Şimdi Ara

sayfaların birden karışması sorunu ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. 3 gündür ortalama pc'yi açtıktan 2 saat sonra genelde forumda sayfalara bakarken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:

sayfaların birden karışması sorunu ss'li

sürekli sayfalar açıp kapanıyor. reset attıktan sonra bir daha bilgisayar geceye kadar açık duruyor, sorun yok. işlemci ısısı normal, 26 derece. ekran kartı yok, onboard. anakart gigabyte g31m-e2sl.

bu sorun neden kaynaklanıyor? özellikle son 3 günde olmaya başladı. daha önceki 1 haftalık süre içerisinde böyle bir sorunum yoktu.

• Alttan çıkan ekran msn ekranı sanırım. Msn kapalı olduğu halde kendiliğinden mi çıkıyor ?

Bilgisayarınızda virüs,trojan ve spy taraması yaptınız mı ?
  • evet alttaki msn. msn açıktı bu durum oldugunda. g-data ve avira ile tarama yaptım, birşey çıkmadı. nod 32 ile taratmıyorum 2 kere sistemimi çökertti. hjack this de denedim birşey çıkmadı.
  • Malwarebytes denediniz mi ?

Ayrıca açılışta çalışan programları gereksiz olanları temizlemeyi deneyin birde. (msn, webcam, modem, tema gibi)
  • sanırım sorun internet explorerdan kaynaklanıyor. bugün ilk defa günde 2 kez yaptı. görev yöneticisine girmeyi başaramıyordum karışıklık yüzünden. bu sefer girmeyi başardım ve internet explorer'ı sonlandırdım. karışıklık geçti.

prokizya ilgilendiğin için teşekkür ediyorum sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.