Şimdi Ara

SCIROCCO (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
19
Favori
275.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Güzel bir gün olmuş, Bursa'da olduğumdan ötürü katılamadım aranıza ama bir dahakine inşallah... Resimler gayet güzel çekilmiş...
    Bazı şeyler sormak istiyorum. Paspas vb gibi aksesuarlar bayilerde satışa hazır olarak bulunmaktamı yoksa sipariş usulumu gelmekte ?
    Yada bayiler dışında yurt dışında getirdiğiniz herhangi birşey oldumu ?
    Arabaya neler eklenebilir tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler
  • Uzun yıllardır internet sektöründe çalışıyorum. 15 yıldır internet kullanıcısıyım. Hem yurt içi hemde yurtdışı forumları takip ediyorum. Başka bir forumda daha Scirocco başlığına aktif katılıyorum.

Kesinlikle bu işin profesyoneli olarak şunu söyleyebilirim; bu başlık çok kaliteli, objektif, sosyal ve bilgi paylaşımı olan bir hal almış durumda. Bunun oluşmasına katkısı olan herkese teşekkürler.

İçimden geldi fotoğrafları görünce...
  • Scirocco sahiplerini şehirlere göre ayırsak daha iyi olur kanaatindeyim, içimizden birisi bu görevi üstlensin. Özellikle 4.scirocco gününe katılan arkadaşlardan olursa daha iyi olur. Bu sayede daha iyi olmuş olur. Önümüzdeki hafta sonu istanbulda olacağım arkadaşlar. Benzer bir organizasyonun tekrarı olabilir. Aramızda bu konular için bir organizatör belirlersek çok daha iyi olacaktır.

Bu arada Aliyal aracın hayırlı olsun. Yurtdışından bodykit temin edebilirsin. Paspas konusunda aldığın yere baskı uygularsan paspasları düşeşe getirebilirsin. Zira ben paspasları ve cam filmlerini motor ve boya korumayı aldığım yere kilitledim.

Organizasyon konusunda bilgi bekliyorum arkadaşlar...
    Scirocco 2010 Refleks Gumus - 160 trip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliyal

Çok teşekkürler , paspas konusunda geç kaldım sanırım ya arabayı teslim aldım artık bu saatten sonra öyle bir kıyak yapacaklarını sanmıyorum.
    Motor ve boya koruma ücretleri nedir. İlaveten aksesuar kısmında V koruyucu gördüm. V koruyucu alan varmı öneriyomusun ?

Araç için bir detay siparişi verdiğinde işçilik ödememek için bastırabilirsin bundan sonra mesela, fiyatlar hakkında bir bilgim yok.
  • Arkadaşlar VW Scirocco için bugün Bursa Doğuş otoya gidiyorum. Kısmetse refleks gümüş scirocco 1.4 tsi 160hp'yi bugün alıyorum. Araç için 56500 lira fiyat aldım. Sizce nasıl ? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı ? Boya koruma,motor koruma vs servise ne yıkabilirim

Bir de yan camlar ve arka camlar koyu geliyor orjinalinden. Ön taraftaki yan camlara da film yaptırmaya gerek var mı ? Sizce nasıl duruyor...

5D Mark II + 24-105 F4 L
  • Ben aracımı kur 2,04 iken aldım. 58000 tl den 56000 'e indirdiler. Hem de 2010 modellerle aynı yani RCD 510 ve yeni direksiyon da dahi. Bence fiyatı biraz daha indirin. Kendi zevkinizdir fakat farklı bir renk almanızı tavsiye ederim. Cam filmlerine gelince kapı camlarına 2 numara yaptırısanız arkalarla aynı oluyor. Bunun yanında ben ön cama da 1 numara yaptırdım. Güneş gözlüğü takmış gibi oluyor. Trafikte de bir sıkıntım olmadı. Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız günler dilerim.

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Orijinalden alıntı: a_seaman
    Çok ama çok keyifli bir gündü. Bora'cım, malum fotoğrafları Flickr'a falan yüklemeye çalışıyorum. Birazdan seyir halinde çektiklerimden birkaç tane buraya atacağım. Mustafa, heyecanın hiç kaybolmasın. Ama her Scirocco'nun içinde illaki erkek sürücü olacak diye bir kural yok. Sen anladın onu. :)

Ya varya rezil edeceksin beni ele güne Sencer bana hayta diyordu ama Mustafa 'yı görünce içim rahatladı. Baktım Mustafa takılmış bir beyaz Scirocco 'nun arkasına gidiyor... el hareketi falan nereye, bizden değil o??? Aracın sürücüsünü görünce bende ampul çaktı

Bundan sonra Mustafayı konvoyun başına koymuyoruz arkadaşlar, maazallah bizi yanlış yerlere götürür

Bora nebileyim ben onun beyaz sciroccolu bayan olduğunu arkadan gelen diğer beyaz sciroccolu arkadaş sandım hemen peşine takıldım, hiç affetmem, tabi suç bende her sakallıyı dedem sanırsam işim zor. her beyaz sciroccoyu Bora sanmamak lazım:) Koraycım fotolar muazzam çıkmış, sen artık scirocco ailemizin fotoğrafçısısın. buluşmaya gelen tanıştığım değerli arkadaşlara teşekkürler.
    AUDİ a3 amalfi beyaz 1.4 140 TFSI COD Stronic ambition + zenon plus ön-arka full led + advance paket+iç aydınlatma paketi+alçaltılmış şasi+spor süspansiyon+altı düzleştirilmiş tiptronik 3 kollu deri direksiyon+yer tasarruflu stepne + siyah spor koltuklar+mmi+ drive select+ 225/45/17 7,5j (06 ocak 2014 teslim)

• quote:

Ben aracımı kur 2,04 iken aldım. 58000 tl den 56000 'e indirdiler. Hem de 2010 modellerle aynı yani RCD 510 ve yeni direksiyon da dahi. Bence fiyatı biraz daha indirin. Kendi zevkinizdir fakat farklı bir renk almanızı tavsiye ederim. Cam filmlerine gelince kapı camlarına 2 numara yaptırısanız arkalarla aynı oluyor. Bunun yanında ben ön cama da 1 numara yaptırdım. Güneş gözlüğü takmış gibi oluyor. Trafikte de bir sıkıntım olmadı. Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız günler dilerim.

Allah kaza bela vermesin cümlemize...Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Refleks gümüş açıkçası beyazdan sonra en çok hoşuma giden renk. Fakat beyaz için 2 ay beklemek zorundayım. Dolayısıyla kısmetse gümüşü alıcam. Fiyat konusunda biraz daha zorlayayım dediğiniz gibi , o olmasa da en azından cam filmini falan doğuşa yıkabilirim

5D Mark II + 24-105 F4 L

• quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Ben aracımı kur 2,04 iken aldım. 58000 tl den 56000 'e indirdiler. Hem de 2010 modellerle aynı yani RCD 510 ve yeni direksiyon da dahi. Bence fiyatı biraz daha indirin. Kendi zevkinizdir fakat farklı bir renk almanızı tavsiye ederim. Cam filmlerine gelince kapı camlarına 2 numara yaptırısanız arkalarla aynı oluyor. Bunun yanında ben ön cama da 1 numara yaptırdım. Güneş gözlüğü takmış gibi oluyor. Trafikte de bir sıkıntım olmadı. Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız günler dilerim.

Allah kaza bela vermesin cümlemize...Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Refleks gümüş açıkçası beyazdan sonra en çok hoşuma giden renk. Fakat beyaz için 2 ay beklemek zorundayım. Dolayısıyla kısmetse gümüşü alıcam. Fiyat konusunda biraz daha zorlayayım dediğiniz gibi , o olmasa da en azından cam filmini falan doğuşa yıkabilirim

Cam filmine, motor korumaya, cam korumaya, paspasa falan sakın para verme. Hayırlı olsun tekrardan. Ön camların kesinlikle 2 numara olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

quote:

Cam filmine, motor korumaya, cam korumaya, paspasa falan sakın para verme. Hayırlı olsun tekrardan. Ön camların kesinlikle 2 numara olsun.

5D Mark II + 24-105 F4 L

• quote:

Orijinalden alıntı: Aliyal

Selamlar arkadaşlar , formunuz çok iyi oldu. Gayet başarılı organizasyonlar yapmışsınız. Resimler çok iyi görünüyo.
    Bende arabamı cmt günü teslim aldım. (Murmur rcd 510 2010 larda standard bu arada )
    Bundan sonraki organizasyonlara katılmak isterim.
    Bazı şeyler sormak istiyorum. Paspas vb gibi aksesuarlar bayilerde satışa hazır olarak bulunmaktamı yoksa sipariş usulumu gelmekte ?
    Yada bayiler dışında yurt dışında getirdiğiniz herhangi birşey oldumu ?
    Arabaya neler eklenebilir tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler

hayırlı olsun, kazasız bol sürüşler.
    orginal almanyadan getirilen scirocco yazılı vinil paspaslar için 150tl üzeri para veriyorsun bayiye sipariş ediyorsun belli bir süre sonra alıyorsun. ancak 38tl ye doğuşun özel yaptırdığı hazırda bulunanları ve kesim olarak araca tam uymlu olanlarıda var, kesene göre anlayacağın . ben 38 tl lik aldım çok memnunum.
    Boya koruma ve cam filmi elzem, motor korumaya gerek yok.
    AUDİ a3 amalfi beyaz 1.4 140 TFSI COD Stronic ambition + zenon plus ön-arka full led + advance paket+iç aydınlatma paketi+alçaltılmış şasi+spor süspansiyon+altı düzleştirilmiş tiptronik 3 kollu deri direksiyon+yer tasarruflu stepne + siyah spor koltuklar+mmi+ drive select+ 225/45/17 7,5j (06 ocak 2014 teslim)

• quote:

Arkadaşlar VW Scirocco için bugün Bursa Doğuş otoya gidiyorum. Kısmetse refleks gümüş scirocco 1.4 tsi 160hp'yi bugün alıyorum. Araç için 56500 lira fiyat aldım. Sizce nasıl ? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı ? Boya koruma,motor koruma vs servise ne yıkabilirim

Bir de yan camlar ve arka camlar koyu geliyor orjinalinden. Ön taraftaki yan camlara da film yaptırmaya gerek var mı ? Sizce nasıl duruyor...

hayırlı olsun, yolun açık olsun.

• quote:

Arkadaşlar VW Scirocco için bugün Bursa Doğuş otoya gidiyorum. Kısmetse refleks gümüş scirocco 1.4 tsi 160hp'yi bugün alıyorum. Araç için 56500 lira fiyat aldım. Sizce nasıl ? Dikkat etmem gereken bir nokta var mı ? Boya koruma,motor koruma vs servise ne yıkabilirim

Satış temsilcin Erçine selam söyle, çok iyi birisidir kendisi, bursadamı ikamet ediyorsun bende bursadayım pm'den görüşelim ;)

• Hep bir aksilik çıktı gelemedim ama bir sonrakinde işallah katılacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Teşekkürler Yusuf fakat seni buluşmalarımızda göremiyorum. Bir iki sefer geleceğim dedin fakat sanırım kısmet olmadı. Bu arada bende ayın başında aracıma bir tanıdık vasıtasıyla RNS-510 taktırıyorum.

gözüm yolda olmasaydı 3sn lik bir zamanda feci şekilde adam gitmişti ALLAH
    korudu
    virajda denedim sağa dönen bir keskin virajda iç sağdan en sağa sertce bir
    manevra araç arkadan savrulmaya hazırlanirken esp olaya el attı
    sert süspansiyonlu araba sanki 35 yanak lastik vargibiydi lastik ebatlarına
    baktım 235/45/17 olduklarını gördüm çok iyi frenler yolsesi başarılı
    motorun devirlenmesi mükemmel yanlız 4 vitesten sonraki hızlanması yavaş
    6 vites yakıt ekonomisi için iyi olmuş performans bakımından fuzuli bir vites
    yolda çok kamyon vs vardı 200km hızı çok başarılı 230km den sonra artık
    zamana ihtiyaç duymaya başliyor birde emniyet kemeri takmak zahmetli
    elinizi aracın arkasına kadar uzatıp kemeri yakalamak zahmetli
    sonuç olarak iyi araba diyebiliriz ama ben bu arabayı alsam motorla oynayıp
    gücünü daha yukarı çekerdim 200 210hp yolda kovalanma ihtimalim ortadan kalkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

hayırlı olsun, kazasız bol sürüşler.
    orginal almanyadan getirilen scirocco yazılı vinil paspaslar için 150tl üzeri para veriyorsun bayiye sipariş ediyorsun belli bir süre sonra alıyorsun. ancak 38tl ye doğuşun özel yaptırdığı hazırda bulunanları ve kesim olarak araca tam uymlu olanlarıda var, kesene göre anlayacağın . ben 38 tl lik aldım çok memnunum.
    Boya koruma ve cam filmi elzem, motor korumaya gerek yok.

Gerek yoksa neden herkes yaptırıyor, tam anlamadım bende kararsız kaldım o konuda. Motor ve boya korumanın artısı nedir ?
    Paspas içinde 38 tl lik dediğin paspaslar sanırım golf paspasları , golf paspaslarının uyumlu olduğunu söylemişlerdi.

Orijinalden alıntı: DYNAUDIO

quote:

Satış temsilcin Erçine selam söyle, çok iyi birisidir kendisi, bursadamı ikamet ediyorsun bende bursadayım pm'den görüşelim ;)

Aleykum selam söylerim tabi :) İsim neydi bu arada ? Pm'den de atabilirsin. Erçin sattı bana da arabayı , gerçekten ilgili alakalı ve çok iyi biri. Bir yemek sözüm var kendisine tabi istediğim plakayı alabilirse

Kısmetse yarın akşam showroom'dan çıkarıcam arabayı. Bugün işlemleri hallediyorum. İyi dilekleri için tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

P.S : Sizce arabayı aldıktan sonra dışarıda boya koruma vs gibi uygulamalara gerek var mı ? Siz yaptırdınız mı ?

5D Mark II + 24-105 F4 L

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.