Şimdi Ara

scirocco r mi 2.5 sti mi e 250 cgı mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım. umarım doğru yere açmışımdır konuyu :) şu an 90000 - 100000 gibi bir para var cebimde ev alıcaktım ama bazı sebeplerden dolayı araba almaya karar verdim aklımda 3 araba var birisi merso e 250 cgı coupe
    sciroccco r
    impreza 2.5 wrx sti hb ancak yakıt servis maliyeti parça fiyatı dayanıklılık komfor en önemlisi performans bakımından sizce hangisini tercih etmeliyim geçen hafta tek tek servislerine gittim içine oturdum ancak scirocco r ye bindiğimde kalp atışım çok hızlandı yani bende kalp çarpıntısı yaptı birazda scirocco r bana daha güzel geliyor ancak bilen ve kullanan kişilerden tavsiyelerini bekliyorum şimdiden çok teşekkürler:) şunuda belirtiyim şuan bende 2008 bmw 320d var bunuda gözardı etmeyelim :)

• 90-100 bandina hangisini alabiliyorsunuz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2. el düşünüyorum 0 değil biraz e 250 zor ama fiyat biraz daha artabilir bi 25 30 bin tl kadar onun için siz karşılaştırma yaparsanız sevinirim :)
  • sti tabikide performans demişsin sen hiç scirocco veya e250 yarışta gördün mü?

• sti tabikide performans demişsin sen hiç scirocco veya e250 yarışta gördün mü?

• 3 arabayı kısaca şöyşe özetleyebiliriz:

Ortamdan çıkarkan şekil olsun ,diğerlerine göre konforlu olsun falan deniliyorsa e250 cgi

Biraz daha performanlı olsun, sportif görüntü olsun , 2. elde daha kolay gitsin denilirse scirocco r

Yada tüm bu mantıksal düşünceleri bir kenera bırakıp direk bu işler için üretilmiş, kalbe hitap eden bi ruha sahip spor araba olsun deniliyorsa sti.

Sonuç = Kesinlikle sti. Madem bmw de var ve kısa zaman sonra satılmayacaksa sti en mantıklı. İlerleyen zamanlarda yavaştan modifiye etmeye başlandımı dahada güzel olur.

asıl soru şu: şekil mi sportiflik mi? Eğer arabalarla uğraşan biriyseniz rx8 de düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bence lancet evo lara bak.

• Mercedes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor + hafif sportiflik + vergi avantajı = e250
    Az konfor + Performans + 2.el = scirocco R
    Ruh + Tam spor +Adrenalin = STİ
    Fakat sti 2.5 ile vergi dezavantajına sahip. Onun yerine rx 8 veya evo düşünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

Bence lancet evo lara bak.

Ben lanet evolara bak diye okudum..
  • sti varken diğerlerinin adını yazmak günahtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 29 Nisan 2014; 15:36:13 >
  • yazıdan, nickten ve ''komfor'' kelimesinden bir scirocco potansiyeli görüyorum. yakışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.