Şimdi Ara

Sayfa Kendi Kendine Altta İniyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
31.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen İnternette herhangi bir sayfada, sayfa ben dokunmadan alta kayıyor ve üste çıkaramıyorum.
    MSN de de yazı yazarken veya google arama yapacakken yazı yazacağımda yazı simgesi de kendi kendine yana kayıyor ve satır atlıyor, ben boşluk tuşuna basmıyorum.
    Bilgisayarda keylogger kurulu olduğundan şüphelendim ama keylogger falan yok, kontrol ettim.
    Bilen varsa lütfen yardım.

• kardeş denetim masasına gir fare ayarlarına gir ve tıklama kilidini eğer işaretliyse işaretini kaldır.
  • yok arkadaşlar mouse veya klavye ile bir alakası yok...hem sadece internette deil bilgisayarın her yerinde oluyor bu sayfa altta iniyor veya yazı yana kayıyor durduk yere ben değiştiremiyom bunu...
    hala çözemedim bu sorunu...YARDIM

Orijinalden alıntı: m.oğuz

yok arkadaşlar mouse veya klavye ile bir alakası yok...hem sadece internette deil bilgisayarın her yerinde oluyor bu sayfa altta iniyor veya yazı yana kayıyor durduk yere ben değiştiremiyom bunu...
    hala çözemedim bu sorunu...YARDIM

Klavyeni değiştirip dene sorun klavyende olabilir. Yön tuşları basılı kalmış gibi olabiliyor bazen.

tmm klavye bozuk olabilir belki ama sayfa neden alta insin ki...hem alta inince üste çıkaramıyom....

Aşağı ok yönü devamlı bastığı için yukarı çıkamazsın.

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

tmm klavye bozuk olabilir belki ama sayfa neden alta insin ki...hem alta inince üste çıkaramıyom....

Aşağı ok yönü devamlı bastığı için yukarı çıkamazsın.

Space tuşuda keza oyle.Notepad'da bi belge aç bak bakalım bi anormallik varmı?
  • Bu durum şuan benim başıma geldi. Klavye ile fareden değil gibi düşünüyorum. Masaüstünde ya da bir site açıkken yaldır yaldır aşağılara akıyor tuşlara basıyorum aşağı yukarı biraz durup yine gidiyor aşağılara ama bir metin belgesi açıp bir kaç boş satır atlayıp yukarı çıkıp beklediğimde imleç sabit kalıyor masaüstünde aynen aşağılara kayıyor. Klavyenin dongle u çıkarttığımda düzeliyor bir çakışma var gibi tuştan olsa metin belgesinde de aşağıya akması lazım ben tuşa basınca normal çalışıyor. Bu sorunla karşılaşan, çaresini bilen eden önerisi olan var mı?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• benimde başıma geldi bu, klavyenin pcye giriş yerini değiştirdim sorun çözuldu

a

• Bu sorun bende de var şuan laptop ilk açılınca hangi simgeyi seçersem seçeyim sağ alttaki çöp kutusu nu seçiyor enter a basınca çöp kutusu açıldıktan sonra sorun düzeliyordu. Son bir kaç gündür bu yöntem de işe yaramamaya başladı.oynadığım online bir oyunda skill bar ı f1 e diziyorum skil bar kendi kendine f2-3-4-4-5-6-7-8 diye yaldır yaldır gidiyor sırasıyla format attım ona rağmen düzelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.