merhaba. 3 gündür ortalama pc'yi açtıktan 2 saat sonra genelde forumda sayfalara bakarken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum:
sürekli sayfalar açıp kapanıyor. reset attıktan sonra bir daha bilgisayar geceye kadar açık duruyor, sorun yok. işlemci ısısı normal, 26 derece. ekran kartı yok, onboard. anakart gigabyte g31m-e2sl.
bu sorun neden kaynaklanıyor? özellikle son 3 günde olmaya başladı. daha önceki 1 haftalık süre içerisinde böyle bir sorunum yoktu.
Alttan çıkan ekran msn ekranı sanırım. Msn kapalı olduğu halde kendiliğinden mi çıkıyor ?
Bilgisayarınızda virüs,trojan ve spy taraması yaptınız mı ?
evet alttaki msn. msn açıktı bu durum oldugunda. g-data ve avira ile tarama yaptım, birşey çıkmadı. nod 32 ile taratmıyorum 2 kere sistemimi çökertti. hjack this de denedim birşey çıkmadı.
Malwarebytes denediniz mi ?
Ayrıca açılışta çalışan programları gereksiz olanları temizlemeyi deneyin birde. (msn, webcam, modem, tema gibi)
sanırım sorun internet explorerdan kaynaklanıyor. bugün ilk defa günde 2 kez yaptı. görev yöneticisine girmeyi başaramıyordum karışıklık yüzünden. bu sefer girmeyi başardım ve internet explorer'ı sonlandırdım. karışıklık geçti.