Şimdi Ara

saw 4 ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bu testere 4 ü izledim de sonundaki o odayı anlamadım hani jig saw'un sedyedede yattığı,Hoffman'ın FBI ajanını içine tıktığı o oda ne alaka anlayan var mı?

• kardeş filmin sonunda ne oluyo bi anlatsana yada filmi şöle kabaca bi özetle en iyisi
  • aynen bende anlamadım o odada ilk kesilen adamda sedyedeydi sonra bi kız yerde yatıodu garip bi oda
  • Ya film büyük ihtimalle Jigsawın karnından çıkan kaseti anlatıyo ben öyle anladım.
  • sonunda o polisin kesinlikle kurtulması lazım çükü ceset bulunuyor:D
  • hangi ceset?ya kusura bakma film harbi kafamı karıştırdı?
  • ya bi de adamın filmin başında otopsisi yapılıodu sonra filmin sonunda o o oda ne alaka kafayı yicem yaaaaa......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o oda 3. filmden kalma.herhalde hoffman suclu duruma düsmesin diye fbi görevlisini odaya kilitledi.
  • spoiler yokçizin bence arkadaşı
  • Ya kardesim spoiler koymayin be daha izlemedik
  • 5 bilinmeyenli denklem gibi mübarek
  • SPOILER!!
    SPOILER!!

Anladığım kadarıyla Saw III ile Saw IV aynı zaman dilimleri arasında geçiyor. Bitişleri de ortalama aynı. Jigsaw ile Amanda aynı binanın bir odasında deneylerini yaparken, Saw IV'ün sonunda gördüğümüz adam ise yan odada çalışmaktadır.

SPOILER!!
    SPOILER!!
  • biri anlatırsa çok iyi olur
  • Hortmus ya la

Hoffman kotu adam

Filmin yani 7. Filmin sonunda 1. Bolumdeki adamin jigsawin has adami oldugunu ve hoffmana bastan sona kadar oyun oynadigini ogreniyoruz kisacasi herkes oluyor doktor kurtuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 9 Ekim 2014; 18:56:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.