Şimdi Ara

Sayısal ilk bin hedefleyen 2021'de sınava girecek çalışma arkadaşı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8. sınıfta TEOG'a sağlam çalışmış ama liseye geçtiği günden beri kitap kapağı bile açmamış asosyal 11. sınıf fen liseli. Bir süre bilgisayar olimpiyatı yaptı. Tembel ama çalışınca öküz gibi çalışıyor. Şimdilerde yks çalışmaya başlamayı düşünüyor. Hedefi hacettepe tıp
    Tyt netleri: 80 civarı
    Ayt netleri: bilinmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 2 Nisan 2020; 18:14:53 >
  • Liseye geçtiği günden beri kitap açmamış tyt netleri 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 2 Nisan 2020; 18:14:43 >
  • Mayonez sevmem :d

• >liseye geçtiği günden beri kitap kapağı bile açmamış
    >Tyt netleri: 80 civarı

kardeşim sen zaten aşmışssın arkadaş bulsan ne olacak biraz kitap açsan 110 tyt 75 aytye gelirsin arkadaş falan uğraşma boşuna
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    Hocam ders çalışmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor. Bir türlü başlayamıyorum

• Machoo_ kullanıcısına yanıt
    Obp'm 98 falan değil temelim olduğunu bu yüzden tyt'de iyi yaptığımı belirttim. İlk bin hedefleyen birinin sıfırdayken 80 le başlamasına niye çemkiriyorsun. sana niye cevap veriyorsam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap kapağı açmamış durumda nasıl temeliniz olabiliyor
  • pandie kullanıcısına yanıt
    tyt türkçe teog ile aynı. mat zaten olimpiyatçıyım oradan biliyorum.derste hocaları da dinliyorum. Anlatamadım - _-

• tamam
  • Herkesin bu kadar şaşırmasına anlam veremedim açıkçası.Fen liselerinde böyle vaka çok olur :D hatta sana tecrübelerimden dayanarak şunu diyeyim hocam senin o düzenli çalışanlardan iyi yapma ihtimalin daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linç yemediğim kaldı :/ sınıfımdaki tipler cerrahpaşa tıp boğaziçi vs istiyor kazanırlar da çok yüksek ihtimalle. Onların şuanki netlerini söylesem kriz geçirirler ya da kardeş sen haklıymışsın hiç kitap kapağı açmamışsın derler slskdk

• Haklısın hocam.Şimdiden farkında olman çok iyi.Başarılar.Tıp konusunda da iyi düşün derim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle istiyorum diyemem ama mühendislik de uzak geliyor hocam. Teşekkür ederim

• ''Fen lisesinde herkes başarılı oluyor, herkes 80 net yapıyor.'' sanmak da ne bileyim.

Fen lisesi mezunu Trakya İşletme okuyan arkadaşım olmasa,
    Galatasaray Lisesi mezunu olup Bahçeşehir paralı hukuk okuyan insanlar olmasa yedireceksiniz milleti he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 3 Nisan 2020; 0:57:13 >
  • tam da demek istediğimiz bu hocam,fen liseleri de eski fen liseleri değil ki,çok arkadaş gördüm fen liseli sadece liseden aldığı çalışmayla say 150k anca yapabiliyor

ha o lise ankara fen falansa okey de kimse milleti ben fen liseliyim hiç kitap açmadım ama tyt netlerim 80 diye yemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

tam da demek istediğimiz bu hocam,fen liseleri de eski fen liseleri değil ki,çok arkadaş gördüm fen liseli sadece liseden aldığı çalışmayla say 150k anca yapabiliyor

ha o lise ankara fen falansa okey de kimse milleti ben fen liseliyim hiç kitap açmadım ama tyt netlerim 80 diye yemesin
    Ankara Fen' de de vardır.

OKS 1.si yayın açan biri vardı. GS Lisesi mezunu adam Bahçeşehir' de hukuk okuyor yarı ücretli ya da ücretli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.