Dikkat ettim böyle saçma soruların hepsi star pb vermeye başladığındandır arttı.Yok efendim polat alemdar mı döver scofield mı vs.vs. Ayrıca açtığın topic çok mantıklıymış gibi mantıklı cevaplar verin diyorsun. Bu arada lostu izleyip sıkıntıdan bırakanı da ilk defa gördümDublajlı izlememişsindir umarım.
Türkçe Dublaj izliyordum o yüzden sıkıldım zaten. Seslendirmeyi berbat yapmışlar. Jack karısından ayrıldığı gün adam hüngür hüngür ağlıyor ama sesde bir gram ağlama yok (daha çok vardı böyle sahne) ama Sawyeri seslendirenin sesi çok güzel ya.. 2. sezona baştan alt yazı başlayacağım pb bittikten sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark1n
bu yazı spoiler içermemektedir sadece hayal ürünüdür ben olsam böyle yazardım senaryoyu.kafamda kurguladıgım senaryo şöyle.bazı kısımları diziyle benzer ama tamamını okuyun begenirsiniz heralde.
dizide 1. sezonda michael fox riverdan kaçıyor 2. sezon jan mahone bu kaçakları kovalıyor 3. sezon panamada sona diye hapse düşüyo ordan da kaçıyor 4. sezon finalinde sara hapse düşüyo onu da kurtarıyo ama kurtarırken ölüyo.
dizide abruzzi 2. sezonda hapisten kactıktan bi süre sonra mahone tarafından öldürülüyor , haywire yine mahone yüzünden ölücek , david apolskis aslında iyi cocuk o da michael ın yerini bildiği halde söylemeyip mahone u kkandırınca mahone sinirlenip onu da öldürücek , ha bu arada 2. sezonun baslarında veroncayı ajan kellerman vuruyo . michael kendisinin zaten beyin tümöründen öleceğini bildiği için son bölümde sara için kendini feda ediyor , bu arada kaçış sahnesine henüz gelmeyen vardır diye söylüyorum kaçarken westrmolend da ölüyor bellickle kavga ederken yara aldıgı için , şişko manche kaçamıyor yakalanıyor , c-note yani franklin karısı ve çocuguyla yeniden yuva kurmak isterken yakalanıyor mahone onu ailesini öldürmekle tehdit ediyor eger kendini asmassa.c-note da böyle olunca kendini asmak istiyor ama ölmüyor kurtarıyorlar sonra bu da temize cıkıyo..t-bag zaten yapmadıgı şerefsizlik kalmıyo dizi boyunca ölmüyo en son yine hapise gidiyo. için lincoln ve michael lj için baya girişimlerde bulunuyo ama bi türlü kaçıramıyorlar lj bi süre sonra temize çıkıyo ama 3. sezonda ayvayı yiyor.2.sezonun sonlarına dogru michael yakalanıyor ama linc yakalanmıyor mahone da hapise gidiyor ama bu hapishane bildiğinz hapishane değil panamada SONA diye bi leş götüren bi hapishane..işte 3. sezonda sona diye bi hapishaneye gidicek michael yakalanıp , ordan james whistler diye birisini kacıramassa Lj ve sara yı rehin alan şirket onları öldürmekle tehdit ettiği için michael kaçıyor yine ordan..bu arada bellick te t-bag in garry yi öldürüp ona tuzak kurmasıyla hapse giriyo çıkıyo sonra yine haksız yere sonaya atıyorlar..ama bellickte sucreyle beraber kurtuluyo ilerde sonadan..sonada lechere sam fln var onları şimdi anlatmıyım ama ikisi de ölücek 4. sezona kalamadan..bellick iyi birisi oluyor..3. sezon böyle işte bu arada sucre 2. ve 3. sezonlarda michael için çok büyük fedakarlıklar yapıyor 3. sezonda adamı kuma gömdüler yine michaelı satmadı. 4. sezonda SCYLLA diye birşey var bu cihazı ele geçirip company yani şirketin tüm bilgilerini ihtiycı olan şeyi gücünü yıkmak için ugrasıyorlar..baya zor oluyo ama alıyorlar bellick de onlarla oluyo ama ölüyo maalesef bi süre sonra..şirketin başı general krantzı haishaneye atıyorlar , ve şok şerefsiz gözüyle baktıgımız paul kellerman hükümette önemli bi mevkiye yükseliyor çok iyi birisi oluyor ve michael ı sarayı linc sucre ve franklini temize cıkarıyo ama zaten michael ölüyo sarayı hapishaneden kurtarırken.t-bag ve general kranz ve de gretchen morgan hapiste sürünüyorlar.
Sen şakamısın ya ? Spoiler içermiyor diyorsun okumaya başlıyoruz """"dizide 1. sezonda michael fox riverdan kaçıyor 2. sezon jan mahone bu kaçakları kovalıyor 3. sezon panamada sona diye hapse düşüyo ordan da kaçıyor 4. sezon finalinde sara hapse düşüyo onu da kurtarıyo ama kurtarırken ölüyo."""""
bütün diziyi resmen söylemişsin ne anlamı kaldı şimdi izlemenin ?
hayret bir şey ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme