Şimdi Ara

Schalke'yi Gözünüzde Çok Büyütüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar,
    Forumda bazı arkadaşların 'Biz Schalke'yi eleyemeyiz,Schalke bizden kaliteli,Schalke 1.çıktı,Arsenal'i yendi' gibi yorumlarını görüyorum.
    İlk önce takımınıza siz inanmalısınız ki,başarı gelsin.

Şimdi size biraz Schalke takımından bahsedeceğim.

Schalke B Grubun'da 12 puanla lider olarak çıktı.3 galibiyet ve 3 beraberlikle grubu bitirdiler.

Gruptaki 3 takımı birer kez yenip,birer kezde berabere kaldılar.

Arsenal'i yenmeleri büyük bir olay değil çünkü;Arsenal liderlik amacıyla çıktığı son grup maçında Olympiakos'a 2-1 mağlup oldu.
    Son hafta maçında Schalke'de Montpellier ile berabere kaldı.

Montpellier ve Olympiakos,Braga ve Cluj'e göre az da olsa daha zayıf ekipler.

GALATASARAYIMIZ ise grubunu 10 puanla bitirdi.

Fakat;şanssız geçen İstanbul'daki Cluj maçını kazansaydık,bizde grubumuzu 12 puanla bitirecektik.

Man.United,Arsenal ve Schalke'ye göre çok daha güçlü bir ekip ve takımımızın İngiltere'deki ilk maçtaki performansını hepimiz izledik.

Schalke'nin Alman Ligin'deki son maçlarına bakanlar,o kadar da Bundes Liga'da Schalke fırtınası esmediğini görürler.

Şampiyonlar Ligi'nde hırslı oynuyorlar diyorsunuz,Galatasaray'ın gruptan çıkmak için son 3 maçını kazandığını unutarak.

Şampiyonlar Ligi'nde oyuncu kalitesi önemli diyorsunuz.Man.City'nin avrupaya vedasını,Chelsea'nın ŞL'ye vedasını,B.Dortmund ve Shaktar'ın kendinden daha kaliteli ekipleri geçtiğini unutarak.

• Schalke'nin Alman Ligin'deki son maçlarına bakanlar,o kadar da Bundes Liga'da Schalke fırtınası esmediğini görürler.

Schalke 2010/2011 sezonunda finali 1 golle kaçırırken ligde 14. oldu.

Montpellier ve olympiakos,Braga ve Cluj'e göre az da olsa daha zayıf ekipler.

Güldürdün.
  • Sonuçta adamlar bir ekole sahipler. Disiplinliler çok koşuyorlar teknikleri yüksek. Ligdeki maç istatistiğine bakarak aldanırsınız.

Bundan 4-5 sene önce yarı-final oynamışlardı ve küme düşme hattına yakın ligi bitirmişlerdi. Unutmayın siz ne kadar schalke geldi diye seviniyorsanız onlarda galatasaray geldi diye seviniyor
  • Cluj,Braga ve Olympiakos'a göre daha mı zayıf?
    Tamam gözümüzde büyütmeyelim ancak Schalke'de şuan takımın havasını değiştirecek bireysel futbolcular var.
    Değişecek bir teknik direktör ile fırlama noktasına geçebilecek en potansiyelli takım şuanda.
    Bence sen gözünde çok söndürmüşsün.
  • futbol bu arkadaşlar celtic-barça maçını hatırlatırım 40000 kere oynansa barça kazanacaktı ama görüyorsunuz celtic aldı imkansız diye birşey yok.. kontrollu oynarsak istersek geçeriz..hatta kim bilebilir yarı finale bile gideriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

Schalke'nin Alman Ligin'deki son maçlarına bakanlar,o kadar da Bundes Liga'da Schalke fırtınası esmediğini görürler.

Schalke 2010/2011 sezonunda finali 1 golle kaçırırken ligde 14. oldu.

Montpellier ve olympiakos,Braga ve Cluj'e göre az da olsa daha zayıf ekipler.

Güldürdün.

Biraz maç izleseydin sende bunları anlayabilirdin.İddaa bölümünden bilen bilir beni,iddaa yüzünden çoğu maçı izlerim.
    Schalke'nin bu yıl ne ŞL'de ne de liginde çok güzel oyun oynadığını kimse söyleyemez.

O güldüğün konuya da gelince.Braga'nın senin Schalke'yi övdüğün yılda ,Avrupa Ligi'nde final oynadığını,fakat grupta bu yıl sonuncu olduğunuda hatırlatırım.

• Schalke geçen sezon Şl de yarı final oynadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe En'leri
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taraftarın gözünde büyütmesi ya da küçültmesi önemli değil. önemli olan oyuncuların ve teknik kadronun yeterli ciddiyeti alması.
  • he ya çok büyütüyoruz gözümüzde mahalle takımı şalke he tmm hee
  • Adamlar grup maçlarında hiç yenilmedi.Geçen sene yarı final oynadılar daha ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Schalke geçen sezon Şl de yarı final oynadı

Geçen yıl olcaktı. 2011 yarı finalisti
  • Beyler kimse size burada Schalke'yi rahat geçeriz vs demiyor.Sadece tura imkansız gözüyle bakanlar var.O yüzden yazdım bunları.Cümlelerimi yanlış anlayıp ,seviyesiz seviyesiz yorum atmamanızı rica ediyorum.Atanları da itinayla şikayet edebilirim.
  • imkansız gözüyle hangi galatasaraylı bakıyormuş merak ettim. bir kaç kişi çıkmıştır belki ama genelde şansları ortada görülüyor zaten kaçıncı konu acısınız oldu hep aynı şeyleri söylüyorsunuz kime karşı söylediğiniz belli değil. kimmiş bu imkansız diyenler merak ettim söylesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

imkansız gözüyle hangi galatasaraylı bakıyormuş merak ettim. bir kaç kişi çıkmıştır belki ama genelde şansları ortada görülüyor zaten kaçıncı konu acısınız oldu hep aynı şeyleri söylüyorsunuz kime karşı söylediğiniz belli değil. kimmiş bu imkansız diyenler merak ettim söylesene

quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

turu geçemeyeceksiniz bu doğru fakat bunun sebebi futbolcuların amacına ulaşmış olmaları değil schalke'nin sizden daha güçlü olması.

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Çok çok sürpriz olur ve genellikle Avrupa'da sürprizlere yer yoktur. Özellikle gruplardan sonra.

Ama zaten kimsenin çeyrek final beklentisi yok bu takımdan. Avrupa'yı unutmuş yıllardır Şampiyonlar Ligi görmemiş, geçen sene tarihinin en kötü senesini geçirip, küllerinden doğmuş bir Galatasaray'dan ilk senesinde gruplardan çıkmasını bile beklemiyordu kimse.

Tek bir konudan iki alıntı.Yeterli mi?

• galatasaraylı demiştim. bi kaç kişi dışında fazla yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böğretmen

galatasaraylı demiştim. bi kaç kişi dışında fazla yok

O alıntılardan biri Galatasaray'lı bir arkadaşa ait.Dünden beri görüyorum böyle yorumlar.Dediğim gibi daha bugün açılmış bir konudan gelen yorumlar sadece onlar.
  • Shalkeden benim korkum yok MU konusunda abartiyorsunuz iyi takim degil dedigimde birisi dalga gecmeye kalkiyordu ama hem Gs hem Cluj adamlari yendi yedeklerle ciktilar vs vs hikayesine girecek degilim ama MU eski gücünde degil.
    Shalke kolay kaybetmeyen takim pis tarz oyunlarida var 10 dakikalik firtina icinde 2 3 gol bulma yetebegine sahipler ben gene söylüyoum Shalke maclarinin kaderini Terim cizer bana gRöe Gs kadrosu Shalkeyi gecebilecek kapesiteye sahip tabiki taslar dogru oynanirsa. Montpellier ve Olympiakos, Braga ve Cluj'e daha gücsüz sacmaligina ancak .... gülerim.
    Braga Portekizde ekonemik sorunlardan yipranmis dagilmis durumda zaten yapi olarak Portekizin iyi takimlarindan degil bir Genclerbirligi yada Bursa gibi olan bir takim bazen iyi kadro kurup is yapip 2 3 sene orta sirlaar oynayan tekrar yükselen takim Cluju konusmam bile iyi kapanan eski balkan ülkelerinin aslinda eski Rusyanin tarzi sistemi oynayan takim yapisinda iyi kapanir golude atarsa bu ülke takimlarini yenmek sonrasinda zor olur.

• Schalke bizle denk bir takım,büyük felan değil bizden küçükte değil.
  • ben aksine schalke nın çok küçümsendiğini bizim büyütüldüğümüzü düşünüyorum.
  • Git Schalkenin son maçlarına bak hep öne geçip sonradan düşüyorlar geriye ve o kadar çok gol pozisyonuna giriyorlarki ucu ucuna kaçıyor alman liginde disiplinli oynuyorlar bizdeki bu defansı düşününce asıl kendimizi çok büyütüyoruz gerekli takviye yapılmazsa elenmemiz sürpriz olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.