Şimdi Ara

Saygi kalmamis ne yazik ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün yilbasi alisverisi için ankara Nata vegaya gittim. Yaklasik 10 dakika otoparkta gezindim ama yer bulamadim.

    Dolanirken bir aracin cikacagini gördüm ve cikmasini bekledim

    Tam girmeye hazirlaniyordum ki, birisi birden daliverdi. Korna caldim ama el kol hareketleri yaparak girdi park yerine. Sonra siritarak geçiyordu yanindaki bayanla.

    İndim araçtan, bir kaç laf söyledim. Uyanik olsaydin birader sende diyip gitmeye calisirken sinirlerim tepeme cikti ve arabadan sopayi almaya yoneldim. eşimin israri ve arkada oturan 2 yaşındaki ikizlerim için Allahindan bulsun diyip bindim arabaya ve başka park yeri aradim

    Ama içimde kaldi. Yapilani kaldiramadim.

    Sizlerle paylaşmak istedim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kavga etmeye değmez.
  • abi iyi yapmışsın. değmez arkadaşın da dediği gibi.
    kavga etsen emin ol abi daha sonra daha çok pişman olacaktın.

    Gerçekten de iyi dayanmışsın abi, bi düşündüm de ben çok zor durabilirdim. Haysiyetsiz eleman yanında eşi veya sevgilisi varken bu kadar düşmüş yazık.
  • Turk insaninin %99 unda zaten saygi yok, saygi kalmamis demeye bile gerek yok bence. Kultur seviyemis yerlerde surundukce saygi, sevgi, vs gibi temel kavramlari insanlardan beklemek hata.
    Ama siz bunlara aldiris etmeyin. Sabredin. Yapabilecegimiz birsey yok. Istanbulda her gun neler basima geliyor anlatamam. Tahat arac kullandigim kufursuz tek bir gunum yok ne yazikki. Gunahkar oluyor insan bu sebeple.
  • Uğraşmamak lazım öyle tiplerle, geçenlerde aynısı başıma geldi..
  • allah islah etsin o tipleri

    en guzelini yapmisiniz ailenizi cocuklarinizi dusunun .. degmez yani..
  • Lastiğini indireceksin, tertemiz.
  • Valla haklisiniz saygisizlik diz boyu iyiki kavga etmemissiniz fakat boylelerine boyle efendilikle cevap verdiginizde daha cok yuz buluyorlar bence gitmesini bekleyip alip sopayi soyle bi guzel aynasini kirsaydiniz birdaha boyle bir saygisizlik yapmazdi
  • Şu alışveriş merkezleri kadar insanin vaktini ve enerjisini calan bir sey yok . Mecbur kalmadikca gitmem .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutri

    Turk insaninin %99 unda zaten saygi yok, saygi kalmamis demeye bile gerek yok bence. Kultur seviyemis yerlerde surundukce saygi, sevgi, vs gibi temel kavramlari insanlardan beklemek hata.
    Ama siz bunlara aldiris etmeyin. Sabredin. Yapabilecegimiz birsey yok. Istanbulda her gun neler basima geliyor anlatamam. Tahat arac kullandigim kufursuz tek bir gunum yok ne yazikki. Gunahkar oluyor insan bu sebeple.

    +1
  • Teşekkürler arkadaşlar. İcimi rahatlattiniz.

    Üstteki arkadaşların dediği gibi lastiğini indirmek veya aracina zarar vermek geldi ama bu da bana yakismazdi.

    Araci yerine kendisine zarar vermek daha güzel olurdu ama ailem daha önemli benim icin
  • Eğitim seviyemiz düşük, saygı yok. Her şeyin başı eğitimden geçiyor... Ülkemizde durum malum. Nerede olursa olsun hiç farketmez. 'lan' gibi kelimeler kullanılması vs... Bizim Türk milletinde özsaygı yok ki başkalarına saygılı olsun!

    Sizce de durum böyle değil mi ?
  • olayı kafamda canlandırmaya çalıştım, çıkan arabanın manevra yönüne göre arkasında kalsaydınız karşıdakine fırsat kalmadan girebilirdiniz. eğer çıkan arabayla karşı karşıya kaldıysanız o geçmeden giremiyorsanız bu sefer onun arkasında kalan adam sizden daha önce davranıp park yerine girebilir.

    burda olayı tamamen çıkan aracın manevra yönü tayin ediyor. tabi olay başka türlü geliştiyse onu bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    olayı kafamda canlandırmaya çalıştım, çıkan arabanın manevra yönüne göre arkasında kalsaydınız karşıdakine fırsat kalmadan girebilirdiniz. eğer çıkan arabayla karşı karşıya kaldıysanız o geçmeden giremiyorsanız bu sefer onun arkasında kalan adam sizden daha önce davranıp park yerine girebilir.

    burda olayı tamamen çıkan aracın manevra yönü tayin ediyor. tabi olay başka türlü geliştiyse onu bilemem.

    Cikacak olan aracin rahat manevra yapması için biraz mesafe biraktim. Gidiş yönüne gore arkasindaydim ve bana doğru geri geri yanasti ve cikti. Bende boyle bir terbiyesizlik beklemediğim için yavaş hareket ettim. O şurada girdi zaten şeref yoksunu

    Benim beklediğimi görmemesine imkan yoktu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 28 Aralık 2013; 23:12:47 >
  • Haysiyetsiz herif. Deymez böyle adamlara. Doğru olanı yapmışsınız.
  • Amman Hocam ne yaptın sen? adamı dövdün diyelim, kime ne faydası olacak.. daha önce de dedim, bu tip durumlarda kim der "hatalıydım, eşeklik ettim hakettim, bi daha dikkat edecem" diye.. plakanı alır, arabana bişey yapar. yarın eşiniz çocuklarla bi yere giderken sııkıştırır kaza yapmasına neden olabilir.
    Çok güzel kul hakkı yemiş, bir nevi yatırım yapmışınız. zamanınızı alması, manevi olarak sizi sıkıntıya sokması, hepsini fazlası ile alacaksınız. bi la havle deyip yolunuza devam etmeniz yeterli :) eskiden ben de çok korna yapardım, el kol yapardım, bi kez kavga edecek oldum. ufak tefek de bişeydi eleman. başta söylediğim şeyler geldi aklıma, la havle dedim yoluma devam ettim. artık kimseye de ne korna ne el kol. daha dün gece gelirken ne oldu onu da anlatayım yeri gelmişken. 120 ye sabitledim gidiyorum. önümde bi araba. 110 la felan gidiyor. sol sinyali yaktım geçicem. bakıyorum aynada görüp sağ şeride geçicem. bi türlü çıkmıyor aynadan. 130 yaptım hala yok. sonra sinirlendim gaza yüklendim, baya da öne geçtim. aman aman, 110 la sakin sakin giden arkadaş bi gazlandı bir dellendi, aynadan bakıyorum, makas ata ata geliyor hem de şehirler arası yolda. çok geniş de değil. 2,5 şerit gibi bir yol. önümdeki kamyonları sollayıp sağa geçicem ama arkadaş sağ şeritten geliyor deli gibi. yavaşladım, solda kaldım, sağdan geçti, ordan öndeki arabayı solladı. dedim bana uzak Allaha yakın ol..eski aklım olsa geçirmezdim. ama yok artık, buyursun gitsin. kimseye çarpmasın canını yakmasın, ağaca çarpmasın, devletin kaldırımına zarar vermesin, dağlık kayalık yerden yuvarlansın :)




  • genelde yatıştırmaya çalışmış diğer yazarlarımız ama. en azından kibrit çöpü gibi bişeyle lastiklerini indirseydiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavipasa

    genelde yatıştırmaya çalışmış diğer yazarlarımız ama. en azından kibrit çöpü gibi bişeyle lastiklerini indirseydiniz

    ABD de benzer olay olmuş. bi genç kız ninesi ile park edecekken 4 tane kız mı ne, gelmiş girmiş. nine sinirlenmiş. kız demiş " boşver nine mother fuckerlerı, nasılsa bir gün karma ile onlara geri dönecek". nine demiş " o gün, işte bugün: gitmiş camı mı kırmış, silgeçleri mi kırmış bişey yapmış :))
  • Hocam Hangi Birini Adam Edeceksin , Kültür Meselesi.
  • Ulan....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.