Şimdi Ara

Sbego mun kuyruk pervanesi kırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldıgımın 3 . saatindde yedeğiyle birlikte 2 tane kuyruk pervanesi kırdım kocaelide nerede nbulabilirm yada sipariş versem hangi sizeteden spiariş verebilirim

• git bime kutudan çal şeke yapıyorum şehirde bulman zor internetten spariş edebilirsin bulabilirsen
  • gg da satılıyor bilgin olsun.
  • 3 tanesi 8 ytl falan sanırım.
  • 3 tanesi 8 liramı kibrit çöpü kadar bişi zaten 5 liraya gördümdü sankı 5 lisini
  • Kibrit çöpünden yapmayı deneyin
  • ciddmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bujinin ucu kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar maalesef bende de aynı sorun var..Oğluma almıştık, iki pervaneyi de duvara çarpıp kırdı, şimdi yenisini bul diyor..

gittigidiyor da bir arkadaşda var 15 tanesinde 25 ytl istiyor..(Helikopterin kendisi 22,50 ytl)

dealextreme de 10 tanesi 2,38 $ ama güvenlik açısından alınırmı bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxu -- 29 Temmuz 2008; 21:06:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

3 tanesi 8 liramı kibrit çöpü kadar bişi zaten 5 liraya gördümdü sankı 5 lisini

Arkadaşım bulursan lütfen bana da haber verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

Arkadaşlar maalesef bende de aynı sorun var..Oğluma almıştık, iki pervaneyi de duvara çarpıp kırdı, şimdi yenisini bul diyor..

gittigidiyor da bir arkadaşda var 15 tanesinde 25 ytl istiyor..(Helikopterin kendisi 22,50 ytl)

dealextreme güvenilir galiba bnm silkroadda alışveriş yaptıgım adam dealextremenin sitesini verdi
    kendisi bi kere apach 3 ch almış oradan
    uygun bi ste

ama kaç günde gelir allah kerim

bu arada yarın mavi bilgisayara ugrıcam herhalde satıyolardır unku orjinal picco-z satıolar malum yedek parçasınıda satıyolardır

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

quote:

Orjinalden alıntı: maxu

Arkadaşlar maalesef bende de aynı sorun var..Oğluma almıştık, iki pervaneyi de duvara çarpıp kırdı, şimdi yenisini bul diyor..

dealextreme güvenilir galiba bnm silkroadda alışveriş yaptıgım adam dealextremenin sitesini verdi
    kendisi bi kere apach 3 ch almış oradan
    uygun bi ste

ama kaç günde gelir allah kerim

bu arada yarın mavi bilgisayara ugrıcam herhalde satıyolardır unku orjinal picco-z satıolar malum yedek parçasınıda satıyolardır

Arkadaşım bulursan lütfen bana da haber verirmisin

• toyiki
    yani eski adıyla toysrus ta arıza araçlardan çıkartıp veriolar
    kuyruk motoruyla pervaneyi orada n aldım 3 yt l
  • Bence en iyisi git bahouse'a balsa al
    onu kıvır biraz vernikle ve kalıp kalsın diye ağırlık koy üstüne
    sonra makasla bile kesiliyor 3mm balsa
    jiletle kes yont zımparala sana söyleyeyim tanesi işçiliğin hariç 10 kuruş bile etmez
    balsa dediğin ucuz bişi orda
    ama bulunduğun yerde ne yaparsın bilemem bi tahta
    işçilik
    bedavaya çıkar bence
    ben sbego için yapmıştım uçtu ama sabitlerken iyi yap havada fırlarsa topaç gibi dönerek çakılıyor, bi daha masraf yapmak zorunda kalırsın

kolay gelsin
  • Dediğin yer Kocaelide bulunurmu :)
  • Arkadaşlar aradan 2 aydan fazla süre geçti ama hala bulamadım..

Önümüzdeki Cumartesi Pazar İstanbulda olacağım, nerelere bakmamı tavsiye edersiniz...
  • Cok bulunan bir model oldugundan sıkıntı cekeceğini sanmıyorum.
    Yurt dısından getirtmeni tavsiye etmem astarı yuzunu gecer.
    Git yenisini al magazadan daha iyi ya da kırıgı yapıstırmayı dene.
  • o kadarcık pervaneye bu paralar yazık.kendinizde yapabilirsiniz zor bir şey değil aynı ebatlarda plastiği kesip sonra biraz ısıtıp şekil vericeksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 13 Ekim 2008; 23:04:48 >
  • bence en iyisi yurt dışından getirtmek ben lama v4 aldım 13 günde geldi
  • Arkadaşlar, hortlattığım için özür dilerim ama benim sorun yine devam ediyor...Çocuğum bir yaş büyüdü ve artık bazı şeyleri daha net istiyor :):) Şu pervaneden bulmama lütfen yardımcı olun..Antalyada bakamdığım oyuncakçı kalmadı....
  • öncelikle maxu'ya teşekkür ediyorum . dealextreme ben güvenip sipariş ettim hong kong'dan geldi kargo ücreti yok sadece 3.70 lira gidio (2.38 dolar) yaklaşık 15 20 gün sonra bişekilde gelio adresi düzgün verdiğin sürece bence sorun yok 10 tane geldi 5'i uçuruyo 5'i kendi etrafında dönderiyo biraz ayar yapmak lazım kalan 5 tanesine sanırım kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.