Şimdi Ara

Say 45k dan nerlere cekilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk 2k hedefim var . Cevrenizde vs yapan var mi biraz ilham olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• şu 2 akademik olarak belki iyi bir seviyede ama hayatımda gördüğüm en boş en işsiz ve dh den başka bir yerde adam yerine konmayan bebeleri dinleme

yeni bir yıl oldu çok çalışırsan emin ol 10 a da çekersin 5 e de benim kuzenim ea da 104den 4 k ya çekti tabi mf daha zor ama yapılmayacak şey değil

Niye geçen senenin sırlamasını önemsiyorsunuz ki? Ösym nin öyle bir şartı mı var? Geçen sene şunu yapan en fazla şu kadar sırlama yapar yoksa sistem kabul etmez vs diye? Tamamen saçmalık geçen sene 2021 di bu sene 2022. Bu sene elde edeceğin sıralama TAMAMEN geçen seneden bağımsız olarak GELECEKTİR. Ayrıca geçen sene bu maratona sizden çok üst düzey akademik birikimle başlamış arkadaşlarınız da kesinlikle vardır. Diyelim onlar 2021 de 3k 5k yapıp gitti. Siz bu sene 3k 5k sıralama hedefi koymaya korkarsınız. O bu kadar iyiyken yapamadı ben nasıl yapayım vs. diye ? Diyeceğim şu ki asla böyle düşünceleriniz olmasın. Geçen sene çok iyiler 2021 YKS'ye girip gittiler. Bizler bu sene 2022 YKS'ye gireceğiz(2021'DEN TAMAMEN FARKLI 120 TYT SORUSU VE 80 AYT SORUSU +30DK). Bu seneki sıralama, geçen sene yaptığımız sıralamadan, geçen sene bizden çok iyilerin yaptığı sıralamadan TAMAMEN BAĞIMSIZ olarak gelecektir. Elde edeceğimiz sıralama TAMAMEN 2022 YKS'de yapacağımız sorularla alakalıdır saygılar.

Hocam gecen senenin siralamasini temelimizin ne durumda oldugu, hangi alanda iyi hangi alanda acigimizin olduguna bakmak icin kullaniyoruz. Sizin mantiginiza gore 1 milyondan mezuna birakan adamda bu sene yeni sayfa acip istedigi siralamayi yapabilir. Oyle bi dunya yokki ve ben de yapamam vs demedim sadece cevrenizde boyle ornekler var mi, varsa beni kamcilamasi acisindan guzel olur diye dusundum
  • 50klardan 10kya çeken tanıdığım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50kdan 6kya çektim bu sene, yapılır.

• Max 26k geliri var hocam keşke yazsaydiniz geçen sene.Bu sene ortalık çok değişik olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam... bu sene yığılma olacağı için mezunların işi çok zor. lgs nesli gümbür gümbür geliyor ne yazık ki...

• Lgsci kuzenim evde kalemini biliyor hedefi 45k ve son denemesi 113,25/67 geldi çocuğun

• şu 2 akademik olarak belki iyi bir seviyede ama hayatımda gördüğüm en boş en işsiz ve dh den başka bir yerde adam yerine konmayan bebeleri dinleme

yeni bir yıl oldu çok çalışırsan emin ol 10 a da çekersin 5 e de benim kuzenim ea da 104den 4 k ya çekti tabi mf daha zor ama yapılmayacak şey değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Say 80k kac net
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Başka bir yerde adam yerine konmadigimiz konusunda niye bu kadar eminsin acaba

olm dh'de adam yerine koymuş işte daha ne istiyorsun

• sriiouss kullanıcısına yanıt

• Niye geçen senenin sırlamasını önemsiyorsunuz ki? Ösym nin öyle bir şartı mı var? Geçen sene şunu yapan en fazla şu kadar sırlama yapar yoksa sistem kabul etmez vs diye? Tamamen saçmalık geçen sene 2021 di bu sene 2022. Bu sene elde edeceğin sıralama TAMAMEN geçen seneden bağımsız olarak GELECEKTİR. Ayrıca geçen sene bu maratona sizden çok üst düzey akademik birikimle başlamış arkadaşlarınız da kesinlikle vardır. Diyelim onlar 2021 de 3k 5k yapıp gitti. Siz bu sene 3k 5k sıralama hedefi koymaya korkarsınız. O bu kadar iyiyken yapamadı ben nasıl yapayım vs. diye ? Diyeceğim şu ki asla böyle düşünceleriniz olmasın. Geçen sene çok iyiler 2021 YKS'ye girip gittiler. Bizler bu sene 2022 YKS'ye gireceğiz(2021'DEN TAMAMEN FARKLI 120 TYT SORUSU VE 80 AYT SORUSU +30DK). Bu seneki sıralama, geçen sene yaptığımız sıralamadan, geçen sene bizden çok iyilerin yaptığı sıralamadan TAMAMEN BAĞIMSIZ olarak gelecektir. Elde edeceğimiz sıralama TAMAMEN 2022 YKS'de yapacağımız sorularla alakalıdır saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 15 Şubat 2022; 20:52:19 >

• maketbıcagı kullanıcısına yanıt
    PUAHAHAHHAHAHHAHAHAJ

Ne kadar boş insansın sen. Hiç mi kafan çalışmıyor oturup 2dk düşünmüyosun? Kafandaki kalıplar SÜTUN OLMUŞ SÜTUN. Sadece bu sınavda değil ilerideki hayatında da çok zorluk çekersin. Üzgünüm ki hayat kalıplara sığdırılacak kadar basit değil. Bazen kalıpların arasından sıvışman gerekir ve bunun için mücadele edersin illaki de bir yere kadar ilerlersin. Ama sen kafanda bu kalıpların arasını bile doldurmuşsun böyle giderse üzgünüm ki sen hayatına değil hayat sana yön verecek. Olmak istediğin yerde değil oldurulan yerde olacaksın.

Bu sene girmiyorum sınava

Hocam gecen senenin siralamasini temelimizin ne durumda oldugu, hangi alanda iyi hangi alanda acigimizin olduguna bakmak icin kullaniyoruz. Sizin mantiginiza gore 1 milyondan mezuna birakan adamda bu sene yeni sayfa acip istedigi siralamayi yapabilir. Oyle bi dunya yokki ve ben de yapamam vs demedim sadece cevrenizde boyle ornekler var mi, varsa beni kamcilamasi acisindan guzel olur diye dusundum

• Benim hic temelim olmasin 1000000 yapayim, karsi tarafta 20k dan mezun olsun. Fakat 21 sinavi geride kaldi 22 sinavinda bu adamlar istedigini yapabilir. 20k dan mezuna kalan adam ben neden calistim gecen sene bu kadar diye sormaz mi? Duydugum en sacma seylerden birisi

• schmeat S kullanıcısına yanıt
    Boş atıyor hocam işte

• schmeat S kullanıcısına yanıt

başlangıç konumları farklı olacak birisi 100 tyt 70 ayt ile başlar ötekisi 50 tyt. ama en sonda kim daha iyi yaparsa o öne geçer

Hocam yarışa önden başlayan kazanmaz mı gerideki çok çok iyi koşmadığı sürece

• 80k dan sadece internet kaynağı kullanarak 5k ya ceken şuan akdeniz tıpta tanıdığım arkadaş var emek verirsen olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.