Şimdi Ara

SCIROCCO (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler abilerim bende 2014 ya da 2015 model 160bg manuel veya otomatik vites Vw Scirocco almayı planlıyorum acaba sıfır alırken nelere dikkat etmem lazım lütfen fikir verir misiniz ? Aracı İstanbul ve Balıkesir arası kullanacağım.
    Önceden kullandığım araç
    Citroen Bx 1990 model. Artık kndi aracımı satın almaya karar verdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • uzerine DCC, Dynaudio,, Keyless ve Kış paketide eklersen tamamdır TR'nin en dolu 1.4'u olursun
  • ya arkadaş yeni model scirocco alalım dedik fakat bu nedir ya, vw otomobil üretiyor, yüzlerce işçi,mühendis,teknik personel ve bunun yanında kullanılan hammadde, bunun pahalı makinalarla işlenmesi vs...ürettiği bir modeli 67bin tl ye türkiyeye gönderiyor. devletimiz üretenin masraflar + kârıyla birlikte 67bine sattığı araca 85bin vergi kesiyor. 67binlik araç oluyor 152bin. vw araç üretti, sen ne yaptın! 85bin vergi neyin vergisi? bu ülke ne üretim ne de iş gücüyle ayakta değil, türkiyeyi ayakta tutan tek birşey var o da vergi. vay arkadaş ya şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_4242

ya arkadaş yeni model scirocco alalım dedik fakat bu nedir ya, vw otomobil üretiyor, yüzlerce işçi,mühendis,teknik personel ve bunun yanında kullanılan hammadde, bunun pahalı makinalarla işlenmesi vs...ürettiği bir modeli 67bin tl ye türkiyeye gönderiyor. devletimiz üretenin masraflar + kârıyla birlikte 67bine sattığı araca 85bin vergi kesiyor. 67binlik araç oluyor 152bin. vw araç üretti, sen ne yaptın! 85bin vergi neyin vergisi? bu ülke ne üretim ne de iş gücüyle ayakta değil, türkiyeyi ayakta tutan tek birşey var o da vergi. vay arkadaş ya şaka gibi.

Milletini durterek ayakta kalan bir devletiz iste cok guzel yazmissin bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Scirocco 2,0 TSI 255 PS DSG vergisiz fiyatı 67 bin vergili 152 bin şaka gibi valla
  • ya yakıt ?
    Ortalama 50 kurus yakacak olan arabanın 100.000 km yapması 50.000 TL demek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

ya yakıt ?
    Ortalama 50 kurus yakacak olan arabanın 100.000 km yapması 50.000 TL demek!

Uzun yolda 140-150 gibi gidilse 350 yakar herhalde 500 çok gibi geldi

• Arkadaşlar 30bin bakımı için halkalı , kucukcekmece , yenibosna taraflarında uygun bir servis arıyorum. Tanıdığınız veya gittiğiniz servis varsa , pm atabilirmisiniz ?
  • 1.4 160ps DSG Sicorocco sahıbıyım Aracıma her bındıgımde sükredıyorum goruntusu performansı verdıgı guven bambaska rabbım ısteyen herkese nasıp etsın...
  • Merhaba Arkadaşlar Yardım Lütfen.

2 ay önce 2012 model scirocco aldım. işe gidip gelirken taş çarpmasından dolayı kaputta 1 2 boya kalkması ve vernik atması oldu.Servise bakıma götürdüğümde bunun için şikayet dosyası açıldı.Dün beni çağırdılar ve aracın verniğinde ve boyasında fabrika hatası olduğu anlaşıldı. Bana öneri olarak aracın bedelsiz olarak komple boyanması gerektiğini söylediler. Fakat ben aracın boyanmasını istemiyorum. Ayrıca komple boyalı bir aracı ileriki zamanlarda satmamda büyük zorluklar ve araç bedelinde büyük mebla kaybım olacağını düşünüyorum. Bana garantisinin verileceğini kaşeli imzalı olarak da olayın bundan kaynaklı olduğuna dair evrak vereceklerini söylediler fakat benim içime sinmedi. Sizce ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz. Şimdiden herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

Merhaba Arkadaşlar Yardım Lütfen.

2 ay önce 2012 model scirocco aldım. işe gidip gelirken taş çarpmasından dolayı kaputta 1 2 boya kalkması ve vernik atması oldu.Servise bakıma götürdüğümde bunun için şikayet dosyası açıldı.Dün beni çağırdılar ve aracın verniğinde ve boyasında fabrika hatası olduğu anlaşıldı. Bana öneri olarak aracın bedelsiz olarak komple boyanması gerektiğini söylediler. Fakat ben aracın boyanmasını istemiyorum. Ayrıca komple boyalı bir aracı ileriki zamanlarda satmamda büyük zorluklar ve araç bedelinde büyük mebla kaybım olacağını düşünüyorum. Bana garantisinin verileceğini kaşeli imzalı olarak da olayın bundan kaynaklı olduğuna dair evrak vereceklerini söylediler fakat benim içime sinmedi. Sizce ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz. Şimdiden herkese teşekkürler.

Aracini iade eden bir tanidigim var bana donerseniz size belki yardimi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

quote:

Aracin kirmizi yada mavi mi? Bazi dagitimlarda(genelde de 2011-2012) bu renklerde fabrika hatasi vernik hatalari oldugu bilinen ve dogus oto nun kabul ettigi bir durumdur. Yani iscilik dahi odemeden boyama islemini gerceklestirebilirsiniz.

Aracinizda boya kalkmasi oldugunu soyluyorsunuz bu aracin govdesindeki galvanize kaplamanin dayanikliligini azaltan, pas ve korozyon olusumunu tetikleyen bir durumdur, vernigi olmayan boya yuzeyi de zamanla gunes ile bozulup ayni sonuclari doguracaktir. Yani araci kullanmak icin aldiysaniz zaten yaptirmaniz gereken bir durum olusmus. Bunu cebinizden hicbir meblag odemeden yaptirabiliyor olmaniz bir avantaj, cunku her halukarda yapilmasi gerekiyor.

Yetkili serviste, hangi amac ile boyandigi tespit ile sabit olan boyali bir aracin deger kaybi sanildigi kadar yuksek olmaz. Ama burada da dikkat edilmesi gereken sey su ki; bu komple boya islemini aracin citalari gibi plastik ve fitilleri gibi lastik kisimlarin cikarilarak yapilmasi gerektigi icin bu da tum fitilleri de degistirmeniz gerektigi anlamina gelir. Servise birakirsaniz cikartmadan boyarlar ve ileride kusma yapar yine kotu bir goruntu olusturur.

Merhaba

araçta boyasında ve verniğinde sorun olduğu doğuş oto teknisyenleri tarafından doğrulandı ve raporlandı. Bana önerdikleri sizin de dediğiniz gibi bedelsiz olarak komple plastik aksam sökülerek aracın içi dışı çıtalarına kadar komple sökülerek astar da dahil tekrar astar atılması boyanması ve verniklenmesi işi olacağını bildirdiler. Bende aracımın sökülmesi durumunda fabrikasyon şeklinde toplanamayacağını ilerideki zamanlarda plastik aksamlardan ses geleceğini ve bu aracın değer kaybediceğini bildirdirdim. O arada DOD a başvuru yaptım aracımı şuan ne kadara alırsınız diye maksimum 55.000 TL dediler peki dedim komple sizden boyandı ondan sonra size tekrar getirsem ve satsam ne kadara alırsınız komedi gibi 40.000 dediler peki dedim o zaman size araç değer kaybı olarak 15.000 TL değerinde dava açabilirim. Talebim şuan dava açmadan bu şekilde araç bedel kaybımın ödenmesi oldu. Sonucu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

quote:

Aracini iade eden bir tanidigim var bana donerseniz size belki yardimi olur

Merhaba

Özelden mesaj attım telefonumu bıraktım çağrı yaparsanız arayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracin kirmizi yada mavi mi? Bazi dagitimlarda(genelde de 2011-2012) bu renklerde fabrika hatasi vernik hatalari oldugu bilinen ve dogus oto nun kabul ettigi bir durumdur. Yani iscilik dahi odemeden boyama islemini gerceklestirebilirsiniz.

Aracinizda boya kalkmasi oldugunu soyluyorsunuz bu aracin govdesindeki galvanize kaplamanin dayanikliligini azaltan, pas ve korozyon olusumunu tetikleyen bir durumdur, vernigi olmayan boya yuzeyi de zamanla gunes ile bozulup ayni sonuclari doguracaktir. Yani araci kullanmak icin aldiysaniz zaten yaptirmaniz gereken bir durum olusmus. Bunu cebinizden hicbir meblag odemeden yaptirabiliyor olmaniz bir avantaj, cunku her halukarda yapilmasi gerekiyor.

Yetkili serviste, hangi amac ile boyandigi tespit ile sabit olan boyali bir aracin deger kaybi sanildigi kadar yuksek olmaz. Ama burada da dikkat edilmesi gereken sey su ki; bu komple boya islemini aracin citalari gibi plastik ve fitilleri gibi lastik kisimlarin cikarilarak yapilmasi gerektigi icin bu da tum fitilleri de degistirmeniz gerektigi anlamina gelir. Servise birakirsaniz cikartmadan boyarlar ve ileride kusma yapar yine kotu bir goruntu olusturur.

Merhaba

araçta boyasında ve verniğinde sorun olduğu doğuş oto teknisyenleri tarafından doğrulandı ve raporlandı. Bana önerdikleri sizin de dediğiniz gibi bedelsiz olarak komple plastik aksam sökülerek aracın içi dışı çıtalarına kadar komple sökülerek astar da dahil tekrar astar atılması boyanması ve verniklenmesi işi olacağını bildirdiler. Bende aracımın sökülmesi durumunda fabrikasyon şeklinde toplanamayacağını ilerideki zamanlarda plastik aksamlardan ses geleceğini ve bu aracın değer kaybediceğini bildirdirdim. O arada DOD a başvuru yaptım aracımı şuan ne kadara alırsınız diye maksimum 55.000 TL dediler peki dedim komple sizden boyandı ondan sonra size tekrar getirsem ve satsam ne kadara alırsınız komedi gibi 40.000 dediler peki dedim o zaman size araç değer kaybı olarak 15.000 TL değerinde dava açabilirim. Talebim şuan dava açmadan bu şekilde araç bedel kaybımın ödenmesi oldu. Sonucu bekliyorum.

acikcasi sonucu cok merak ediyorum gelisme oldugunda forumdan bilgilendirirseniz sevinirim

şu an sikayetvar.com a baktım ve aynı renk ve model araçlarda şikayetler gördüm. Örnek lütfen bakın benim araçlar birebir aynı sorun aynı renk ve model
    www.sikayetvar.com
    Volkswagen Aracımda Vernik Atması Sorunu Var! - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2245090
    arkadaşa sıfır araç teklif etmişler tarih 2014 ocak ayı üstüne 5.000 TL istenmiş fakat onu bile vermeyi kabul etmemiş. Bilgilendireceğim tüm süreçten sizleri de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TremoR666 -- 28 Kasım 2014; 18:05:56 >

• Arkadaşlar merhaba

Konuyu şikayetvar.com a açtım. Siteye girip VW' nin mesajını olumsuz işareti koyarsanız sevinirim. Üyeliğiniz var ise ayrıca konuyu takibinize almanızı rica ediyorum. Ayrıca bugün konuyu Almanya'ya mail olarak gönderdim en ufak ayrıntısına kadar anlattım olayı. Dönüş bekliyorum Almanya'dan. Süreci burdan anlatmaya devam edeceğim.

www.sikayetvar.com
    Volkswagen Mavi Scirocco Boya ve Vernik Atması Fabrikasyon Hatası - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2872062/volkswagen-mavi-scirocco-boya-ve-vernik-atmasi-fabrikasyon-hatasi/2wge3

• Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 2012 model bir scirocco alıcam 30 küsür binde 1.4 122 hp olan hali sakin kullanımda ortalama yakıt değerleri nedir bu aracın? bir de aracı alırken sadece ekspertiz raporu yeterli olur mu başka bir yerleri kontrol ettirmem gerekir mi, kronik poblemleri varmıydı, son olarak arabanın garantisi 3 sene mi garantisini servise götürmeden bitip bitmediğini sorgulatabiliyormuyuz? şimdi alıp ileride bir süprizle karşılaşmak kötü olurdu sizin verceğiniz yanıtlara göre alıcam arkadaşlar bi el atıverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkorn

Arkadaşlar 2012 model bir scirocco alıcam 30 küsür binde 1.4 122 hp olan hali sakin kullanımda ortalama yakıt değerleri nedir bu aracın? bir de aracı alırken sadece ekspertiz raporu yeterli olur mu başka bir yerleri kontrol ettirmem gerekir mi, kronik poblemleri varmıydı, son olarak arabanın garantisi 3 sene mi garantisini servise götürmeden bitip bitmediğini sorgulatabiliyormuyuz? şimdi alıp ileride bir süprizle karşılaşmak kötü olurdu sizin verceğiniz yanıtlara göre alıcam arkadaşlar bi el atıverin

O aracın 122 motoru alınmaz. Hocam git Golf 6 al daha iyi cidden. Hem degeri daha az duser.
  • quote:

Arkadaşlar 2012 model bir scirocco alıcam 30 küsür binde 1.4 122 hp olan hali sakin kullanımda ortalama yakıt değerleri nedir bu aracın? bir de aracı alırken sadece ekspertiz raporu yeterli olur mu başka bir yerleri kontrol ettirmem gerekir mi, kronik poblemleri varmıydı, son olarak arabanın garantisi 3 sene mi garantisini servise götürmeden bitip bitmediğini sorgulatabiliyormuyuz? şimdi alıp ileride bir süprizle karşılaşmak kötü olurdu sizin verceğiniz yanıtlara göre alıcam arkadaşlar bi el atıverin

Hocam merhaba

122 lik araç yerine 160 lık tercih etmenizde yarar var. Yakıt çok fark ediyor. 160 lık aracımda ki değerler 90 km sabit hız 100 km'lik yolda 5-6 litre. 120 km sabit hız ile 100 km'lik yol 7 litre. 140km sabit hız ile 100 km'lik yol 8 litre. Araçta 140 km hızın üstüne çıktığınızda 10 litreyi rahat buluyorsunuz. Sınır 140 km bunlar kendi bizzat denediğim değerler. bunlar fazla dur kalk olmadan gittiğim yol değerleri. Şehir içi kullanım için bunlara 0,5 ile 1 litre arasında ekleme yapabilirsiniz.

Aracınızı almadan kesinlikle yetkili servise aracın sahibi ile gidip baktırınız. Genelde servisler araç sahibi olmadan size bilgi vermiyorlar. Garanti 2 sene olması lazım. Boya garantisi 3 sene. Paslanmazlık garantisi 10 sene diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

bende de 2012 model 122 hp scirocco vardı. çok da keyifle kullanıyordum. işe giderken 35 km yol yapıyordum. 10 km şehir içi sayılabilecek hafif trafikli yol, 25 km kadar da sabit 110 km hızla gittiğim yoldu. bu rotada yaklaşık 6.5lt yakıyordu. sattığımda son 5000km'deki genel kullanım ortalamam da 7.1 idi.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.