Şimdi Ara

Sayisal Olup Fen Yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Bugun girdigim zaman denemesinden sonra ve fen netimden sonra durumum hakkinda ciddi ciddi dusunmeye basladim. Fen yapamadigima karar verdim. Bunu bir denemeye bakarak soylemiyorum tabii. Genel olarak fen netlerim cok dusuk. Daha 25 neti gecemedim. Kimyada bile en fazla 10 net yapabildim su ana kadar. Fizik ise 4-7 arasi gidiyor. Biyolojiye deginmek bile istemiyorum konu acigim cok fazla olmasina ragmen daha once calistigim ve bildigimi zannettigim konularda bile yanlislar yapiyorum. Isin ilginc tarafi cok bos birakmamama ragmen yanlis sayim dogru sayisindan fazla oluyor. Iki şık arasinda kaldigim sorulari hep isaretlerim ve genelde yanlis cikar.

Ozetle durumum su an cok kotu fen dalinda. Tm alaninda girmeyi dusunebilirim fakat bilgisayar muhendisi olmak gibi bir hedefim var. Onerilerinizi bekliyorum. Konuyu baltalamazsaniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer konu eksiğin yoksa soru sayını arttır. Dikkat sebebi ile benimde çok soru kaçırdığım oluyor.

• Durumumuz tamamiyle aynı. Her sınavda bu sefer fenim iyi gelicek iyi geçti boşum yok diyorum. Her seferinde 20 net geliyor. Son zaman denemesinde sosyal netim fen netimden daha yüksekti hatta.

• Tavsiyem palmenin fizik kimya biyo konu kitaplarını ygs lys karışık kimya ise sadece lys al eksiğin yokmuş fazla seni bayağı geliştirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Onronr210

Tavsiyem palmenin fizik kimya biyo konu kitaplarını ygs lys karışık kimya ise sadece lys al eksiğin yokmuş fazla seni bayağı geliştirir

Kimya'da Lys calisip Palme lys den cozuyorum aynen dediginiz gibi. Yani ygs kimya calissam az daha belki net artisi olur ama ygs kimya calisirken de bosa zaman gidiyormus gibi geliyor cunku hepsi asina oldugum konular. Ama sinavda oyle bir soru geliyorki pat diye kaliyorum.
    Fizikte palme ygs cozuyorum yapamadiklarimi soruyorum, konu bitince konuyu anladigimi dusunuyorum ama sinavlar tam tersini soyluyor. Fizikte konularin yarisindan biraz fazlasi bitti. Elektrik ve dinamik kaldi. Ama 4 nette kufur gibi geliyor acikcasi.

Biyoloji ise sene basinda en cok guvendigim dersti. Baya severek calisiyordum. Ama uc dort konudan sonra kontrolu kaybettim o derste. Belki de sene basindan beri 10 saatten fazla calistigim herhangi bir hucre sorusu koyun yine yapamayabilirim. Biyoloji konulari da az buz degil. Onda da palme konu anlatimdan gidiyorum. Birey b cozuyorum. Birey b bile beni zorluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.