Şimdi Ara

SAYIKLAMA VE UYURGEZERLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar her gece sayıklıyorum ama öyle mırıldanma değil normal şekilde konuşuyorum gayet net ve anlaşılır.

Ve uyurgezerlik var tv yi açıyorum ışığı açıyorum gözler açık şekilde tv izliyorum geziniyorum ayakta olan varsa muhabbet ediyorum kafama eserse tersliyorum veya hiç tepki vermiyorum kimse yoksa öylece oturuyorum yatakta sayıklıyorum.

Sadecesayıklama İstisnasız hergün oluyor. Uyurgezerlik haftada 3-5 kere

Bir anımı anlatayım
    1 ay önce kuzenler geldi misafirliğe 2 kız 1 erkek .

baya gezdik falan yol yorgunu olunca erkenden yattılar.

Bende uyudum ve 16 yaşındaki küçük kuzenin çığlığı ile uyandım uzak dur benden falan diyordu. Lan dedim ne oluyoruz.

Kız korkmuş ağlaya ağlaya olayı anlatıyor.

Gece uyanmış bu mutfağın ışığının yandığını görüyor kim var diye bakarken beni görüyor ve sesleniyor tepki vermemişim oturmuşum sandalyeye kupadan bişey içiyormuşum kız karşı sandalyeye oturuyor muhabbet açıyor o anda bende konuşmaya başlamışım havadan sudan fakat kelimelerde tutarsızlık olduğunu fark ediyor ama aldırış etmiyor. 15 dk sonra dur bak telefonumu getireyim diyor bende al telefon burda diye kupayı uzatıyorum kız saçmalama diyor o anda elimden kupa düşüyor kupa boş kızın ipler o anda kopuyor ve basıyor çığlığı kuzenler uyandı komşular geldi görende bişey oldu sanacak

Arkadaşlar mobilden yazdığım için ayrıntıya giremedim k. Bakmayın geçte oldu saat.

5 yıldır hap kullanıyorum hiç numarasını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 26 Ağustos 2011; 3:51:13 >

• güzel hikaye lee heycanlı
  • Çok heycanlı leee
  • Bende olsam bende korkardım açık söyleyim
  • Sayıklama ve uyurgezerlik olayı bendede var işin en kötü yanı uyandığımda hiçbişey hatırlamıyo olmam
  • Cool story bro diyecem ama değil.
    Bir ara bende de oluyordu. O anı uyandıktan sonra birazını hatırlıyordum. Yalnızdım.
    Bende mobildeyim pc de takip ederim.
    Kötü bir durum geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Bende olsam bende korkardım açık söyleyim

geçen sene orman kampına gidelim dedik ortalığı birbirine kattım.

ben gelmeyeyim demiştim ama

Milleti korku filminin içine sokuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 26 Ağustos 2011; 4:37:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet beyler bende uyurgezerim ama arkadaş kadar değil
  • Cool Story broo
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Cool story bro diyecem ama değil.
    Bir ara bende de oluyordu. O anı uyandıktan sonra birazını hatırlıyordum. Yalnızdım.

sağolun hocam.

Geçen sene webcam ile kayıt yaptım.

Normal şekilde uyuken gözlerimi açtım 10 sn kadar tavana baktım kalktım çıktım odadan elimde bira ile döndüm ışığı açtım tv yi açtım uyduyu açtım gayet normal şekilde televizyon izledim keyif yaptım resmen. 30 dk tv izleyip herşeyi kapattım ve oturdum yatağa

Devamını izlemedim kapattım ben bile korkuyorsam karşımdakinin s.çması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 26 Ağustos 2011; 13:53:53 >

• kardeşim hergece uyurken konuşur,alayına küfür eder,arada bir doğrulur etrafına bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

kardeşim hergece uyurken konuşur,alayına küfür eder,arada bir doğrulur etrafına bakar

bunu benim kardeşimde yapıyo :D tatilde çadırda madırda yan yana yatarız bazen dayak bile yediğim olur boğazıma sarılmış vaziyette uyanırım ilginç uyuyan insanalr var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 26 Ağustos 2011; 4:52:05 >
  • bndede var bir keresinde çamaşır makinesine işiyiodum ama bi keresine galiba parkeye işedim buna eminim sabah baktığımda kurumuştu
  • quote:

süper ya
  • Tam bir gerilim filmi, ben olsam orada altıma...
  • Yaz hikayelerini kardeşim güzel oluyo böyle. :)
  • Abimde de var aynısı. Aynı odada kalıyoruz. Ben her gece pc başında oluyorum. Sabaha kadar. O da 12 gibi yatıyo 8'de işe gidiyor.

Arada doğrulur. Bağırarak bişeyler söyler. Az önce oldu mesela. Babamı sordu. Ne alakaysa. Uyuyo dedim. Uyuyo mu? dedi garipseyerek.

Benim kuzende de bunun şapırdanma versiyonu var. Gece durur durur şapırdata şapırdata bişey yermiş gibi sesler çıkarır. Sonra susar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

sağolun hocam.

Normal şekilde uyuken gözlerimi açtım 10 sn kadar tavana baktım kalktım çıktım odadan elimde bira ile döndüm ışığı açtım tv yi açtım uyduyu açtım gayet normal şekilde televizyon izledim keyif yaptım resmen. 30 dk tv izleyip herşeyi kapattım ve oturdum yatağa

Ohaa ciddiysen nolur upload et paranomal activity gibi parayı kırarsın şerefsizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

kardeşim hergece uyurken konuşur,alayına küfür eder,arada bir doğrulur etrafına bakar

bunu benim kardeşimde yapıyo :D tatilde çadırda madırda yan yana yatarız bazen dayak bile yediğim olur boğazıma sarılmış vaziyette uyanırım ilginç uyuyan insanalr var

öldürme planı yapıp uyuyordum ayağına yatıyor olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

sağolun hocam.

Ohaa ciddiysen nolur upload et paranomal activity gibi parayı kırarsın şerefsizim.

büyük ihtimal biryerlerde video ama pc gelsin bakayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.