Merhaba arkadaşlar, Schecter gitar almayı düşünüyorum, Schecter Hellraiser C-1 FR almayı düşünüyordum bi kaç gün önce do re müziğe gittim ordaki adam bana Schecter Banshee FR önerdi,benim için bu gitarla metal tonları daha iyi alırsın dedi , hellraiser da coil tap var, banshee nin de klavyesi abanoz ve tonuda güzeldi orda gitarı çaldığımda. Black veil brides,metallica,amon amarth ve arkadaşlarla çalarken türkçe rock duman felan çalıyorum,onun haricinde metal dinleyip çalıyorum :D İki gitar arasında kaldım siz hangisi dersiniz?
Schecter Hellraiser C-1 FR : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6014&gid=1511 Tel Uzunluğu: 25.5” Gövde: Maun ve Ses Tahtası Akçaağaç Sap: 3 Parça Maun Klavye: Gül Ağacı Perdeler: 24 Jumboss' Manyetikler: EMG Active 81TW/89 Elektronikler: Ses(tap)/Ses(tap)/Ton/3-way switch Köprü: Floyd Rose 1000 Series Kenar Şeritleri: Abalone Tuner: Grover Donanım: Siyah Krom
hocam gittiğinizde keşke bir çalsaydınız 1-2 bişey. sesini beğenmeniz önemli. baktığınız 2 gitarda güzel kaliteli gitarlar. hangisini beğenirseniz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
hocam gittiğinizde keşke bir çalsaydınız 1-2 bişey. sesini beğenmeniz önemli. baktığınız 2 gitarda güzel kaliteli gitarlar. hangisini beğenirseniz bence.
şu an gitme şansım yok gittiğim yere arabamız tamirde. bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim manyetikleri ve özellikle coil tap ve banshee farkını vs.?