Şimdi Ara

Scootermi Motor Mu? Yeniyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okul yolunda otobüslerden bezdim ve a2 ehliyete kaydoldum. Nasip olursa temmuzda ehliyet elimde olacak. Şimdi benim sorunum ilk defa motor alacağım ve acemi olduğum için kararsızım. Ve fazla bütçemde yok en fazla 1500 liram var. Scooter mi alayım yoksa vitesli motormu. Ayrıca Kiloo 100 boy 190cm. Arkadaşlarım cooper al diyor ancak maddi durumum yok şu an. Motora günlük 8 - 10 km bineceğim sizce en mantıklı seçenek ne olur?

Benim almayı düşündüğüm motorhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ozcan-otomotiv-den-2.el-150-zc-166210059/detay. Karabükte yaşadığım için bu galeriden düşünüyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Edit: Hzıla falan işim yok güzel güzel okuluma gidip geleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 28 Mayıs 2014; 11:13:56 >

• scooter candır, al bi tane; sonra bütçen iyileşirse değiştirir daha iyisini alırsın
  • Sıfır çin malı cup alınabilir.

quote:

en fazla 1500 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sıfır çin malı cup alınabilir.

quote:

en fazla 1500 lira

Hocam boy ve kiloma göre cup küçük kalmazmı? Ayrıca 1500 civarına cup bulabilrmiyim 0 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sıfır çin malı cup alınabilir.

quote:

en fazla 1500 lira

Hocam boy ve kiloma göre cup küçük kalmazmı? Ayrıca 1500 civarına cup bulabilrmiyim 0 a

http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/288/q100

• İkinci el Mondial 100 Mg Prince al vitesli ile başla scooter zaman kaybı çok dengesiz bir taşıt ama tecrübe sıfır güven ve motorun trafikte ki yerini bilmiyorsan 100 150 cc scooter kesinlikle. Ve mutlaka kask,mont, pantolon, dizlik, eldiven, sırtlık,bellik,dirseklik,sağlam bir ayakkabı al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

İkinci el Mondial 100 Mg Prince al vitesli ile başla scooter zaman kaybı çok dengesiz bir taşıt ama tecrübe sıfır güven ve motorun trafikte ki yerini bilmiyorsan 100 150 cc scooter kesinlikle. Ve mutlaka kask,mont, pantolon, dizlik, eldiven, sırtlık,bellik,dirseklik,sağlam bir ayakkabı al.

Hocam kask falan tamamda diğer ekipmanlari giyip savasa gider gibi tam techizat okula gidememki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    Scooter mı yoksa vitesli mi?
    7 yıl önce açıldı
    Nedir bu ZETEC motor ???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • justlook78 kullanıcısına yanıt
    Mont kask eldiven dizlik fix olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Mont kask eldiven dizlik fix olmalı.

Aynen hocam hepsi olsa daha iyi olur Allah gosternesin bi kazada perte cikariz ama okuka giderken sikinti olr. Ben dediginiz gibi kask, mont, dizlik, eldive ve birde dirseklikle takilayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • justlook78 kullanıcısına yanıt
    Sürat yapmazsan düştüğün bacaklarına bir şey olmaz allah kaza bela vermesin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.