Şimdi Ara

Schindler's List (1993) | Steven Spielberg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı zamanında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, ünlü yönetmen Steven Spielberg’in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ona Oscar kazandıran bir yapımdır. Film, 1994 yılında 12 dalda Oscar’a aday olmuş ve 7 dalda ödül kazanmıştı. Filmin kazandığı Oscar’lar şöyle : En İyi Film, Yönetim, Kurgu, Sanat Yönetimi, Görüntü, Özgün Müzik ve Senaryo Uyarlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Aralık 2014; 20:02:19 >

• Link verme yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Link verme yasak

Teşekkürler, bilmiyordum. IMDB linki de mi yasak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 21:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Link verme yasak

Hocam yöneticiliğe ne zaman geri dönüyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Link verme yasak

Hocam yöneticiliğe ne zaman geri dönüyonuz

Belli olmaz o kadar uğraş verdim bölüm için yavaştan çöpe dönüyor bölüm bir zaman sonra belki dönerim sinemaya ara verdim 3 aydır 1 2 film dışında film izlemedim onlarda zaten sinemada birşey çıkar güzel olabilir diye düşündüğüm filmlerdi fiyasko oldu bu yaz zaten zor beğenmeye başladım biraz daha ara vermm lazım

• quote:

Link verme yasak

Arkadaşlar sağolsunlar şikayet etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 15 Eylül 2013; 11:18:16 >
  • İzlediğim en iyi filmlerden.Sonundaki Oskar'ın veda sahnesi ağlatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Young Pope (2016) - HBO
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Sondaki sahnede neden kıyafetlerini çıkardıklarını anlamadım.Biri açıklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 20 Eylül 2013; 15:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Sondaki sahnede neden kıyafetlerini çıkardıklarını anlamadım.Biri açıklar mı?

banyo yaptırmak için soyuyorlar ancak yahudiler ise o oda da gazla öldürüleceklerini sanıyorlar ama gaz yerine su gelince hepsi sevinçten ağlıyor en güzel sahne diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Sondaki sahnede neden kıyafetlerini çıkardıklarını anlamadım.Biri açıklar mı?

banyo yaptırmak için soyuyorlar ancak yahudiler ise o oda da gazla öldürüleceklerini sanıyorlar ama gaz yerine su gelince hepsi sevinçten ağlıyor en güzel sahne diyebilirim

Vedalaştıktan sonraki sahneyi diyorum. Hatta hediye olarak yüzük veriyorlardı.

• Spoiler olmuyor mu sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Spoiler olmuyor mu sizde

Spoilerın yemenin filmin değerini azaltmıyacak cinsden bir film Schindler's List.Mesela ben olayı filmi izlemeden önce biliyordum ancak filmden çok zevk aldım.
  • Schindler's List çok iyidir. Liam Neeson oyunculuğunu konuşturmuş. İzlemeyenlere önerimdir.
  • Film güzel güzel olmasınada çok güzel propaganda yapılmış filmde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Spoiler olmuyor mu sizde

İzlememişsen ne işin var konuda

• Birkaç yıl evvel Cnbc-e de pazar akşamını komple filme ayırıp izlemiştim, prodüksiyon olarak kaliteli fakat aşırı propaganda yapılmış.
  • İzledim, 3 saat 15 dakikanın 1 saniyesi bile boşa gitmedi.

İzlediğim en iyi filmlerden.
  • geçen sene indirip süresinin uzunluğu ve siyah beyaz olmasıdan dolayı uzun süre ertelediğim az önce izlediğim ve en iyi film listeme kafadan giren mükemmel film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 6 Ekim 2014; 3:18:57 >
  • Piyanist te güzel bir filmdir ayni donemde gecen izlemeyen arkadaşlar izleyebilirler bence

• siyah beyaz filmlere olan bakış açımı değiştiren 12 angry men i izleyene kadar bir türlü açıpta bu filmi izleme cesareti bulamamıştım kendimde.filmle ilgili tek bir yorum yapmm gerekirse:üstte de hafiften spoiler kokusu hissedilen yorumlarda bahsedilen banyo sahnesi ve final sahnesi ile benim gibi bir odunu bile duygulandırmıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.