Şimdi Ara

SCHENGENi OLANLAR İÇERİ... danışmanın istediği 330 tl fazla mıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar eşimle bir avrupa turu istiyoruz schengen için bir danışmana sorduk kişi başı 330 tl ücret istediğini belirtti.Ayrıca ilk kez schengen olacağı için bireysel olarakta gitmemiz gerektiğini yanınızda bir yardımcının olacağını belirtti.Bu durumda bende mecbur gidiceksem neden yanımda biri gelecek diye 330 tl para ödeyeyim ki...Soracaklarım ise şunlar bilenlerden ;

- Schengen için yunanistan üzerinden başvurmayı düşünüyorum sizce doğru bir karar mı ?
    - pasaport süremin bitmesine 6 aydan fazla var ancak pasaportum çipli değil eski lacivert pasaportlardan çipli gerekl mi ( danışman eski pasaport olur dedi)
    - İnglizce ikimiz içinde problem değil kendimizi ifade edebilirz ( danışmanın ekstra faydası ne oluyor bu durumda bizimde gitmemiz gerekiyormuş)
    - Duyduğuma göre adam başı 50-60-70 tl ekstra ücret alıyorlamış normalde bu işin masrafı nedir uğraşmaya değer mi ?

teşekkürler

• Bence hiç gerek yok boş vaktiniz varsa gidip 1 günde kendiniz halledebilirsiniz.

Örneğin sanırım İspanya için bu kurum bakıyor.Bu kısım'ı şöyle özetleyeyim eskiden vizeyi direkt konsolosluğa başvurarak yapıyordun ama şimdi bazı ülkeler aracı kurum koydular.
    http://www.vfsglobal.com/spain/turkey/

O kurumlardan randevu alıp evraklarını bırakıyorsun , daha sonra ihtiyaç olursa Konsolosluk ilk görüşmeyi seninle yapıyor.
    Diğer bir yandan Yunanistan , İspanya kolay vize verir gidiş-dönüş uçak bileti ve otel vb: rezervasyon varsa bide maaş bordrosu yeterlidir.
    Başka ülkeden de vize alsan o ülkeye girmeden başka ülkeye girebilirsin , bazen soru sorarlar ama oradaki seyahatim iptal oldu şuan da tatile geldim diyebilirsin.

• sanırım en kolay italyadan alınıyormuş direk 6 aylık veriyorlarmış onu denemeyi düşünüyoruz şimdilik...İtalydan konsolosluğundan vize alan varsa bilgileri bekliyorum

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.