Şimdi Ara

Sayın Adminler konuya bekleniyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın yönetici arkadaşlar, bu bölümde son 1 aydır fake üyeliklerle açılan propaganda konuları gerçekten bezdirdi.

Eskiden açılan bu fake üyelikleri anında uzaklaştırır ve eylemlerine son verirdiniz.

Burada kışkırtma ve propaganda amacıyla hergün yeni bir troll başlık açıyor. Üyelik tarihine baktığımızda maksimum 1 aylık hesap olduğu görülüyor.

Siz değerli yöneticilerden talebim bunlara müsaade etmeyip bu bölümdeki kaliteyi ve seviyeyi korumanızdır.

Bunu çok rahat bir şekilde sağlayabilirsiniz. "Ülke ve Dünya Gündemi" bölümüne belirli şartlar getirip sınırlandırma yapabilirsiniz.

Örneğin:

250 mesaj ve en az 1 yıllık üyelik şartı.

Bu gerçekten çok gereklidir sayın yöneticiler. Özellikle şu son dönemde Türkiye'nin en büyük forumu bazı siyasi emellere alet olmaktadır.

Forum genelinde "Troll" olarak adlandırılan bu şahıslar sürekli olarak yeni üyelikler açarak forumdaki huzuru bozmaya çalışıyorlar ve bunu sadece "Ülke ve Dünya Gündemi" bölümünde değil, hemen hemen tüm bölümlerde yapıyorlar.

Bu sorunu çözmeniz forum geleceği açısından çok önemli, çünkü bu sahte üyelikler forumun tadını kaçırıp, yıllardır bu forumun üyesi olan, faydalanan ve fayda sağlayan insanları bu forumdan soğutuyorlar.

Ben bu forumda eski değilim, bunun ben bile farkındaysam 10 yıllık, 15 yıllık üyelerde eminim farkındadır.

Hepinize iyi forumlar diliyorum sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.