Evet soru gayet açık Prison Break'in başrol oyuncusu Micheal Scofield. Tam 2 kere imkansızı başardı ve Fox River, Panama hapishanelerinden kaçtı. Ve işin ilginç yanı tek başına kaçmadı Her seferinde yanında başkalarınıda kaçırdı... Heleki Fox Riverden kaçarken bombaydı adamları geçiriyo geçiriyo bitmiyo bütün hapishaneyi toplamıs...
Hem Lost hem PB izleyenler elinizi vicdanınıza koyunda öyle işaretleyin anketi.
(Jack kaçırmak yerine yerleşmeyi/hayatta kalmayı tercih etmişti)
Aklını kaçırır :)
Ciddi olacak olursak zor bir iş.
-------------SPOİLERRRR------------ Ölü adamı mezarından mı cıkaracaksınız -------------SPOİLERRRR------------
Baydı hep aynı espiri.
Ada çok karışık adanın haritası vücuduna sığmaz devreler yanar kayış kopar dizi mizi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Muka01
-------------SPOİLERRRR------------ Ölü adamı mezarından mı cıkaracaksınız -------------SPOİLERRRR------------
Wentworth Miller çok sahte bir oyuncu geliyor bana. Bu yüzden Michael'ın o zekasını da izleyiciye tam oalrak yansıtamadılar. Prison Break'i çok fazla abartmayın. Zira bayağı etkisinde kalmışsınız gibi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Fail3d
Wentworth Miller çok sahte bir oyuncu geliyor bana. Bu yüzden Michael'ın o zekasını da izleyiciye tam oalrak yansıtamadılar. Prison Break'i çok fazla abartmayın. Zira bayağı etkisinde kalmışsınız gibi geldi.
yapma be elini vicdanına koy :D
Adam süper rol yapıyor. Nefes alıp verirken bile anlıyosun bu adam süperzeka diye :D Kurduğu cümleyi düşünüyor önceden 1 saat.... Hele 3. sezonun final bölümünde o Şirket'e yaptığı oyun ne kadar zekiceydi. Adamın bakışları, konuşması her şeyi tam oturuyor o role.
Birde konuşurken nefes alıp vermesi çok hoşuma gidiyor ya :D Sara derken Sa da nefes alıyor Ra da veriyor :D
Lan yeter be intihar edicem bu espri yüzünden. Yeter laaan!! Star TV diye bi kanal olmaz olsun !! Lanet Screw you guys, I'm going home.
Kendi yaptığı binadan kaçırmakla ıssız bir adadan kaçırmak aynı şey mi... Bir de ciddi sordum demişsin.
Scofield bile kafayı sıyırır o adada.
Kaçar.Denizin altından 2. Marmaray'ı açar
quote:
Orijinalden alıntı: orinmicek
quote:
Orijinalden alıntı: Muka01
gideceği yerde canlanır merak etme
haha cuk oturdu
Niye kaçsın ki mis gibi ada 200 yaşında herifler dolaşıyo adada hastalıklar cabuk iyileşiyo orda kıyamete kadar durulur be
bide turizme acıcan adayı oooh vallaha Jin in 6.sezon teorisi gerçek olsa diyorum bazen
Yavaş kaçırsın.Bs bi kovalar daha da kalkamaz.
bence T-Bagi yollasınlar adaya bakın kimse kalıyomu
quote:
Orijinalden alıntı: !XiR
bence T-Bagi yollasınlar adaya bakın kimse kalıyomu
hepsini cebine bağlar vallahi.
sağ cep: doktor sol cep: sawyer sol arka: john sağ arka: benjamin