcık götürsün yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

hmm. beğenende var beğenmeyende

Güzel hort olmuş.Oyunun varlığından hiç haberim yoktu.Hem iyi hem kötü yorumlar var.Hort bir işe yaradı sonunda

aaa ayıpsın. çok güzel hortlarım vardır benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 4 Kasım 2009; 0:08:12 >

• Bende iş yerinde oynamak için ediniyorum şu an Heralde bir nebze olsun idare eder... Yalnız burdaki sistem biraz zayıf; 2220 işlemci, 2GB Ram ve 8500 GT ekran kartı. Umarım optimizasyon iyidir; orta ayarlarda oynasam yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 4 Kasım 2009; 13:37:40 >
  • Güzel bişeye benziyo, oynamak gerek.
  • ben denedim

başlangıç süper. grafikler falan nedense benim çok hoşuma gitti. sonrası mı??

koca bi s.çış
  • Bu nasıl kötü bir oyundur böyle
    Yani denemek isteyen arkadaşlara hiç denemeyin demeyeyim ama küçük bir tavsiye olarak 'hafiften uzak durun' yazayım buraya...
    İki bölüm anca dayanabildim; sonuna kadar oynayan arkadaşları sabırlarından dolayı canı gönülden kutluyorum
  • vazgeçtim oynamayacağım
  • ya beyler biraz saçma olacak ama oynayanlardan yardım istiyorum sorun şu regen vs . özellikler var ama bu özellikleri nasıl kullanıcaz acaba bir tuşamı basmamız gerekiyo ben regeni upgrade ettim ama canim azaldığında hiç regen yapmiyo yada psy güçlerimi nasıl kullanıcam oynayanlar yardım lütfen.
  • yokmu yardımcı olabilecek kimse
  • Milliyet'in verdiği oyunlardan. Yeni format attım, driverları indirip oynayacağım. Oyun güzele benziyor. Oyunu oynamadan önce direkt araştırayım dedim, dandik olmasın falan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.