Şimdi Ara

scenic dizel için bugün kapora verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scenic Authentique 1.5 dci için 33500ytl fiyatta anlaştık ve kapora verdim...dizel araç olmadığından test sürüşü yapamadım...bu arçtan kullanan arkadaşlar çekişi ve yakıt tüketimi konusunda fikirlerini yazabilirlermi...bende 2004 dinamique+exe 1.6 110 hp si vardı çok yakıyo diye sattım..ayrıca araca 110 hp olmasına karşın çekmiyodu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 25 Aralık 2005 2:13:37 >

• Ben renaultun 1.5 dizel motorlarını hiç beğenmiyorum. Çok güçsüz bir motor...
    quote:

Orjinalden alıntı: mus3535

scenic Authentique 1.5 dci için 33500ytl fiyatta anlaştık ve kapora verdim...dizel araç olmadığından test sürüşü yapamadım...bu arçtan kullanan arkadaşlar çekişi ve yakıt tüketimi konusunda fikirlerini yazabilirlermi...bende 2004 dinamique+exe 1.6 110 hp si vardı çok yakıyo diye sattım..ayrıca araca 110 hp olmasına karşın çekmiyodu...
  • benzinlisinden iyi olmasını bekleme
  • valla bizde alacaktık arkadaşa bayi almayın martta 100 bg liği gelicek bo motor yeterli değil buna dedi vede vazgeçtik.

privillge yarı deri tüm paketlilere bize 44000 lira fiyat vermişti kavacık mais.sen nerden alıyon.
  • ÖNCELİKLE
    HAYIRLI UĞURLU PŞSUN ALLAH BELA KAZA VERMESİN
    AŞIRI BİR SERİLİK İSTEMİYORSAN PERFORMANSTA SENİ TATMİN EDER ARABANIN
    ARABANIN TURBO MOTOR OLMASINDAN DOLAYI TORKU YÜKSEK
    ANİ HIZLANMALARDA SENİ TATMİN EDER AMA UZUN YOLDA 130 UN ÜZERİ BİRAZ CANINI SIKABİLİR AMA NE KADAR UZUN YOLCULUĞA ÇIKIYORSUN ODA ÇNEMLİ
    SENİN İÇİN PERFORMANS MI EKONOMİMİ ÖNEMLİ
    BENCE İYİSEÇİM SATEN İSTER UZUN İSTER ŞEHİR İÇİNDE HİÇ HIZ YAPAMIYORSUN MAX ÇIKACAĞIN HIZ 130
    HERYER ARABA OLMUŞ

• öncelikle hayırlı olsun. Doğru bir seçim fakat privellege'ı tavsiye ederdim.Bizim scenic 1.5dci alalı dün 2.hafta oldu 75Ytl'lik mazotla 500 km yol gittik şehiriçi 100 km'de 7lt mazot fakat şu anda motor daha yeni olduğu için bu değerlerde alçalma olcaktır.Araban şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileğiyle Bide nerden ve ne renk aldın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 25 Aralık 2005 10:41:18 >
  • KAzasız belasız bin arkdaşım hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tiguan Siparişi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmir ağaçlıyol reno maisten aldım...bej renkli...benzinlisi şehir içinde 9-10lt ye kadar çıkıyordu...umarım bu 7lt yi geçmez...130 un üstü arabada çocuk varken yapmak pek mantıklı değil zaten...benzinlisi yokuşlarda inanılmaz kötüydü...dizel nasıl acaba..
  • quote:

izmir ağaçlıyol reno maisten aldım...bej renkli...benzinlisi şehir içinde 9-10lt ye kadar çıkıyordu...umarım bu 7lt yi geçmez...130 un üstü arabada çocuk varken yapmak pek mantıklı değil zaten...benzinlisi yokuşlarda inanılmaz kötüydü...dizel nasıl acaba..

Bizde aynı yerden aldık arabayı fırtına mavisi. Cihan Bey sağolsun çok ilgilenmişti bizimle. Valla bizde Buca Gölet'e giderken 150 yaptık ama o zaman daha arabayı alalı 1 gün olmuştu. Zaten bunlar performans arabası değil. Hız yapmak istediğindede sanırım seni tatmin edicek kadar hız yapabilirsin. Dediğim gibi şu anda şehir içinde 100km'de 7 lt mazot harcadık.7 lt'yi geçmiyceği gibi görüceksin düşücek bile.Hayırlı uğurlu olsun. Ne zaman teslim alıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 25 Aralık 2005 11:25:37 >

• herkese teşekkür ederim...ocak vergisini vermeyelim diye yılbaşından sonra teslim edecekler...ben daha önce hiç dizel kullanmadım...nelere dikkat etmek gerekiyor acaba..
  • azönce Scenic dizeli olan biriyle konuştum...km de 115-118 lira yakıyomuş...çekişde bana göre çok iyi dedi...pazartesi kullanacağım arabasını o zaman daha fazla bilgi verebilirim...
  • hadi hayırlı olsun !...
  • hayırlı olsun
    çok iyi araba
  • Hayırlı olsun, gerçekten guzel araba.
    Dizellerin torku yuksek oldugundan çekişi düşük gelmez sana muhtemelen. Ama benzinlisinde gazı koklediginde koltuga yapıştırıyorsa, 80HP dizelde gazı kokleyince agnı etkiyi hissetmeyebilirsin. O da önemli degil fazla. Yokuşlarda falan bayılmaz dizel motor. Turbo dizel araba kullanmak super valla
  • arkadaşım hayırlı olsun .kazasız belasız kullanmanı dilerim.sen boş ver 80 hp olsa ne olur 110 hp olsa ne olur seçimini dizel olarak yapman en güzel tercih. yarışlara katılacak değiliz. hem bildiğim kadarıyla aynı motorun kullanıldığı megan 1.5 dci si olan arkadaşım var çok memnun. bende focus 1.6 tdci var . iyiki dizel almışım diyorum. galiba izmirde oturuyorsun bende izmirliyim izmir trafiğinde yoğun şehir içinde kullanımında 6.5 _7 litreyi buluyor. bence o yğunlukta mükemmel bir tüketim. seninki sanırım daha az yakar.
    i dizelle
    quote:

scenic Authentique 1.5 dci için 33500ytl fiyatta anlaştık ve kapora verdim...dizel araç olmadığından test sürüşü yapamadım...bu arçtan kullanan arkadaşlar çekişi ve yakıt tüketimi konusunda fikirlerini yazabilirlermi...bende 2004 dinamique+exe 1.6 110 hp si vardı çok yakıyo diye sattım..ayrıca araca 110 hp olmasına karşın çekmiyodu...

• HAYIRLI OLSUN KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.DİZEL ALMAKLA İYİ ETMİŞSİN +1
  • hayırlı olsun arkadaş
  • hayırlı olsun
  • Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
  • güle güle kullanın...

tam aile otomobili - performanslı kullanıma pek gelmiyor ama o kadar güzel özellikleri var ki...

hele gece vakti o göstergeler....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.