Şimdi Ara

sayısal da masabaşı meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlık sorunlarım nedeniyle masabaşı olmasını istiyorum .sayısalda tercih edebileceğim masabaşı meslekler hangileridir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Masabaşı Meslekler: Bilgi İşçilerinin Yükselişi

Günümüzün dijital çağında, "masa başı meslekler" olarak bilinen bilgi işçilerinin önemi giderek artmaktadır. Bu meslekler, bilgisayar ve diğer teknolojik araçları kullanarak bilgi oluşturma, işleme ve iletişim görevlerini içerir.

Masabaşı işler genellikle ofis ortamında gerçekleştirilir ve genellikle yüksek eğitim ve uzmanlık gerektirir. Bu meslekler arasında şunlar yer alır:

• Yazılım mühendisliği
    • Veri analizi
    • Web geliştirme
    • Pazarlama ve iletişim
    • Muhasebe ve finans

Masabaşı mesleklerin popülaritesi, bilgi ekonomisinin büyümesi ve teknolojideki ilerlemeler tarafından yönlendirilmektedir. Bilgi giderek daha değerli bir kaynak haline geldikçe, bu kaynakları etkili bir şekilde yönetme ve kullanma yeteneğine sahip bireylere olan talep de artmaktadır.

Masabaşı işleri, genellikle esnek çalışma saatleri, rahat çalışma ortamları ve yüksek kazanç potansiyeli gibi çeşitli avantajlar sunar. Ancak, bu meslekler genellikle uzun çalışma saatleri, stres ve göz yorgunluğu ile ilişkilendirilebilir.

Eğer bilgiyle çalışmaktan ve teknolojik araçları kullanmaktan hoşlanıyorsan, bir masabaşı meslek senin için uygun olabilir. Bu meslekler, sürekli büyüyen ve gelişen bir iş piyasası sunmakta ve bilgi ekonomisinde başarı için kritik öneme sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

sağlık sorunlarım nedeniyle masabaşı olmasını istiyorum .sayısalda tercih edebileceğim masabaşı meslekler hangileridir?

Hocam öğretmenlikte bi nevi masa başı sayılır.Sonradan müdür filan olabilirsen iyi işte.

Ayrıca mimarlık , bilgisayar mühendisliği ... gibi mesleklerde temizdir.Onlarda bi nevi masa başı sayılır ücretleride gayet iyidir.Hem devlette çalışma imkanında vardır bu mesleklerde.
  • inşaat mühendisliği masabaşı olur mu?
  • mimarlık masa başı mı? Mimarlığı sadece proje çizme olarak düşünmeyin. Projeyi çizmeden önce-sırasında ve sonrasında belkide 100 kere inşaatın yapılacağı yere gidip görmek lazım. Bunun gibi daha çok işi var mimarın. İnşaat mühendisi de aynı şekilde. En çok ayakta kalmayı gerektiren meslekler olabilir bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI

inşaat mühendisliği masabaşı olur mu?

Hocam İnşaat Mühendisliği genelde şantiyede iş görür.Bende inşaat mühendisi öğrencisiyim.Eğer masa başı istiyorsan inşaattan uzak dur

Ama tabi belli bi süre sonra yönetici filan olursan kısmende olsa masa başında çalışman gerekir.

@awesome : Mimarlık doğru tam masa başı değil.Projesini çizeceğin yerleri görmen lazım ama bence konuyu açan arkadaşın sağlık sorunları mimarlığa engel olmaz.

Mimarlık çok temiz bi meslektir.En azından toz toprak içinde değilsin

• tıp oku tıp
    doktorlarda sanırım çok fazla ayakta durmuyo işinin yarısında oturuyor sanırım
    yani benim gözlemim bu yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

tıp oku tıp
    doktorlarda sanırım çok fazla ayakta durmuyo işinin yarısında oturuyor sanırım
    yani benim gözlemim bu yanlışım varsa düzeltin

İlk yıllar çok süründürüler ama.

En temizi Aile Hekimi olursun sağlık ocaklarında, pek kalkmazlar yerlerinden,bizim burdakinden biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar bi aksaman var ona göre önerelim mühendis dedigin yeri geliyor catıda tektek demirleri kontrol ediyor deprem yönetmeliginden sonra mimardesen ona keza oda duvarları örülürken inşaata ugrar bazen sorun cıkar gelir sen ne yapamadıgını yaz ayaktamı duramıyorsun araba mı kullanamıyorsun yada yürüyemiyormusun ona göre cevap yazalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.