Şimdi Ara

Sayısalcı için bu kaynaklar yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim : 100-120 arasi net 40-80 k arasi sıralama ygsde .

Matematik icin konu anlatımı nejdet kirpi soru bankası olarak karekok 0 ve karekok ygs mat

Geometri için yine nejdet hocam ve yine karekok 0 geo ve ygs geo karekök soru bankası.

Biyoloji konu anlatımi olarak selin hoca soru bankası olarak bry gelişim a , bitince b serisi c de var fakat gerek olmadığını düşünüyorum siz ne dersiniz.

Fizik umut öncül soru bankası bry a , b serisi

Kimya için kimya özel tek bi soru bankası yeter diye düşünüyorum oda palme iymidir arkadaşlar.

Siz ne dersiniz bi tavsiyeniz varsa yazarsaniz sevinirim sizce bu kaynaklar hedefim için yeterler mi.

Son olarak 60-70 arasi net yapıyorum hedefime ulaşırım umarim degil mi temelim kötü idi fakat düzeltmeye başladığımi hissediyorum.

Neyse çok yazdım buraya kadar okuyan arkadaşlarima teşekkürler hayırlı çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 100 120 net arası bu sene 15 40 k oldu ama sen bilirsin yinede.Tabi bu sene matın gerçekten zor olması etkiledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Hocam 100 120 net arası bu sene 15 40 k oldu ama sen bilirsin yinede.Tabi bu sene matın gerçekten zor olması etkiledi.

Hocam belli olmaz bunlarin ne yapacaklari ortalama istatistikleri yazdim elimizden geleni yapicaz :)

Kaynaklar hakkında fikriniz var mi yeterli midir sizce ?

• Sanırım biraz internet üzerindeki hocalara ait kaynaklardan gitmişsiniz.Hiçbirini kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama ygs için palme kimya konu anlatımı ve soru bankası iyi ama fazla bilgi ve bazı gereksiz zor sorular içeriyor.

Fizik için sözel soruların çoğunluklu olduğu bir kitap tavsiye ederim.Son yıllarda sözel soru ağırlıkta çıkıyor.

Biyoloji ygsni sağlam tutarsan lysde 14 15 net garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 29 Haziran 2017; 23:8:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Sanırım biraz internet üzerindeki hocalara ait kaynaklardan gitmişsiniz.Hiçbirini kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama ygs için palme kimya konu anlatımı ve soru bankası iyi ama fazla bilgi ve bazı gereksiz zor sorular içeriyor.

Fizik için sözel soruların çoğunluklu olduğu bir kitap tavsiye ederim.Son yıllarda sözel soru ağırlıkta çıkıyor.

Biyoloji ygsni sağlam tutarsan lysde 14 15 net garanti.

Tesekkur ederim hocam :)

• Up

• Son up tavsiye alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.