Namconun yaptığı birbirine benzer grafikli anime oyunlarını oynamayı tercih etmeyen biriydim.ama bu oyunun astral chain benzeri olması sebebiyle oynadım çok sevdim hatta 1 bölüm kaldı bitmesine.translatede olsa yama yapacak birisi çıkar mı yada en azından translate yamaları nasıl olduğunu anlatacak birisi rica ediyorum. |
Scarlet Nexus Türkçe Yama İsteği
Scarlet Nexus, büyük beğeni toplayan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Ancak, oyunun Türkçe dil desteği bulunmaması, Türkçe konuşan oyuncular için bir engel teşkil etmektedir. Bu nedenle, oyunun Türkçe yama isteği, oyuncular arasında oldukça yaygındır.
Scarlet Nexus Türkçe yama, oyunu Türkçe olarak oynamayı mümkün kılacak bir çeviri dosyasıdır. Bu yama, oyunun arayüzünü, diyaloglarını ve menülerini Türkçe'ye çevirecektir. Böylece, Türkçe konuşan oyuncular oyunu kendi dillerinde deneyimleyebileceklerdir.
Scarlet Nexus Türkçe yama, resmi olarak yayınlanmamıştır. Ancak, oyuncular tarafından oluşturulan çeşitli Türkçe yama projeleri mevcuttur. Bu projeler, oyunun farklı sürümleri için farklı Türkçe yama dosyaları sunabilir.
Scarlet Nexus Türkçe yama dosyalarını kullanmak için oyunun yüklü olması gerekmektedir. Yama dosyası, oyunun kurulu olduğu dizine kopyalanmalıdır. Yama dosyasının kurulum talimatlarına uyulması önemlidir.
Scarlet Nexus Türkçe yama, oyunu Türkçe oynamak isteyen oyuncular için faydalı bir araçtır. Oyunun Türkçe dil desteği bulunmaması nedeniyle, Türkçe yama oyuncuların oyunu kendi dillerinde deneyimlemelerine olanak tanır.