Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TechN9ne

BEYLER SON BOMBA OYUNDA FEMALE CHAR I OLAN BIRIYLE TANIŞTIM VE SORDUM NASIL FEMALE AÇILIYO DIYE

BEYLER SITEYE NE OLARAK ÜYE OLDUYSANIZ O OLUYO

MESELA SIZ BEN ERKEĞIM DIYE ÜYE OLURKEN MALE YI IŞARETLEDINIZ O ZAMAN BUTUN CHAR LARINIZ MALE OLUYOR
    AMA SIZ BEN BAYANIM DILE FEMALE IŞARETLERSENIZ BUTUN CHARLARINIZ FEMALE OLUYOR(VEYA FEMALE CHARINIZ OLMAK ISTERSENIZ FEMALE YI SEÇMİŞİNİZDİR)

ELLUIN BUNUDA REHBERE EKLERSEN SEVINIRIM

günaydın

• bende sizi denemek için yapmıştım zaten ne bağırıyonuzki
  • quote:

BEYLER SON BOMBA OYUNDA FEMALE CHAR I OLAN BIRIYLE TANIŞTIM VE SORDUM NASIL FEMALE AÇILIYO DIYE

BEYLER SITEYE NE OLARAK ÜYE OLDUYSANIZ O OLUYO

MESELA SIZ BEN ERKEĞIM DIYE ÜYE OLURKEN MALE YI IŞARETLEDINIZ O ZAMAN BUTUN CHAR LARINIZ MALE OLUYOR
    AMA SIZ BEN BAYANIM DILE FEMALE IŞARETLERSENIZ BUTUN CHARLARINIZ FEMALE OLUYOR(VEYA FEMALE CHARINIZ OLMAK ISTERSENIZ FEMALE YI SEÇMİŞİNİZDİR)

ELLUIN BUNUDA REHBERE EKLERSEN SEVINIRIM

eeeeee peki benim bowman nie female oluyo???

bu arada ben oyunu bırakmayı düşünüorum bı ızdırap(x-trap) resmen ızdırap oldu benim için oyundan atmakla kalmıo pc yede reset atıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLegaL_TR -- 23 Mart 2007; 20:29:41 >

• Arkadaşlar ben bi tane Hawk yani kartal aldım, Hayvancağız ilk başta öldü sonra meğer bunu diriltmek için kagıt aldım sonra hep et vermek gerekiyormuş :D Hayvan benden çok yiyo masallah. Ama 20 levelde 800 can'a kadar ulaştı. Ha bu arada atackı ve defansı en iyi olan hayvan. Defansı falan iyi oldu da atağı iyi değil.! 20 levelde Three Tailed Fox Kestireyim diyorum kesemiyor hayvan cagız.! Skillede bi defa çakıyor ama hep skillde olmaz ki.! Bu hayvanın atağını arttırmak için bir şey varmı. Bana bi tane topaz falan bişiler verdi heather.! Bu hayvanlar hakkında bildiklerimizi paylaşsak çok iyi olacak.! Bu silah upgradeleri falan hiç bir şey anlamadım Arkadaşlar.! 21 level bi Blademan charına sahibim. Kartalımda 20 level Ama kartal kesemiyor :D Bizi kassın diye aldık biz onu kasıyoruz varmı böyle bir şey :D Şu hayvan hakkında bildiklerinizi yazarsanız iyi olur. Mesela nasıl itemlerini upgraade yapacaz. Özelliklerini nasıl yükseltecez.! Heather'den işte ring Robe falan aldım bi tane de Metal Ring Verdi.! onu taktım. Ama bu canavarın daha iyi olması lazım :S biraz şu hayvanlar hakkında bilgi verseniz.! İngilizce yoksunlugundan dolayı bişi öğrenemiyorum.!

Teşekkürler.!

• zuhah benim bowman female deilmiş maleymiş kıyafet alırken dikkatimi çekti ama kız sandım ben onu :D
  • Rezalet,Ko'dan beter lag,Ko'dan beter hileci,Ko'dan beter lamer var.
    Bırakıyorum mk
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Rezalet,Ko'dan beter lag,Ko'dan beter hileci,Ko'dan beter lamer var.
    Bırakıyorum mk

kodan beter lag yok ttden oluyor,kodan beter hileci yok belirli sayıda var,kodan beter lamer varmı orasını bilemem
    yolun açık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMaNiaCcC

Arkadaşlar ben bi tane Hawk yani kartal aldım, Hayvancağız ilk başta öldü sonra meğer bunu diriltmek için kagıt aldım sonra hep et vermek gerekiyormuş :D Hayvan benden çok yiyo masallah. Ama 20 levelde 800 can'a kadar ulaştı. Ha bu arada atackı ve defansı en iyi olan hayvan. Defansı falan iyi oldu da atağı iyi değil.! 20 levelde Three Tailed Fox Kestireyim diyorum kesemiyor hayvan cagız.! Skillede bi defa çakıyor ama hep skillde olmaz ki.! Bu hayvanın atağını arttırmak için bir şey varmı. Bana bi tane topaz falan bişiler verdi heather.! Bu hayvanlar hakkında bildiklerimizi paylaşsak çok iyi olacak.! Bu silah upgradeleri falan hiç bir şey anlamadım Arkadaşlar.! 21 level bi Blademan charına sahibim. Kartalımda 20 level Ama kartal kesemiyor :D Bizi kassın diye aldık biz onu kasıyoruz varmı böyle bir şey :D Şu hayvan hakkında bildiklerinizi yazarsanız iyi olur. Mesela nasıl itemlerini upgraade yapacaz. Özelliklerini nasıl yükseltecez.! Heather'den işte ring Robe falan aldım bi tane de Metal Ring Verdi.! onu taktım. Ama bu canavarın daha iyi olması lazım :S biraz şu hayvanlar hakkında bilgi verseniz.! İngilizce yoksunlugundan dolayı bişi öğrenemiyorum.!

Teşekkürler.!

http://konseyguild.tk yı araştır bulursun

• quote:

Orjinalden alıntı: iLLegaL_TR

zuhah benim bowman female deilmiş maleymiş kıyafet alırken dikkatimi çekti ama kız sandım ben onu :D

buda sana kapak olsun janım
  • erkek ama kız gibi gözüküyo ortasıdır heralde
  • quote:

Bırakıyorum mk

ben hayatımda tanıdıgım bütün lamerler ko oynuyor ve ayrıca ko nun %99 u lamer ve 0-6 yaş gurubu burda ko muhabbeti yapma en sevmedigim şey ayrıca ko dan beter hileci demişin ko da adam bi bug yapıyor bi günde 70 oluyor lvl 1 den anlarsın sen sonra heryer kopx dolu scoll dupe yapan var hem ayrıca ko ya girmek 1 saat sürüyor ama scions of fate tek tıklayış ayrıca scions of fate seviyeli bir oyun ama ko dedigim gibi kücük cocukların oynadıgı sacma sapan bi oyun haline geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMaNiaCcC

Arkadaşlar ben bi tane Hawk yani kartal aldım, Hayvancağız ilk başta öldü sonra meğer bunu diriltmek için kagıt aldım sonra hep et vermek gerekiyormuş :D Hayvan benden çok yiyo masallah. Ama 20 levelde 800 can'a kadar ulaştı. Ha bu arada atackı ve defansı en iyi olan hayvan. Defansı falan iyi oldu da atağı iyi değil.! 20 levelde Three Tailed Fox Kestireyim diyorum kesemiyor hayvan cagız.! Skillede bi defa çakıyor ama hep skillde olmaz ki.! Bu hayvanın atağını arttırmak için bir şey varmı. Bana bi tane topaz falan bişiler verdi heather.! Bu hayvanlar hakkında bildiklerimizi paylaşsak çok iyi olacak.! Bu silah upgradeleri falan hiç bir şey anlamadım Arkadaşlar.! 21 level bi Blademan charına sahibim. Kartalımda 20 level Ama kartal kesemiyor :D Bizi kassın diye aldık biz onu kasıyoruz varmı böyle bir şey :D Şu hayvan hakkında bildiklerinizi yazarsanız iyi olur. Mesela nasıl itemlerini upgraade yapacaz. Özelliklerini nasıl yükseltecez.! Heather'den işte ring Robe falan aldım bi tane de Metal Ring Verdi.! onu taktım. Ama bu canavarın daha iyi olması lazım :S biraz şu hayvanlar hakkında bilgi verseniz.! İngilizce yoksunlugundan dolayı bişi öğrenemiyorum.!

Teşekkürler.!

arkadaşım.benim hatırladığım kadarıyla en çok attackı olan pet leopar veya tgerdi.ama leopardı şu benekli olan....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iLLegaL_TR

zuhah benim bowman female deilmiş maleymiş kıyafet alırken dikkatimi çekti ama kız sandım ben onu :D

buda sana kapak olsun janım

ya anlamadığım bişi war ben senin sölediğini ters işimi söledimki sana kapak olsun fln diosun sadece görünüşten öle sandım ne adamlar war yaa
  • quote:

Bırakıyorum mk

ilahi

• Helluin'in son hali(fanları için )
  • Arkadaşlar Bişi sorucam bu Silahlara yada armora artı bastıktan sonra diğer saphire emerald basma işi nasıl oluyor artı bastıktan sonra basılmıyor mu daha?Basılmıyorsa milletin sattıklarına bakıyorum +4 +5 Vs artındada bi sürü özellik var nası yapıcam bunu bilen var mı kafam karıştı valla yardımcı olanlara teşekkur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freeline

Arkadaşlar Bişi sorucam bu Silahlara yada armora artı bastıktan sonra diğer saphire emerald basma işi nasıl oluyor artı bastıktan sonra basılmıyor mu daha?Basılmıyorsa milletin sattıklarına bakıyorum +4 +5 Vs artındada bi sürü özellik var nası yapıcam bunu bilen var mı kafam karıştı valla yardımcı olanlara teşekkur.

artıdan sonra sapphire basamzsın önce sapphire sonra artı basabilirsin
  • :( Desene +4 jadem daha bi halta yaramaz saol
  • alşama giricem earth3 e bu blood wolf veya black bearmı ne onlarda kasacağım gelin kasalım nick:Gioteen
  • Evet arkadaşlar KoNSeY guildi olarak düşündük taşındık ve şu karara vardık.Guildde healer bulunmaması yüzünden parti yapmakta zoralnıyoruz bizde healer olmaya teşvik etmek için para toplayıp healer olan arkadaşlarımıza vermeyi düşünüyoruz.

Şartlar

1-Kişi lvl 35 Healer olmalı
    2-Order tarafını seçmiş olmalı
    3-KoNSeY e katılmış olmalı

Bu şartları yerine getiren arkadaşlara 750k-1m arasında bir para ödenecektir!
    Ek olarak tüm 30 lvl kıyafetleri tarafımdan alınacaktır

Helluin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 26 Mart 2007; 19:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.