Şimdi Ara

SCIROCCO (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: murthy_06

2010 model 1.6t cosmo beyaz insignia aracımı bugün sattım. rcz ve scirocco alma konusunda hala kararsızım ancak vw markasından dolayı scirocco düşüncesindeyim.
    1.4 tsi 160hp manuel düşünüyorum. 50.000 TL bütçeye 60.000 km aşmamış yeni göğüs ve kesinlikle değişen olmayan 3 parçaya kadar boya olabilir ve beyaz renk almak istiyorum.
    Yaklaşık fiyatlar nelerdir? cam tavansız 47.000 Tl civarına alırsam 1 yıl sonra satmak istediğimde zarar eder miyim?
    Birde bu aracın ağır bakımı (triger, baskı balata v.s.) kaç kmde yapılmakta ve yaklaşık kaç tl tutmakta?
    Sayg

suradan takip edin scircoco borsasını

• Merhaba arkadaşlar, pazar günleri istanbul parkta scirocco olarak toplanmaktayız. diğer scirocco kullanıcılarına buradan duyurulur.

iletişim
    İnstagram : @sciroccoturkiye
    İnstagram Tag : #sciroccoturkiye

Facebook
    Scirocco Türkiyefacebook
    Scirocco Türkiye
    http://www.facebook.com/sciroccoturkey

sosyal medya olarak tüm kullanıcılar kendi scirocco araçlarını paylaşabilir . instagram ve facebook için lütfen takip ediniz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 4 Şubat 2014; 15:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: b_sevki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-acil-satilik-bu-paraya-arasanda-bulamassin-dsg-orjinai-152581240/detay

Yukaridaki ilan icin yorum yapacak birileri var midir
    Bana bu arac 2 sene sonra ne kadar deger kaybettirir
    Ne kadar fiyata satilabilir

Araci ikinci sahibinden alicam,bu kadar az km de bu normalmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

Canlandiralim biraz konuyu

Kurdan sonra fiyatlar ucmus, ikinci ele de yansiyacaktir bu durum

Evet konudaki soruma yanit vererek canlandirabilirsin

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-acil-satilik-bu-paraya-arasanda-bulamassin-dsg-orjinai-152581240/detay

5 ay önce manuel 122lik Sciroccomu sattım ve tam olarak 2 yıl kullandım. Ben aldığımda 22k km'deydi ve 3. sahibi oldum. Aracı 41k'da 4. sahibine sattım, 1 parca boya vardı. Yani o km bence gayet normal, aracı sattıktan sonra piyasayı pek takip etmedim ama fiyat da uygun gibi. 2014 sonu 2015 gibi yeni kasa çıkması bekleniyor, yeni kasa çıktıktan sonra zaten belli bir kesime hitap ettiğinden bu tür araçlarda değer kaybı normale göre biraz fazla olacaktır bence, ayrıca renk de önemli bir unsur.

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

quote:

quote:

Oncelikle ilandaki arac gayet hos duruyor fakat fiyati piyasanin altinda gibi, bu fiyata etki eden bir problem varmi onu sahibiyle konusmak ve gerekli kontrollerden gecirmek sart, eger arac soylenilen sartlarda ise fiyat cok iyi.

Spor tek kapi bir arac ariyorsaniz kaybiniz hangi markada olursa olsun illa ki sedan karoserlere gore daha fazla olacaktir, vw de de durum farkli olmamakla birlikte ikinci eli olu olan bir otomobil degil Scirocco. Gerek marka

Yeni veya makyajli kasanin 2014 te cikmayacagi kesinlesti, 2015 icin de kesin birsey yok muhtemelen 2016 ya sarkacak gibi duruyor yeni kasa. Daha oncesinde makyaj diye cikan haberin Scirocco nun ABD pazarina surulmeden once yerel bazi normlari karsilamak uzerine yapilan degisimler oldugu anlasilmisti.

Sayet kullanmayi dusundugunuz 2 senelik dilim sonucunda bu sartlar ongordugumuz gibi olursa araci normal bedelinden dusuk aldiginiz icin cok da fazla zarariniz olmaz, keyifle bindiginiz zamanlar da yaniniza kar kalir dusuncesindeyim.

detaylı açıklama için tesekkurler,gayet tatmınkar oldu

ancak ılandakı aracı satan kısı burnundan kıl aldırmıyor,aslında arcın sahıbı değil,çalıstıgı fabrıkanın patronunun oglunun aracı ımıs,patron ogluna kızıyor aracı oglundan alıp mudurune sat dıye verıyor.

hal boyle oluncada mudurun arac satılmıs mı satılmamıs mı umrunda değil,arıyorum adamı aksam geleyım araca bakmaya dıye,aksam olmaz mesaı saatınde gel dıyor,mesaı saatınde çalıstıgım yerden ayrılmam cok zor ozaman cumartesı gunu goruselım dıyorum yok cumartesıde gorusmem dıyor,

adam gıcıklık yapıyor anlayacağın,arıyorum araca daır sorular soruyorum ırın kırın yanıtlar

almaktan vazgectım aracı,sonucta pıyasanın altı olabılır ama 48bın tl para verıyorum bu parada az para değil bu muameleyı hakketmıyorum,param ıle kendımı ne rezıl edecem dedım vazgectım

• DSG'li araç sahiplerinin gerçek kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz arkadaşlar. DSG konuları genelde Volkswagen sahibi olmayanlar tarafından açılarak Anti DSG & Anti Volkswagen kavramları cercevesinde tartışıldı. Şimdi söz gerçek kullanıcılarda. İyi ve varsa kötü izlenimlerinizle DSG'li araç sahibi olmak isteyenlere yardimci olmak isterseniz kısa da olsa yorumlarınızı bekleriz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87608164

http://www.worldcarfans.com/114021670299/2014-volkswagen-scirocco-facelift-unveiled-with-a-series

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• bu haberler 1.4t 160 harbi efsane olur, devamında da scirocco efsanesi biter. mis gibi araçtı 125 milleti kesmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYEFENDİ-07

Sevgili arkadaşlar,
    1987 doğumlu pilot kursundaki oğlum VW SCİROCCO almak istiyor.2012 model 17.000 km.de 1.6 TSİ 160 PS. 51.000 tl.sizce uygunmudur? Pişman olurmu sonradan? Yüksek benzin sarfiyatı ve zayıf 2.elin dışında eksileri varmıdır?
    teşekkürler

kesinlikle pişman olmaz tam onun yaşına hitap eden bir araba. Ayrıca ikinci eli bence zayıf değil aracın, etrafımızda görüyoruz satılan araçları sürekli.
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!!
  • volsvagende 2013 model siyah scricco sanruflu,varmıdır babamı yoldan cıkarmak üzereyimde:d

arkadaşlar aracımı satıyorum ilgilenen olursa duyurulur. fiyatta esneklik yapacagım.

2011-12 model DSG beyaz scirocco arıyorum. Satmak isteyen varsa ciddi şekilde ilgileniyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.