Şimdi Ara

Saygi kalmamis ne yazik ki (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Tamam haklısın ama nedir bu tahammülsüzlük? Ne kadar da kolay kavga etmeye meyillisiniz? Değer mi böyle bir şey için kavga etmeye. (Tartışmayı kastetmiyorum, aklınızdan sopayı alıp kavga etmeyi geçirmenize diyorum.)
  • Bravo, sorunları şiddetle çözeceğimizi düşünen bir milletiz.

    Karşı taraf ne kadar saygısızsa, sizin de bu mesele itibariyle sopa alıp dövme girişiminiz o kadar saygısızcadır.

    Yalnız şunu söyleyeyim, bu meselelerle uğraşıp kavga vs. etmek pisi pisine ölmek için davetiyeden başka birşey değildir.
  • Geçenlerde benimde başıma geldi, bir park yeri gördüm giriyordum ki karşıdan bir bayanda burnunu soktu.

    Yani aynı anda girdik park yerine ikimizde.

    Bende geri'ye takıp çıkıp kendisine verdim park yerini.

    Ama karşımda ki erkek olsaydı burnumu sokardım, bu bi kesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abisi1

    quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht

    Sen neden saygı göstermedin boş yer sonuçta rezerven değil ki


    biryerde bir kuyruk oluştuğunda "boş yer zaten rezerve değil ki kimseye" deyip en öne geçmeye çalışan kişi siz misiniz?


    Aynı şey değil..
  • Ne bu şiddet, bu celal :) Avmler genellikle böyledir. Ki alışmış olmanız lazım bu bir. İkincisi buncacık bir sebepten kavga çıkarılmaz. Yanınızdaki eşinize de yazık yani. Eli sürekli yüreğinde mi geziyor acaba. Her an bir şeye kızıp dalacaksınız gibi..

    Park yerini başkası aldı diye adam döven...Aman aman..Bize rast gelmeyin de.
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Ben lastiklerin havasını indirmiştim ortalıkta kamera olmuyor acık otoparklarda 4 dünü birden indir ki hiç kıpırdayamasın gülen surat ciz bir kağıda sileceğine koy uzaklaş ordan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sopayı hak ediyor yanında bayan varken özür dileceği yerde birde pişkin pişkin cevap vermiş. Yanımda ailem, eşim varken haklı olduğum yerde bile sineğe çekiyorum. Siz efendiliğinizi koruyup kendinizi tutmanız gayet yerinde olmuş. Arkadan arkaya araca zarar ver diyenleride birtürlü anlayamıyorum aslında en aciz drum budur aynı şey sizinde başınıza gelebilir aracı her yanlış tere park ettiğimizde bigün ayna kırık birgün boya çizik yok efendim silecekler kopuk.
  • Orası Mamak. Saygıyı yanlış yerde aramışsınız.
  • ben de bozulan saatimi garantiye vermek için motorla avm ye gittim dönüşte hödüğün biri motorların park için giriş yaptığı bölüme arabayı park etmiş gitmiş motorları zor çıkardık 3 kişi tabi çıkarmakla kalmadık herhalde bir daha öyle bir mallık yapmaz
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    bırak gitsin sopayla dalsan adam elinde kalıp ölse daha mı iyi olurdu?
  • Hocam keşke arkasına park etseydin
  • oralarda oturanlara ben pek insan gözüyle bakmıyorum, hepsi çakal, insanlıktan nasiplerini almamış okumamış canlı türleri ve boşuna oksijen tüketiyorlar.. sopa yerine biber gazı kullanabilirdin hem daha etkili ve hızlı bir çözüm olurdu yada arabasına güzelce zarar verebilirdin ama araçta muhtemelen şahin doğan kartal serçe murat vb. bir araçtır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2n2

    Arabasını çizseydin keşke

    herşeyi anlarımda adamın arabasına neden zarar veriyorsun derdin varsa adama gir sopayla topla tüfekle ama arabası neden
  • arkadaşım aynı durumda kaldı, indi adamı dövdü, şimdi aracın kapısını hızlı açsa çocugu korkuyor , olayın üzerinden 6 sene geçmiş, arabadan indigine çok pişman.

    ben olsam onun aracının arkasına park ederim, eger aynı anda 2. bir aracın önünü kapatıyorsam onun camına telefonumu bırakırım. öbür lavuk arayamaz zaten :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proscd

    Orası Mamak. Saygıyı yanlış yerde aramışsınız.

    İtiraf edeyim,aynısı mesajımı yazarken aklımdan geçti,ama bir an genelleme yapıp haksızlık yapmak istemedim ve yazmadım.Çünkü farklı avmlerde de bu ve benzeri tip ve olaylar olabiliyor.O yüzden semtlerle bağdaştırmamak gerek sanırım.Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 30 Aralık 2013; 1:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

    oralarda oturanlara ben pek insan gözüyle bakmıyorum, hepsi çakal, insanlıktan nasiplerini almamış okumamış canlı türleri ve boşuna oksijen tüketiyorlar.. sopa yerine biber gazı kullanabilirdin hem daha etkili ve hızlı bir çözüm olurdu yada arabasına güzelce zarar verebilirdin ama araçta muhtemelen şahin doğan kartal serçe murat vb. bir araçtır..

    Dediklerinizde haklılık payı olabilir,ancak unutmayınki olay bir avm otoparkında geçiyor ve doğal olarak oraya birçok semtten insan geliyor.İyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle şeyler için kavga etmeye değer mi? topu topu bir park yeri, adamı dövsen ayrı dert, dayak yesen ayrı dert, adam silah çekse ayrı dert, kameralarda görüntülerin olsa ayrı dert, ailen var yanında ayrı dert, şu herşeye kavga işini serseri it kopuk tipler yapıyor anlarım da eğitimli ya da yanında eşi çocuğu olan insanlar ne diye yapar hiç anlamam, ayrıca böyle kalabalık otopark durumlarında uyanık olacaksınız, belli ki böyle bir risk var, insanımızın da potansiyeli belli, boşluk bırakmadan zaman bırakmadan dalacaksınız
  • Boylelerini evire cevirede dovsende adam olmazlar.
    Bende sinirli birisiyim ama siz en iyisini yapmissiniz.
    Arabamdaki sopayi kullanmayi son care olarak düşünüyorum ama sizin yerinizde tek olsaydım sağlam bi kufur ederdimki adam kavga baslatsin.
  • insan bu yorumlari okuyunca , araba alası gelmiyor :) yani araba yok sorun yok

    bana öyle hata yapılsa barajım 10 olur herhalde . yani bu tür olaylar başıma 8-9 defa gelirse 10'uncusunda yapıştırırım yumruğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutri

    Turk insaninin %99 unda zaten saygi yok, saygi kalmamis demeye bile gerek yok bence. Kultur seviyemis yerlerde surundukce saygi, sevgi, vs gibi temel kavramlari insanlardan beklemek hata.
    Ama siz bunlara aldiris etmeyin. Sabredin. Yapabilecegimiz birsey yok. Istanbulda her gun neler basima geliyor anlatamam. Tahat arac kullandigim kufursuz tek bir gunum yok ne yazikki. Gunahkar oluyor insan bu sebeple.

    ya belki alakası yok ama galiba şu dünyada bir ruslar birde türkler trollük yapıyor. bu heryerde geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.