sayın ustalarım.bilgisyarımda .şu an msn;ares ve flasdovnladerden başka yüklediğim bir program yok.yazıcıyı bile sildim.yine C SÜRÜCÜM DOLU.BENİM YALNIZ C SÜRÜCÜM VAR.DOSYAYI BİRleştirmek istiyorum.olmuyor.sistemi geri yüklemek istedim. orada da yüklenecek yerler yani bildiyiniz seçilmiş tarihler yoktu.lütfen yardımcı olun.teşekkür ederim.resimi gönderiyorum
ÖZÜR DİLERİM NERO VE PİCTURE TO TV PROGRAMINI YAZMAYI UNUTTUM
bence bilgisayarda solucan var hard diski sürekli dolduruyor bilgisayara antivirüs yükle galiba avast ı yüklersen bu trojandan kurtulacaksın sorununun aynısı ile daha önce karşılaşmıştım
bence bilgisayarda solucan var hard diski sürekli dolduruyor bilgisayara antivirüs yükle galiba avast ı yüklersen bu trojandan kurtulacaksın sorununun aynısı ile daha önce karşılaşmıştım
Avast için direkt innDir.com linki: Avast 4 home edition 4.6.763
bilgisayarda ctrl - alt - Delete ye bas Görev yöneticisi açılacak İşlemler e gel orada en çok bellek kullanan dosyaların ekran çıktısını yolla ya da isimlerini yaz
hocam resmini gönderiyorum
resimleri
resimler çıkmamış
ama yazdıklarından worm sonucu çıkıyor...
antivirüs işe yaramazsa format atacaksın...
zaten fazla da bişi kurulu değilmiş bilgisayarda
bence spyware doctor u da indirip yap bi tarama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme