Şimdi Ara

Scooter ile ehliyet sınavı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç motor kullanmadım, ehliyetsiz kullanmak istemedim daha doğrusu. Ehliyet için kursa yazıldım, direksiyon eğitimi için sorduğumda scooter ile sınav yapıyoruz dediler. Doğru mudur, scooter ile sınav yapıldığı?

• A1 ise evet scooter ile yapılır. A2 ise vitesli ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

A1 ise evet scooter ile yapılır. A2 ise vitesli ile.

A1 kaldırıldı ben sınava girdiğimde scooter ile girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

A1 ise evet scooter ile yapılır. A2 ise vitesli ile.

A1 kaldırıldı ben sınava girdiğimde scooter ile girmiştim.

Haberim yok tu kaldırıldığından. Ama a2 ye scooter la girilmiyor diye biliyorum en azından Manisada.

• Umarım scooter ile giriliyordur, çünkü kurslar aldıkları paraya karşılık ders vermiyorlar. En azından vitesli motor nasıl kaldırılır onu öğretseler de kafamız rahat olsa.
  • scooter la sınav yapılıyor mu hala ya, kalkmadı mı o? hepsi viteslileydi artık.

kurslar nasıl bir mantıksa genelde motorsiklet bilmeyeleri kursa yazmıyor. saçmalığa bak arkadaş.
  • Bende scooterla girdim doğru düzgün çalışmayan bi scooter hemde :) sürücü kursuna göre değişir sanırım o. Çünkü yanımızda farklı sürücü kurslarıdna vitesli ile girenler vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 yilinda A2 ehliyetimi Aldim.

Her kurs kendi motosiklet&Scooter ile geliyordu.
    -Benim gittigim kursta Mondial 150 Zat vardi :) 8-10 tane koni giderken yanlarindan duz git gelirken yavasca 8yaparak gel dediler 1 bayan koniyi devirmeyi basardi :) bukadar.

zaten trafige kapali Genis bir pazar alaninda yapildi 5 surucu kursu orda hazirdi tabi motosiklet severlerde ama sunu farkettim motosiklet kullanmak alismak zor is Harley Davidson kullanan biri ufacik tekerlekli cin mali scooter kullaniminda ilk kez zorlandigini gordum. :)

• genelde yarı otomatik cup olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.