Şimdi Ara

SCIROCCO (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
271.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlibe rez. alındığını hiç bilmiyordum. vw resmi sitesinden mi yaptın?
  • evet buraya uyeliğim var ancak bakım kaydı açtığında daha uygun ödeme yapıldığını bilmiyordum.
  • Merhaba bir şey sormak istiyorum belkide çok basit cevabı var ama bilemedim. Geçen gün aracımda silecek suyu ikazı yandıktan sonra farkettimde araçta akü kutusu ikazı, EPC ve sarı bir motor kutusu ikazı gibi ikaz lambaları kontağı açınca yanıyor ve bir süre sonra diğer ikazlar söner iken bunlar yanık kalıyor fakat aracı çalıştırınca sönüyor internette biraz araştırdım bunun normal olduğunu ama çalıştırınca yanar ise sıkıntı olduğunu yazmışlar fakat emin olamadım birde sizlere danışmak istedim.

Aracım 2016 model henüz 1 yıl bile olmadı yinede rahatsız oldum belkide öncedende böyleydi çok dikkat etmedim acaba servise gitmeli miyim? 2 ay sonra zaten yıllık bakıma gideceğim o yüzden iki kez gitmek istemiyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim video olarak ekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi port_fire -- 9 Temmuz 2017; 13:33:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: port_fire

Merhaba bir şey sormak istiyorum belkide çok basit cevabı var ama bilemedim. Geçen gün aracımda silecek suyu ikazı yandıktan sonra farkettimde araçta akü kutusu ikazı, EPC ve sarı bir motor kutusu ikazı gibi ikaz lambaları kontağı açınca yanıyor ve bir süre sonra diğer ikazlar söner iken bunlar yanık kalıyor fakat aracı çalıştırınca sönüyor internette biraz araştırdım bunun normal olduğunu ama çalıştırınca yanar ise sıkıntı olduğunu yazmışlar fakat emin olamadım birde sizlere danışmak istedim.

Aracım 2016 model henüz 1 yıl bile olmadı yinede rahatsız oldum belkide öncedende böyleydi çok dikkat etmedim acaba servise gitmeli miyim? 2 ay sonra zaten yıllık bakıma gideceğim o yüzden iki kez gitmek istemiyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim video olarak ekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba Hocam

Doğru söylemişler. Kontağı açtığınızda yanık olarak bekler , arabayı çalıştırdığınızda söner. Araba çalışıyorken ışıklar yanıyorsa o zaman sıkıntı vardır araçta. İçinizin rahat etmesi için servise gittiğinizde de bir yetkiliye sorun kontak açıkken yanık bekliyor ama arabayı çalıştırdığımda sönüyor. Teknik nedenini bende bilmiyorum ama benim ve kullandığım tüm vw araçlarda böyleydi.

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam sirkette bir arkadastada astra var ondada ayni sekildeymis bosuna evham yapmisim yeni nesil araclarin hepsi bu sekilde sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba aracimi sattim marttan beri araba bakiyorum artik bir arabaya karar verdim bu sciroccolara asik oldum evlenmeden onceki bekar zamanlarimi bu aracla tamamlamak istiyorum :) fakat temizini bulamiyorum :( boyasiz olanlarda cok asiri fiyat cekiyorlar mesela 1.4 tsi 122 beygir en baz modeli hic bir opsiyon yok boyasiz 40 binde diye 2013 model olanlara 65 66 cekiyorlar zaten 68 70 araliginda 2013 dsg 160 lik var hemde cam tavan ama bunlardada boya olabiliyor yada ben cok kusursuz ariyorum bilemiyorum birde korkuyorum baktigim araclarda yazilim var boya var degisen var araclari indirmisler varex egsozlar falan baya yorgun araclar gercekten cok zor temiz araba bulmak kirikkalede buldum r mavisi hatasiz boyasiz 64.5 a birakiyor ama cam tavan yok birde 122 lik sizce alsammi yoksa piyasaya gore pahali mi yada boyasizini buldunmu al gec mi diyorsunuz ben olmusken tam olsun diyorum mesela bir tane daha buldum r mavisi 2011 manuel 122 ama arac full arti full cam tavan bixenon katlanir ayna alarm otomatik kararan dikiz aynasi 18 jant inter falan baya dolu bundada sag sol camurlukla lokal boya var 24 binde 67 bin tl diyor kafam karisti yada sabredip 160 lik dgs full arti full mu alsam bilen biri bana tum motor ve paketlerin piyasasini yazabilir mi birde alirken nelere dikkat edeyim

• koray6852 kullanıcısına yanıt
    122lik araca 65bin gibi paralar bağlama sakın.
    75 bin verebilirim dersen dediğin gibi 2013 DSG bulabilirsin.
    full olmasına gerek yok. camtavan ve bixenon olmasa da olur.

herkesin aksine ben cam tavan olayına hiç takılmıyor. (sende yok diye öyle diyorsun demeyin, benim de cam tavan var:) ama 4bin TL edecek kadar bir işe yaradığını hiç mi hiç sanmıyorum)
    aynı şekilde bi xenon olmasına da çok gerek yok.

sonuç olarak 75bin tl civarı full olmayan 2013 DSG modellerine bak derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

Arkadaslar merhaba aracimi sattim marttan beri araba bakiyorum artik bir arabaya karar verdim bu sciroccolara asik oldum evlenmeden onceki bekar zamanlarimi bu aracla tamamlamak istiyorum :) fakat temizini bulamiyorum :( boyasiz olanlarda cok asiri fiyat cekiyorlar mesela 1.4 tsi 122 beygir en baz modeli hic bir opsiyon yok boyasiz 40 binde diye 2013 model olanlara 65 66 cekiyorlar zaten 68 70 araliginda 2013 dsg 160 lik var hemde cam tavan ama bunlardada boya olabiliyor yada ben cok kusursuz ariyorum bilemiyorum birde korkuyorum baktigim araclarda yazilim var boya var degisen var araclari indirmisler varex egsozlar falan baya yorgun araclar gercekten cok zor temiz araba bulmak kirikkalede buldum r mavisi hatasiz boyasiz 64.5 a birakiyor ama cam tavan yok birde 122 lik sizce alsammi yoksa piyasaya gore pahali mi yada boyasizini buldunmu al gec mi diyorsunuz ben olmusken tam olsun diyorum mesela bir tane daha buldum r mavisi 2011 manuel 122 ama arac full arti full cam tavan bixenon katlanir ayna alarm otomatik kararan dikiz aynasi 18 jant inter falan baya dolu bundada sag sol camurlukla lokal boya var 24 binde 67 bin tl diyor kafam karisti yada sabredip 160 lik dgs full arti full mu alsam bilen biri bana tum motor ve paketlerin piyasasini yazabilir mi birde alirken nelere dikkat edeyim

merhaba Hocam.

Daha önceki yazılarımda da yazmıştım. Tavsiyelerim : illa DSG alıcaksanız 2012 den öncesine bakmayın çok fazla kusur var. Ha şimdikilerde yok mu onlarda da olan var ama eskiye göre daha az. Cam tavan almanıza gerek yok zaten komple açılmıyo 2 cm havaya kalkıyor. 122 lik kesinlikle almayın aldıktan sonra keşke 160 lık alsaydım diyeceksiniz. Bizenon belki olabilir görüntüsü hoş. Oynanmış araç almanızı tavsiye etmem yaylar , beygir arttırımı filan tarzı olan araçlardan uzak durun. Öyle olsun istiosanız 160 oynanmamış alın kendiniz yaptırın kafanız rahat olsun. küçük sürtmelerden kaynaklı olan boyalı araç alabilirsiniz. Ama kazalılara pek bulaşmayın derim. Alacaksanız da kesinlikle kaza resimlerini isteyin. Oradan anlarsınız zaten. Resim yok derse uzak durun. Kimse kaza tutanağında resimsiz iş yapmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar başka yardım edebileceğim bişi olursa yazmaktan çekinmeyin. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

Arkadaslar merhaba aracimi sattim marttan beri araba bakiyorum artik bir arabaya karar verdim bu sciroccolara asik oldum evlenmeden onceki bekar zamanlarimi bu aracla tamamlamak istiyorum :) fakat temizini bulamiyorum :( boyasiz olanlarda cok asiri fiyat cekiyorlar mesela 1.4 tsi 122 beygir en baz modeli hic bir opsiyon yok boyasiz 40 binde diye 2013 model olanlara 65 66 cekiyorlar zaten 68 70 araliginda 2013 dsg 160 lik var hemde cam tavan ama bunlardada boya olabiliyor yada ben cok kusursuz ariyorum bilemiyorum birde korkuyorum baktigim araclarda yazilim var boya var degisen var araclari indirmisler varex egsozlar falan baya yorgun araclar gercekten cok zor temiz araba bulmak kirikkalede buldum r mavisi hatasiz boyasiz 64.5 a birakiyor ama cam tavan yok birde 122 lik sizce alsammi yoksa piyasaya gore pahali mi yada boyasizini buldunmu al gec mi diyorsunuz ben olmusken tam olsun diyorum mesela bir tane daha buldum r mavisi 2011 manuel 122 ama arac full arti full cam tavan bixenon katlanir ayna alarm otomatik kararan dikiz aynasi 18 jant inter falan baya dolu bundada sag sol camurlukla lokal boya var 24 binde 67 bin tl diyor kafam karisti yada sabredip 160 lik dgs full arti full mu alsam bilen biri bana tum motor ve paketlerin piyasasini yazabilir mi birde alirken nelere dikkat edeyim

Fırat kardeşimle bu öğlen keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Hem benim araca baktı hem elimden geldiği kadar Scirocco'nun iyi ve kötü yönlerinden bahsettim. Meslektaş da çıktık, çok keyif aldım.

Bu sebeple uzatmayarak, potansiyel alıcılara toplamda 4 buçuk senelik Scirocco deneyimim neticesinde, dilkkat etmeleri gereken ayrıntıları maddeliyorum:

# 2012 sonrası, piston ve ring olarak yenilenmiş motorlara sahip modellere yönelmelisiniz.
    # Yine 2012 sonrası yeni kavramaya sahip DSG size daha az problem çıkaracaktır.
    # İkinci el DSG alıyorsanız, servis kayıtlarının tam olmasına dikkat edin ki olası problemlerde İyi niyet garantisinden yararlanabilin.
    # Beyaz değil ise boyasına çok özen gösterin / özen gösterilmiş bir araç alın.
    # Araç ilk çalıştırıldığında ve stop edildiğinde 30 sn bekleme süresini ihmal etmemiş birinden alın.(Kişinin aracına binerek gözlemleyebilirsiniz)
    # Bilinçsiz kullanılmış, yıpranmış araçların ilk alış fiyatlarının ucuzluğuna aldanmayın, ileride masrafın altından kalkamazsınız.
    # Çok boş olan aracları dai pass geçin çünkü bu araclarin cogu halihazirda nispeten dolu olarak geldigi icin, satarken aksesuar yonunden zayif araclar kolay elenir, daha zor satilir.

En kısa zamanda senin de aracına kavuşup aramıza katılmanı bekliyoruz.

Burak hocama her sey icin cok tesekkur ediyorum beni bugun misafir etti ufak bir incelemenin ardindan kisa olsada (cok gunes vardi kisa kesmek zorunda kaldik ama tum sorularimi cevapladi) sonrasinda yemek ve sohbet cok iyi oldu arabasina nazar degmesin masallah diyelim gercekten cok temiz nadir sciroccolardan ve ozel renk kirmizi olunca iste asil ates etmek neymis onu gordum :) insallah yarinda kismet olur ise test surusune cikacagiz ve artik net scirocco sahibi olmam gerektigini anladim :D bekarken su arabanin tadina bakalim. ama su net burak hocam cok bilincli bir kullanici ben bir kac ikinci el ilanlarda bakip gitmisligim oldu dediginiz gibi kimse ozenle kullanmiyor amac sadece hiz gosteris degildir deger vermek cok onemli bu tur kullanicilar maalesef cok nadir var eger allah banada nasip ederse bende deger vererek kullanacagim.

• 2009 civarı Manuel düşünüyorum siz Ne düşünüyorsunuz tavsiyeleriniz Ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montaj videosunu senden bekliyoruz burak:)

bizim araçlarda o telefon orda durur mu hiç bide o var:) paspasın altından çıkartırız telefonu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 13 Ekim 2017; 16:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidWorks Eğitmeni

montaj videosunu senden bekliyoruz burak:)

bizim araçlarda o telefon orda durur mu hiç bide o var:) paspasın altından çıkartırız telefonu artık

durmayabilir. Çünkü resimdeki yan kısımlarda boşluk var bizde. Ben o kapağı açık olarak kullanıyorum oraya sıkıştırıyorum telefonu. Kapak kapalıyken virajlarda telefon kayıp o deliklerden aşağı düşüyor :)
  • BİR DEPO BENZİN İLE EN FAZLA NE KADAR MESAFE GİDEBİLİRİZ? cevabı beni de şaşırttı:)

•  SCIROCCO

scirocco severler için düzenlemiş olduğumuz etklinliklerimize bekleriz.

buluşma ve etkinlikler için araç kayıt formunu doldurabilirsiniz.

www.sciroccoturkiye.com
    Scirocco Türkiye – Volkswagen Scirocco Türkiye
    http://www.sciroccoturkiye.com

• Makyajlı kasa 2013 ten sonra mı çıktı? Bazı 2014 modellere bakıyorum makyajsız gibi görünüyorlar anlayamadım. Ayrıca cth kodlu motor hangi yıldan sonraki araçlarda var ?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.