Şimdi Ara

Savunma sanayi sektöründe yerlilik oranı yüzde 83'e ulaştı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fazla mıncıklarsan saldırma eğilimi var o yüzden nankör diyorlar bence. Köpeklerden daha huylu. Dikkatli sevmek lazım. Kendisi isterse seveceksin. Sevilmek istemiyorsa ellememek gerekiyor. Halamın suratını tırmalamış mesela kedi. Suratında iz kaldı ama kendi suçu, doğru düzgün sevseydi öyle olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2025; 7:27:35 >

Fazla mıncıklarsan köpek de ısırır, insan da saldırır. Bu nankörlük değil etkiye tepki, doğal bir dürtü. Zaten genelde hayvan önce birkaç kez uyarı miyavı atıyor direkt saldırmıyor. 2-3 derken paw paw  

Yok hocam nankör diyenler ya kedi kim yemek veriyorsa ona gidiyor diye diyor. Ya da işte şehir efsaneleri var neymiş sahibi ölünce kedisi kadının yüzünü yemişmiş nasıl yermiş filan. Nankörlük tanımına uygun bir kedi davranışı örneğini veren birine rastlamadım ben. Nankörlüğün insan gibi gelişmiş bilince sahip canlıya özgü olduğunu anlamayan kafalar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kedilerin mıncıklanma limiti daha düşük. Köpekler eğer bilincli olarak kızdırmazsan, sert sevmeye karşı, genellikle hafif ısırıklarla tepki veriyorlar, kedi önce hissler, sonra koluyla iter sonra da kan revan icinde bırakır. Köpekleri sert sevince, hafif hafif ısırıyorlar sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

O kediye göre değişir, kimisinde sıfır tolerans vardır kimisi sabır taşıdır. Kimisi kolpadan tırmalamalar bir şey yapmaz, kimisi tırnağını geçirir kanatır, kimisi hemen uzar. En nihayetinde bu bir hayvan. Besleyen kişinin bunu bilmesi, öğrenmesi ve göze alması ve hayvanın sınırlarını zorlamaması gerekir.

Köpek beslemedim bilmem. Ama küçükken misafirlikte bir süs köpeği vardı türünü bilmiyorum. Köpeği bi seveyim diye kolumu uzatır uzatmaz koluma dişini geçirmişti. Yıllarca o diş izi kolumda durmuştur. Köpeği de öyle sinirlendirecek bir şey de yapmamıştım.

Kediye gore degisiyor ama genel kedi davranisi bu yonde. Ben sorun gormuyorum gerci, cunku hayvanin dogal davranisi bu. Cani istediginde de cok sevgi dolu oluyor zaten.

O kopek seni tanimadigi icin oyle yapmistir kendi sahibine yapmazdi. Benim defalarca kez ilgilendigim kopek de beni uc kez isirmisti kendi sahibine yapma ihtimali cok daha dusuk olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Temmuz 2025; 1:1:22 >

Diğer gelişmeleri halk veya diğer yayın organları yapıyorlar. Biz kendi alanımızda kalacağız teknolojik gerileme olmayacağına göre mecbur gelişmeleri yazıyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Benim bildiğim hali hazırda giden bir tank,uçan bir harp uçağı,kıtalar arası füze,nükleer caydırıcılık yerli olarak yok buna rağmen nasıl bu rakam çıkıyor.

TÜİK enflasyon rakamıyla nasil oynuyorsa bu insafsizlar da öyle hesapliyordur yerlik oranını. Yalan ağızlarına yuva yapmış, başta paralı trolleri olmak üzere

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Başkanlık vaatlerinde Hiçbir hedef tutmadı hattta ekonomi hedeflerini güncelleyip ufalttılar o bile tutmadı inanmam için elliki olmam lazım.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.