Şimdi Ara

Scenic'e RX4 ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 yılında piyasaya çıkan Renult’un kompakt MPV’si Megane Scenic, 2008 model yılıyla birlikte dört tekerlekten çekiş sistemli bir versiyona daha kavuşuyor. Megane Scenic Conquest olarak adlandırılan yeni model, eski Megane Scenic RX4’ün yerini de almış oluyor.

1.9 lt dCi 130 HP turbodizel ve 2.0 lt VVT 136 HP benzinli motorlarla üretilecek Scenic Conquest’in Eylül ayıyla birlikte yollara çıkması düşünülüyor. Dizel modelin ortalama yakıt tüketim değeri 6,0 lt/100 km iken benzinli modelin ise 8,0 lt/100 km olarak açıklanıyor. Yerden yüksekliği 20 mm arttırılan Scenic Conquest’in plastik tamponları ve kapı korumaları off-road imajını destekleyen tasarım ayrıntılarından. Ayrıca tavan barları ve bisiklet taşıyıcısı da Conquest’in farklılıklarından. Aracın iç mekanındaysa turuncu döşemeler ve orta konsol ile modüler arka koltuklar farklılıklar arasında yer alıyor.

Scenic'e RX4 ayarı

• Eskisi tutmamıştı. Bakalım bu nasıl olacak.
  • Bu da tutmayacak belli ...
  • fiyatı 40-60 bin YTL arası olursa dizel modeli tutar anca yoksa tırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLMVER -- 28 Mayıs 2007; 23:28:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

fiyatı 40-60 bin YTL arası olursa dizel modeli tutar anca yoksa tırt

40'dan aşağı 60'dan da yukarı olmayacaktır. Ama Renault bu. Ne olacağı belli olmaz. Fiyat politikasını çok yüksek tutabilir. Dizel seçenek olduğu ve 1.9 olduğu içinde fiyatını iyi şişirirler.
  • Dizayn her zamanki klasik reno tasarımı vede bir okadar kötü
  • bazen renaultu anlamıyorum.
    abuk subuk işler yapıyor.

bu aracın geçmişi kirli.
    neden çıkardı ki yine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

bazen renaultu anlamıyorum.

bu aracın geçmişi kirli.
    neden çıkardı ki yine?

Ya tutarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

bazen renaultu anlamıyorum.

bu aracın geçmişi kirli.
    neden çıkardı ki yine?

sabıkalımı
  • eskisi 2.0 benzinliydi sadece, bunun dizeli iyi bir fiyat politikasıyla tutabilir..

Benim anlamadığım çıkarması değil geç çıkarması eski kasa RX4 de o kasa Scenic'in son zamanlarında çıkmıştı.. Bu kasanında en fazla 2yılı kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 29 Mayıs 2007; 0:27:51 >
  • Ki daha araç piyasada yok. Sadece üretilecek haber geldi. Ama ne zaman başlanacak bilmiyoruz. Yukarıda bi bilgi var ama o zaman çıkar mı bilinmez.
  • Ayrıca bu araç Renault'un SUV u Koleos için piyasayı sınama amaçlı bir ön hazırlık olabilir.. Bu da Renault'un bu araçın tutması için rekabetçi bir fiyat anlayışı belirleyebileceği anlamanı gelebilir.. Zaten bu sınıfta gördüğüm tek 4x4 Sedici var birde Qashqai.. Qashqai zaten Renault-Nissan işbirliğinin bir ürünü ve sanırım Scenic platformu

Koleos:
     Scenic'e RX4 ayarı

Scenic'e RX4 ayarı

Scenic'e RX4 ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 29 Mayıs 2007; 0:54:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Ayrıca bu araç Renault'un SUV u Koleos için piyasayı sınama amaçlı bir ön hazırlık olabilir.. Bu da Renault'un bu araçın tutması için rekabetçi bir fiyat anlayışı belirleyebileceği anlamanı gelebilir.. Zaten bu sınıfta gördüğüm tek 4x4 Sedici var birde Qashqai.. Qashqai zaten Renault-Nissan işbirliğinin bir ürünü ve sanırım Scenic platformu

Koleos:
     Scenic'e RX4 ayarı

Scenic'e RX4 ayarı

Scenic'e RX4 ayarı

Bu araçta Nissan Renault işbirliği ile yapıldığını biliyorum. Konusu vardı bunun. 2006'nın sonralarına doğru açtığım bir konu.

• Evet bu araçta da Japon ve Güney Kore genleri mevcut.

Renault, Nissan ve Renault-Samsung işbirliği ile yapılıyor zaten ilk üretimi Güney Kore'de Samsung fabrikasında olacak
  • Ancak şu da hepimizin bildiği bir gerçek. Bütün firmalar konsept araçları güzel çıkartmaya çalışırken Renault konseptler konusunda hiç de iyi değil. Tasarımlarını yapamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

fiyatı 40-60 bin YTL arası olursa dizel modeli tutar anca yoksa tırt

40'dan aşağı 60'dan da yukarı olmayacaktır. Ama Renault bu. Ne olacağı belli olmaz. Fiyat politikasını çok yüksek tutabilir. Dizel seçenek olduğu ve 1.9 olduğu içinde fiyatını iyi şişirirler.

valla şişirirse yanlış yapar 60 dan yukarı kimse almaz
    nissan qashqai görünüm olarak çok daha güzel 1.6 motorunu test ettim hem çok koonforlu hem çok rahat hem performansı baya iyi bizim üni. yolunda 200 ü rahat buldu araç ve 4 kişiydik
  • eğer yukarıdaki fotolardaki araç çıkarsa gayet hoş olacağa nenziyor.ben beğendim.rx4 dizel versiyonu olsaydı(eski kasalar için söylüyorum)belki satış rakkamları dahada artardı.ama kullananlar fazla yaktığını söylüyorlardı.inşallah bu araç eski rx4 'ün durumuna düşmez.ben beğendiğimi söyleyebilirim
  • Cok kötü tasarım olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

eğer yukarıdaki fotolardaki araç çıkarsa gayet hoş olacağa nenziyor.ben beğendim.rx4 dizel versiyonu olsaydı(eski kasalar için söylüyorum)belki satış rakkamları dahada artardı.ama kullananlar fazla yaktığını söylüyorlardı.inşallah bu araç eski rx4 'ün durumuna düşmez.ben beğendiğimi söyleyebilirim

Tasarımı biraz daha güzel bence de. Eski modellere göre daha iç açıcı görünüyo ama çoğunlukla eski tipten alıntılarıda yok değil hani.
  • ya arkadaşlar kaç ay önce de çıktı; bu araç RX4ün yerine değil, zaten önden çekiş bu; cross tourana rakip olarak çıkan; göz boyamak için üretilen bir model..aslında babam bunu görünce beğendi, bizim scenicin altının yere yakın olmasından yakınıyordu; malum TR yolları + karadenizliyiz köye yaylaya çıkıyoruz

Koleos ile Quashqai aynı platforma sahip, scenic ile bir alakası yoktur...

yeni scenici pek beğenmedim ben; eskisi daha hoştu daha spor duruyordu şimdi iyice anne arabası olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.