Şimdi Ara

savunma sporları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben forumda yeniyim . Uzun zamandır kafama takılan bir soru var. Bi savunma sporuna başlamak istiyorum. Kimisi karete yap diyo, kimisi kick boksa git diyo. Ben boksa daha sıcak bakıyorum ama yaşım daha 15. Sizce vücudumun gelişmesine kötü etki eder mi? Veya boksun başka kötü etkileri nelerdir? Sizce kick boksa mı başlayayım yoksa başka bi savunma sporuna mı başlayayım? Lütfen cevap verin, cevaplarınızı bekliyorum.

• Ne kadar erken o kadar iyi. Sen kendi aklına yatan sanatı seç, hangise heves edersen ona git.
  • Kendi istedigine git. Ben 2 hafta boksa gittim baya iyiydi tavsiye ederim. (Avatarımdan anlaşılıyo zaten )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saldırgan bir dal istiyorsan boks yada kickboks olabilir savunma ağırlıklı ama gösterişli olsun dersen yani derdin hava atmak ise tae kwon do iyidir.

Ciddi anlamda kendini savunmaya niyetin varsa Wing chun dersi alabilirsin ama biraz pahalıdır wing chun dersleri.
  • mma yı tavsiye ederim tüm savunma sporlarının karışımıdır
  • mma ninjutsu fln onları salla. turkiye de adam gibi yer bulamazsın. kick box ya da box en iyisi. karar konusunda ise ayaklarını kullanmak isteyip istememene baglı. ben kick box yapıyorum. birazda kalıplıyım hani. box icin gitmistim, ona kayıt yapılmıyo artık dediler. wushu vesaka ya da kick box vardı. kick boxu sectim iyiki de secmisim. cok memnunum. tekmeler konusunda sadece ilk 2 hafta zordu. sonra cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4t4n

Hapkido,aikido,ninjutsu
    Adam ninjutsada napcak hayata kalmayımıogrencek Ben wing chu yada aikido deirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Savunma Sanayi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.