Şimdi Ara

SAVUNMA TEKNIKLERI AMA HANGISI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaş 18 oldu boy 1.76 kilo olarak 90 kiloyum ve savunma tekniklerinden birini öğrenmek istiyorum. sizce hangisi en başarılısıdır?Amacım sadece bir olayda kendimi koruyabilmek. sizce hangisine başlamakta fayda var? bilgili arkadaşlar yardımederseniz sevinirim...

• Kick-Boks Allah Ne verdiyse
  • wingtsun derdim ama kilon çok fazla kıvıramassın
  • Sadece kendini koruyabilmek istiyorsan ve etkili birşey istersen; Aikido tabikide
  • http://www.ebmas-cd.com/

başka birşeyi seçeneklere ekleyecek kadar iyi görmüyorum...

her dövüş spor dalını yenmiştir bu herif bu sanat ile...
  • valla benimde aklımda wing tsun var birde kick box var ama karar veremedim hangisine başlasam bu arada kilo verme çabası içindeyim zaten:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

valla benimde aklımda wing tsun var birde kick box var ama karar veremedim hangisine başlasam bu arada kilo verme çabası içindeyim zaten:D

kick box'cu wt'ciyi dövemiyor

bunu aklından çıkarma , ona göre seç bitanesini :)

aman dikkat et hayatında WT'ci biri çıkmasın karşına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bazı sporların kendi alanları vardır mesela wingtsun sokak dövüşü olarakta geçer cevrendeki herşeyi kullanabilirsin kickbox ta ise tamamen kendi gücüne bağlıdır yani belirli bir cüsse ve ataklık gerektirir hem cüssen iri hemde ataksan kimse sana dokunamaz
  • Aynı zamanda bi felsefe olan Kungfu
  • Karate-Do
  • sanırım kick box tercih edicem. yani aslında boy fazla yok dediğim gibi 1.76 fakat cüsse olarak kilo dışında falan aslında baya omuz vs var. bildiğiniz istanbul avrupa yakasında varmı kickbox öğrenebileceğim vs biryer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

sanırım kick box tercih edicem. yani aslında boy fazla yok dediğim gibi 1.76 fakat cüsse olarak kilo dışında falan aslında baya omuz vs var. bildiğiniz istanbul avrupa yakasında varmı kickbox öğrenebileceğim vs biryer?

Kickbox'da gözün kapalıyken dövüşemezsin , ama WT'de gözün kapalı dövüşebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 4 Ekim 2007; 20:33:48 >

• aikido tabiki

ama aikido tek olarak işe yaramaz kung fu + aikido öğrenirsen mükemmel olur
  • kung fu dünyanın en eski ve köklü savunma sporudur hiçbiri kung fu kadar iyi olamaz
  • valla tam olarak karar veremedim fakat WT biraz zahmetli gibi duruyo malum öss falan uğraşabilirmiyim bilmiyorum. bu arada kick box tavsiye değilmi faydaları zararları ne olur bana varmı yorum yapabilecek?
  • kotu ornek olabilecegimi dusundum siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .dM®. -- 4 Ekim 2007; 20:55:46 >
  • Savunma ayrı Saldırı ayrı.

Savunma sporu Aikido önerebilirim. Saldırı ise istemediğin kadar var. Seç beğen al..
  • aslında sanırım bana uyan da o olucak kick box için nerde başlayabilirim kurslar vs adres olarak nerden bulabilirim sizce?
  • Savunmaya Aikido, saldırıya Wing Tsun...

Ben şu aikidodan bir kaç hareket kapıyim, kiloda veriyim sonra bulursam wing tsun a yazılacam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.