Şimdi Ara

SAYISALLAR OLARAK YARIN TM SINAVINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milleti trolleyelim tm arkadaslarimizin ve forumdaki tmlerin rakiplerini eleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı sayısalcıyım yarın edebiyata da gircem, 11.sınıf edebiyat sağlamdı, coğrafya da yapıyorum. Hiç belli olmaz hukuk yazarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frkn.pasa

Milleti trolleyelim tm arkadaslarimizin ve forumdaki tmlerin rakiplerini eleyelim

Ya hukuk ya hukuk. Yarın Allahın izniyle sınav yerinde sòzel loto oynucam 56 bilene hukuk fakültesi(büyük ikramiye Ankara Hukuk)

• hakim66 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs turkce falan zaten yapilir da amac rahatligimizla tmleri korkutmak

• frkn.pasa F kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü ben ciddiyim ciddiyim feni kötü yaptım.bügün. Yarın güzel türkçe yaparsam yazarım tm3 den. Ah kafam çalışaydım keşke.

• En son 41-13 edb yapmistim. yine oyle bir seyler gelse guzel olur.
    sinavi ciddi cozerim. empati yapmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de girecegim, sayisalim :D napayim abi gecen sene olsun ondan onceki sene olsun tmci arkadaslarimdan kat kat iyi edebiyat notlari aliyordum, bu sene de aciga gectim e haliyle edebiyat da calistik biraz, cikarsa yapacagiz insallah :D mal degiliz ya :D cografya mi var bi de ne hahshshhsa yaparim ya sanki ne kadar zor bilmiyor muyuz biz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn.pasa

Hocam ygs turkce falan zaten yapilir da amac rahatligimizla tmleri korkutmak

Tipinden sayısal ya da tm olduğun anlaşılır ya

• Edebiyat cozmustum zamanin bir defasinda eglencesine 36 yaptim bu halimle yani acik liseye de calismistim o ara ama olsun yine iyi abi ahhahahahahhahahahah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.