Merhaba. Megane 2 alacakken vazgeçip yukarıda bahssettiğim araçları araştırmaya başladım. 500 - 550 Bin TL civarında bütçem var. Bu fiyatlara Scenic 3 ler var. Biraz araştırdığım zaman Scenic kullanıcıları araçlarından son derece memnunlar. Çok donanım olduğundan ve arabalar yıl olarak eskidiğniden dolayı elektrik arızları vs verebiliyorlarmış. Verso daha az donanım içerdiğinden dolayı sanırım daha sorunsuz. C Max hakkında ise bilgim yok. Yukarıda belirttiğim fiyat bandında hangi aracı önerirsiniz ? Alıp en az 3-5 yıl kullanmak istiyorum. Aile arabası olduğundan dolayı bu modeller üzerinde durdum. Memlekete gidiş gelişlerde, konforlu bir sürüş, geniş bagaj hacmi, uygun ve bulunabilir yedek parçalar ve yol tutuşu bu modellerden beklentim. |
Scenic - C Max - Verso Hangisi ?

-
-
Uzun süre scenic 2 kullandım naçizane yorumumu yapayım.
Araç 1.6 16v benzin LPG atmosferik.
Araç içi çok geniş çok aydınlık bunda cam tavan olmasının etkisi büyük elbette
Arkada şarf tüneli denilen çıkıntı yok
Bagaja zaten diyecek yok dünyaları alıyor.
Sürüşü şevkli bir araç sadece ben çekişini beğenmiyordum.
Aklıma gelenler bunlar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam benim kafada adamsın bu araçlar aile için biçilmiş kaftan ama gel gelelim 2005-2006 model araçların en alınabilir durumdakileri dediğiniz gibi 500-550 bin civarı bu paraya hiçbiri değmez
Bunların yerine doblo3 kangoo3 alınır mı 2011-2012 gibi çok düşündüm işin icinden çıkamadım
C-Max ve verso taksi çıkması da çok, uzun süreli kullanmış sahibinden almak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 8 Mart 2024; 15:46:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O dediğiniz araçlar genellikle ticari olduğundan dolayı bir tık mesafeli yaklaşıyorum. Hız sınırı, her yıl muayene çekilecek türden değil gibi.
-
Kullandığınız süre zarfından tamirci bulma konusunda, yedek parça tedarik konusunda sıkıntı yaşadınız mı ? Teşekkür ederim.
-
Ustası da parçası da bol , neticede araç Renault. Safrane modeli gibi bilinmeyen bir model de değil. Motor zaten k4m Renaultun bir çok aracında kullandığı klasik motor.
Bir de dizeli var bu aracın 1.5 DCI onu bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doblo3 lerde otomobil olanlar da var
Verso..temiz bulabilirseniz sorunsuz olur
-
İlanlarda çok az var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne aldınız bende aracımı sattım 1 haftadır aracım yok ve arayış içindeyim bu süre zarfında 2 tane versoya baktım ikisi de 2006 model ikisi de comfort extra biri 223 binde 540 bin lira diğeri 160 binde 580 bin lira ikisinde 3 parça boyalı kozmetik olarak eşit.
Gidişi duruşu klima performansı iyi ancak 18 yaşına gelmiş piyasası az olan bir araca bu paraları vermek zoruma gidiyor
Bu fiyatlara bu kadar eski ürünlere gerek yok. 650 civarı 2013 yenisi kasa C4 Picasso, veya 550 civarına 2011-12 eski kasa C4 Grand Picasso alınır.
-
Haklısınız hocam ama citroenler dizel ben benzinli alma taraftarıyım genelde kısa mesafe kullanıyorum
Hiç hesapta olmayan bir model aldım. İş arkadaşım satıyordu bilindik diye onu aldım. 2012 model Astra sedan h kasa aldım. Ama aklımda halen Versa tarzı araçlar var. Yalnız ben 2006 model versoya o fiyatları vermezdim. Scenic falanda bakabilirsiniz. Scenic 3 lere.
-
2010 Verso aldım bende hocam
Hayırlı olsun. Kaça aldınız. Memnun kaldınız mı?
Evet hocam araç güzel 2010 670 bine aldım kilometre 180 binde
Kullananlar 1.5 ton gelen ağırlığa 132 beygirin yetmediğini söylüyorlardı haklilarmış öyle uçan kaçan bir durumu yok ama kullanımı zevkli geniş ferah zaten bende çok hız yapmam 120 bana çok bile
Birkaç eksiği var tamamlarsam inşallah daha güzel olacak
1 hafta kiralik Verso kullandim, guzel arac
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X