Şimdi Ara

Scholl Ayak Bakım Seti Migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
5
Favori
3.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 TL yanan bir fırsat olarak düşünüyorum. Yanında krem hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barkod ile aratmak isteyenlere

• Zamaninda almistim hic ise yaramiyor alet klasik topuk tasi alin 10 kat daha iydiir

• başlıklar dahlse süper fiyat. 5m 3m vs farkediyor mudur acaba

**yazıyı okumadan sadece fotoya baktım, pilleri başlık sandım iyi mi :) bu durumda çok yanıcı bir fiyat değil ama yine de iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 27 Haziran 2017; 20:58:20 >
  • Valla benim ayaklar kostebek ciktisi gibiydi bunu birkere kullandim 2 sene evvel daha da gerek duymadim guzel alet tavsiye ederim.

• Scholl Ayak Bakım Seti Migros

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Hayır bu

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=54795700&shopCategoryId=32242&shopCode=35507134

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Zamaninda almistim hic ise yaramiyor alet klasik topuk tasi alin 10 kat daha iydiir

Zamanında ben de almıştım, çok işe yarıyor alet, klasik topuk taşından en az 10 kat daha iyidir.

Kesinlikle ihtiyacı olan kaçırmasın.

• Dh metroseksuel erkekler kulübüne hos geldiniz.

• Bizde de var hiç bir işe yaramıyor, evin hangi köşesinde yerini bile unuttum, 5tl ye almıştım ben fazla para versem üzülürdüm, sonuç : almayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topuklarım çatlıyor sürekli alsam fayda eder mi acaba?

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    ben aldım ama pilli olması biraz kötü olmuş ama bu sayede de taşınabilir olma avantajı var...pil ile dönüş gücü pek kuvvetli değil taşı güzel...http://www.hepsiburada.com/relax-tone-masaj-aleti-rl-060-p-SPORGUVEN03?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CKrJkMut4NQCFaW87QodTCMKBA şu masaj aletinin aynı bu işi gören zımpara başlığı var ve elektrikli olduğu için daha kuvvetli dönüş gücü var...ama schollun bu aletini her gün akşam yatmadan önce düzenli olarak kullanırım diyorsanız iş görebilir , aman aman bir performans beklemeyin...
  • Bu schollun tabanligi cok iyi. Ekstra yumusak jel topuk var, geri kalan kisminda ozellikle tabanligin alti hava alsin diye tasarlanmis. İlk uyguladigimda biraz kaydi tabanlik ve koku yapti, ama sonradan ayakkabiya guzel yapisti ve koku da gitti.

35 lira civarinda fiyati var. Spor,gunluk ve is olmak uzere cesitleri var. Gunluk alinderim, is olani biraz sert gibi. Cope atacagim ayakkabi kurtuldu vallaha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.