Şimdi Ara

Scorpion: Disfigured [ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

hatanın adı ne ?

Özel bir hata kodu yok sadece scorpion.exe bir hatayla karsılastı ve kapatılması gerekiyor diyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mysterious27

quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

hatanın adı ne ?

Özel bir hata kodu yok sadece scorpion.exe bir hatayla karsılastı ve kapatılması gerekiyor diyor..

Nuke yemiş oyun biraz beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Ben azıcık oynadım. FEAR özentiğini sonuna kadar hissediyorsunuz oyunda. Oyun bana çok monoton geldi. Oyunun havası bile insanı sıkmaya yetiyor. Ama oyun olsun taştan olsun ben oynarım abi diyenlere birebir. Ayrıca oyunun dili almanca

Kesinlikle.. 15 dakika dayanabildim, müthiş sıkıcı bir atmosfer var.
  • hmm...hayret, benden başka bu oyunu beğenen yok galiba.
    kaldı mal deliye...
  • Gereksiz bir oyun
  • @MaxCavalera
    daha da gereksiz bir yorum...
  • gerçekten iyimi ? biraz ss koysana
  • inanırmısın hiç ss çekmedim, kendimi tamamen oyuna verdim.

ben beğendim dediğim gibi ve zevkle oynuyorum - ayrıca bence Fear2'ye hiç benzemiyor.
    işte birkaç ipucu:
    - çok farklı upgrade edilebilen yarı otomatik, full otomatik, enerji ve patlayıcı atan silahlar var
    - yine upgrade edilebilen zihisel silahlarımız var - psy ve telekinez türü
    - bunun dışında upgrade edilebilen giysimiz de var, vurulunca sağlığımızı tekrar düzeltebilen
    - zaman sıkıştırma, enerjı duvarı ve gece görüşü özellikleri
    - ilerledikçe ve adam vurdukça upgradelere ulaşıyoruz ve hangi silahı ve ya özelliği upgrade edeceğimizi kendimiz seçiyoruz
    - giysimizde yakın etrafı ve gideceğimiz yolu takip eden 3 boyutlu tarayıcımız da var
    - silahlarımızı, düşmanlarımızı, haberleşmelerimizi ve giysimizi açıklayan WiKi'pedimiz bile var...

eee, daha ne olsun yani bir oyunda?

bunun dışında oyun gayet akıcı ve optimizasyonu da çok iyi. ne takılmalar ne de oyundan atmalar yaşadım.
    grafikler bence bu oyun için çok bile başarılı, ses de iyi sayılır.
    her oyun gibi ufak tefek hataları var ama önemsenecek kadar değil...

neticede bence oyun kıtlığında rahatla oynanabilecek hatta zevk alınabilecek bir oyun.
    özellikle FPS düşkünleri için...

• Fear özentisi veya fear rakibi olsa nolacak.Sana yararımı var zararımı ona bakacaksın.oyunda özenti olsun yeterki zevk alayım..Özentiyse ve fearı seviyosan bunuda oynarsın hem özenti deyip oynamamak saçma geliyor bana.
    Oyuna bakılacak olursa yarın deneyip yorumumu yazarım.ama sslerden iyi bir oyun gibi görünüyor.ama sslere kanmamak lazım.her zaman böyledir bu ss'ler
  • Unreal Engine 3 motorumu kullanılıyor??? Işıklandırma efektleri UE3 ü çok andırıyordaBelkide odur
  • hadi canlandırak bende indiriyom oyunu ss ler gel sin yorumlar gelsin öyle 10 dk oynayıp gelmeyin 1 saatinizi bir harcayın hadi bakıyım sahafiec gaza getirdin beni iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

inanırmısın hiç ss çekmedim, kendimi tamamen oyuna verdim.

ben beğendim dediğim gibi ve zevkle oynuyorum - ayrıca bence Fear2'ye hiç benzemiyor.
    işte birkaç ipucu:
    - çok farklı upgrade edilebilen yarı otomatik, full otomatik, enerji ve patlayıcı atan silahlar var
    - yine upgrade edilebilen zihisel silahlarımız var - psy ve telekinez türü
    - bunun dışında upgrade edilebilen giysimiz de var, vurulunca sağlığımızı tekrar düzeltebilen
    - zaman sıkıştırma, enerjı duvarı ve gece görüşü özellikleri
    - ilerledikçe ve adam vurdukça upgradelere ulaşıyoruz ve hangi silahı ve ya özelliği upgrade edeceğimizi kendimiz seçiyoruz
    - giysimizde yakın etrafı ve gideceğimiz yolu takip eden 3 boyutlu tarayıcımız da var
    - silahlarımızı, düşmanlarımızı, haberleşmelerimizi ve giysimizi açıklayan WiKi'pedimiz bile var...

eee, daha ne olsun yani bir oyunda?

bunun dışında oyun gayet akıcı ve optimizasyonu da çok iyi. ne takılmalar ne de oyundan atmalar yaşadım.
    grafikler bence bu oyun için çok bile başarılı, ses de iyi sayılır.
    her oyun gibi ufak tefek hataları var ama önemsenecek kadar değil...

neticede bence oyun kıtlığında rahatla oynanabilecek hatta zevk alınabilecek bir oyun.
    özellikle FPS düşkünleri için...

NE YAGLANDIRMIŞ BALLANDIRMIŞ ÖLE BEA DENİYCEM BAKALIM NASIL BİR OYUNMUŞ

• valla arkadaşlar bunlar sedece oyunda gördüklerim, hiç abartmadan yazdım.
    7.ci mi 8.ci bölüme mi ne geldim ve hala devam ediyorum, kesin bitirecem oyunu.
    pişman da değil bu kadar oynadığıma.
    şimdi ekstra Fraps kurdum, tekrar girince ss de çekerim...
  • Evet arkadaşlar bende indirdim oyunun boyutu 1.38 GB dedimki 1.3 gb lık bir oyun ne kadar iyi olur ? ne kadarmı iyi olur okuyun ozman yazdıklarımı:

Oyunun Artıları(+)

- Yapay zeka oldukça iyi düşmanın yanına yaklaşınca sadece dipçik atmıyor dönen tekme kafa ne bulursa dalıyor :X
    - Upgrade sistemi var tüm silahlara upgrade yapabiliyoruz böylece silah gücü artıyor...
    - Telekinetik vs değişik güclerimiz var bu güçler ile örneğin bir 2 düşman bize doğru geliyor bu güçlerden birini kullanınca bir düşmana o düşman bizden oluyor ve arkadaşına saldırıyor (takım çalışması oluyor kısaca ), yada diğer bir güc fırlatma gücü dahada güçler var...
    - Düşmanlara ateş edince kafasındaki korumalık felan fırlıyor halen çarpışıyor silahını değiştiriyor vs el bombasıda atıyor gerekirse
    - Düşman 2 çeşit biri zombi birisi normal asker senaryoyu anlamadım ama virüs felan ile ilgili
    - baya gittim bir tane silah elime geçti inanmayacaksınız 2 sn de 30 mermi boşaltıyor birde upgrade de yapmadım
    - Oyunda tab tuşuna basınca map felan geliyor map olayı mükemmel 3 boyutlu olarak gösteriliyor yolumuzu asla kaybetmiyoruz böylece
    - Ana üsten videolu anlatımlar geliyor görevler vs ekleniyor
    - F tuşu ile zamanı yavaşlatıyoruz upgrade sistemi ilede dahada uzatabiliyoruz yavaşlatma olayını gece görüşü felanda var
    aklıma daha gelmiyor gelince anlatacağım

Oyunun eksileri (-) ee bukadar artısı olanın eksisi de var muhakkak....

- Oyunun en kötü noktası ses oyunun müzikleri hoş değil
    - Bir bölüme geldim trene bindim tamam dedim aksiyon başlıyor ula ne müzik var nede trenin sesi geliyor dedim acaba sesmi gitti :X meğersem hatalı belkide sorun benim pc de
    - Yapay zeka bazen sapıtıyor mesala adam 50 solumda ben görüyorum görmesi lazım beni ama işte iyice yaklaşmak gerekiyor.
    - Antialiasing yok ?
    - Ara videolar yok

ama sonuca gelecek olursak 1.3 GB lık bir oyunda böyle özelliklerin olması + Atari firmasından gelmesi ve şuanki oyunsuzlukdanda
    bakacak olursak oynanabilecek bir oyun herkez denesin 1.3 gb hiç birşey ama verdikleri 4-5 gb lık bir oyun gibi....

• iyice meraklandım he
  • Eğer oyun arıyorsun hiç durma hemen indir...zaten riddicke ilaç da çıkmadı
  • ya nihayet benden başka biri de bu oyunu beğendi.

@Pro-Gamer
    bu arada silah upgradeleri sadece atış kalitesini etkiliyor (accuracy).
    fakat çoğu silahın hem faklı atış modları var, mesela teker teker mermi, hemde sağ tuşla ikici bir fonksyonu var - mesela susturucu.
    o hızlı atış yapan silah özellikle yakın mesafede mükemmel.

ayrıca adamı vurunca atış ölümcül değilse adam tekrar kalkıyor tabanca çekip devam ediyor ateş etmeye.
    ama öyle pat diye değil gayet gerçekçi bir şekilde. yani öldü diye yanından geçip gidersen arkadan saldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Nisan 2009; 17:21:52 >

• Evet başıma çok geldi o artık bir ateş ettikten sonra bir daha ediyorum yada yukarı ok oluşunca öldü demektir 11.bölüme geldim halen bitmedi 9-10.cu bölümün grafikleri harbi süperdi....
  • up Oyunda düşman robotların bile kafasına girip kendi tarafından oluşturabiliyorsun robotlar bana saldırırken birden bire takım arkadaşlarına saldırıyor mind control mudur nedir o saolsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.