Şimdi Ara

Sayısal öğrencisi TYT Sosyali nasıl fulleyebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , yavaştan sosyalle ilgili çalışma yapmaya başlamam gerektiğini hissettim. Ortalama denemelerde 12-13 net yapıyorum.

Coğrafya 1 2 net anca geliyor ve daha çok emek istediği için yavaştan konu anlatımlarına başlayıp 3 4 tane coğrafya denemesiyle halledebileceğimi düşünüyorum.

Elimde apotemi tyt sosyal konu özeti var ama fazla özet diyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tıp fakültesi amfisinden selamlar

21 senesinde tyt sosyali fullemis bir TIP öğrencisi olarak bu konuda söz hakkım oldugunu düşünmekteyim.

yaptıklarım:

cografya: sadece yavuz tuna izledim+genel tyt denemelerinde ne çıkarsa

tarih:zaten ust duzey olan dünya tarihi bilgimi pekistirmek icin sınavdan once 1 kere tongucun yayınladıgı AYT tarih tekrarı videosunu izledim.

felsefe-din: bu ikili icin ekstra hicbir calismam olmadi felsefe ve teolojiye ilgim oldugu icin zaten burda bulunan 10 soruyu 1-1,5 dk icinde YANLIŞSIZ çözebiliyordum.

başarılar diler, tercih sürecinde TIP yazmanızı içtenlikle tavsiye ederim.

#tıpyaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sansa bala olur full. Sinavin ayariyla alakali bir durum

• 1.5 dakikada 10 soru? Keklemeyelim hocam lütfen. 10 saniyede işaretleyip doğru çıkartacak adam yok.

• coğrafya kasmak ve diğer branşlarda da çok uç bilgi gelmemesi halinde olur diye düşünüyorum ama ayt kasmak dururken coğrafya kasılmaz.

• türkçe ve sos fullemek şans işi

• Fullemekten kaçtım full veya full e yakın yapmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene önce coğrafyayı full bitirdim konu anlatımlarını,felsefe ve dine biraz bakmıştım şuan 12-14 arası net geliyor

• Korkmalı miyim hocam :D

• Ben fulledim valla bayağı oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sınavdan 1 yıl önce 2021i alıp çözmüştüm 18/2 yapmıştım 2022de girdim yine 18/2 yaptım a

fullemek şans işi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç çalışmadan çıtırdan genel kültür ve denemelerde çıkan kavramları ezberleyerek 11-16 arası bi şey geliyor. Zorluğa göre ya da bildiğin yerden gelmesine göre değişiyor. +17 için coğrafya ve tarihten bazı konulara çalışmak lazım ama bazı konular hangisi dersen bi şey diyemem. Kongrelere baksan olabilir mesela işe yarayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.