Bildirim
Scooter tavsiyesi lütfen (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam ne motor aldınız cok merak ettim bilgilendirirseniz sevnirm. -
Merhabalar benim boy 1.79 kg 97 PCX kullanabilir miyim ? Daha önce 2 sene Mondial 150 ZC kullandım. -
Kullanırsın, çok büyük ihtimalle sıkıntı olmaz.
Gider denersin 1-2 tur atarsın -
bence rahat kullanırsın yalnız uzun süre kullanmak zorunda kalırsan küçük geldiğini çok hissedeceksin. -
arkadaşlar sym fiddle 2 125 nasıl tavsiye edermisiniz?? 188 boyundayım -
tavsiye ederim. Selesi yüksektir diğerlerine göre size uygun. -
merhaba bazı videolarda titreşim oldugu yazılmıs sürekli oluyormuş kafam karıştı biraz. belirttiğim gibi 188 boyundayım . şuan bir kaç model daha gözüme çarptı ama motor piyasasından uzak oldugum için hiçbir bilgim yok
honda beat
Kymco Agılıty city 125
Kymco super 8
veya listenin dışında tavsiye edebileceğiniz otomatik vites olan farklı model varmı -
Pcx var ama pahalı gelirse SYM fiddle2 veya SYM Symphony SR125. Kymco alacağına SYM al. Honda beat zaten yok.
Boy problem olmaz dersen Honda spacy alpha ve Activa da olabilir. Kymco tavsiye etmem, servisi 2. eli SYM den kötü.
Motor piyasasından ne kadar uzaksın bilmiyorum ehliyetin var mı öncelikle ? -
b + a2 var -
Honda activia iyimidir
Honda spacy alpha 2013 modeli 3000 TL civarı normalmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
Honda activia iyimidir
spacy alpha olamaz o. alpha 2014 veya 2015 te çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStar
Honda activia iyimidir
spacy alpha olamaz o. alpha 2014 veya 2015 te çıktı.
pek hoşuma gitmedi zaten bu alpha activia yada super 8 hoş geldi gözüme. birde 2 gündür dikkat ediyorum müthiş derecede activia kullanıcısı var bulundugum yerde her köşe başında görüyorum -
arkadaşlar Agility City 125 2010 ve 2011 2012 modelleri arasında bir fark varmı . fiyat aralığı birbirine yakın satanlar var km de hemen hemen aynı -
Arkadaşlar kymco agility city 200i nasıl tavsiye edermisiniz bugün satın alacak gibiyim 3300 e anlaştık 2013 20.000 km
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sym orbit 2 tüm ihtiyaçlarınızı karşılar
hatta 50 lik olanı ehliyet,sigorta ve vergi yükümlülüğü olmadığı için daha masrafsız
boyut olarak spacy den büyük
her koşul da memnun eder
*edit
sabahları çalışmaz yada zor çalışır
rampa çekmez
artçıyla binilmez
ıslak zeminde kayar
gibi sıkıntılarınız olmaz
japon kalitesine yakın kalitededir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmart -- 23 Kasım 2017; 19:53:49 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X