Şimdi Ara

SCOOTER ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , RENAULT CLİO 4 sahibiyim, istanbul tarabya da oturuyorum , iş yerim etiler'de , trafikten bıktım , malum yaz da geldi , Vespa'lar cezbetti . Arkadaşım aldı çok memnun fakat malum bütçe olayı ve ilk kez motorsiklet alma gibi durumlar var. Sizlere danışmak istedim, görüntüye çok önem veriyorum , zaten aşağıdaki seçeneklerin hepsi yakıt olarak uygun , sizce hangisi ? ;

- VESPA LX 150 PRİMEVERA ( BÜTÇEYE GÖRE 2. EL MECBUR )
    - YAMAHA DELİGHT ( SIFIR )
    - PEUGEOT DJANGO ( SIFIR )

NOT: BÜTÇEM MAKS. 10.000 TL
    BENİ MOTOR ALMAYA SÜRÜKLEYEN FOTOĞRAF , ÇOK GÜZEL BE :)  SCOOTER ÖNERİSİ

saka bır yana lıstedekı motorlardan sahsen ılk olarak djangoyu elerdım,cunku goruntude şık evet ama ne parcası ne anlayan ustası nede 2.eli pek memnun bırakma.

2.olarak vespayı elerım ,evet kalıte ve saglam bu sınıfın dogmasına sebep belkı ama fp acısndan cok zayıf ederınden cok pahalı ıphone gıbı ve hala tek servısı ferco motorsa uzer,ekşide ferco motora bak derım tek olduklaırndan baya sıkıntı.

yamaha delıgth guzel şık tasarımlı kalıtelı eger boyunuza kucuk kalmyacaksa bence lısteden o alınır.

eger alternatıf ıstersenız bunlara yakın saglamlıkta tasarımı guzel ama donanımı daha ıyı,enjeksıyonlu dısk frenlı 2.eli ve servısı yaygın daha donanımlı bır motor oldugu ıcın fıddle 3 / 200 de onerırım mutlka acanlı bayıye gıdıp gorun.

http://www.sym-tr.com/urunler/maxi-scooter/fiddle-iii/

SCOOTER ÖNERİSİ

SCOOTER ÖNERİSİ

SCOOTER ÖNERİSİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Elektrikli Scooter Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.