Şimdi Ara

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.285
Cevap
5
Favori
27.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sen harbiden ne kullanıyorsun? bu kafaya nasıl ulaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

ilerde okuruz artık onlarada toprak verirsiniz PARSEL PARSEL.....onlarada SAYIN dersiniz .....

----------------------------------------------------------------------------

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun

Yılmaz Özdil
    Ha Habur ha İpsala aç gitsin!

Asrın lideri miting meydanına çıktı, “Bizim DHKP-C’yle masaya oturduğumuzu iddia edenler şerefsizdir, alçaktır, müfteridir” dedi.

*

MİT’in DHKP-C’yle Oslo’da pazarlığa oturduğu ortaya çıktı. Hakan Fidan’ın teröristlere hitaben “merhaba, tanıştığımıza çok memnun oldum, asrın liderinin özel temsilcisiyim” dediği anlaşıldı.

*

Yunanistan’dan örgüt üniformalarıyla gelen DHKP-C’liler, İpsala sınır kapısında törenle karşılandı. Çadır mahkemesi kuruldu. Hakim ve savcılar “pişman mısınız?” diye sordu. “Asla pişman değiliz, gene olsa gene vururuz” cevabını verdiler. Pişmanlık Yasası’ndan yararlandılar. Üstü açık otobüse bindirildiler. İstanbul’da şeref turu attılar.

*

Asrın lideri, şarkıcı açılımı yaptı. Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Sertab Erener, Demet Akalın, Alişan, Nükhet Duru, Safiye Soyman, Cengiz Kurtoğlu, Erol Evgin, Ferhat Göçer, Işın Karaca, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Nihat Doğan’ı topladı, DHKP-C açılımına destek vermelerini istedi.

*

Roman açılımı yaptı. “Size şopar derler, halbuki benim kardeşimsiniz, kırmızıyı severler, birbirini överler” dedi, DHKP-C açılımına destek vermelerini istedi. Kibariye “çuk yakışıklı adamsın, üstüne tanımam anacım” diye bağırdı. Ahırkapı orkestrası çaldı, Kırkpınar cazgırı Pele Mehmet mani okudu. Darbukacı balık Ayhan “sen adamın kralısın, kasım kasım kasımpaşalısın” şarkısıyla noktayı koydu.

*

Artist açılımı yaptı. Hülya Avşar, Cem Yılmaz, İzzet Günay, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Mehmet Aslantuğ, Özcan Deniz, Ediz Hun, Kenan İmirzalıoğlu, Tamer Yiğit, Şener Şen, Metin Akpınar, Göksel Arsoy, Demet Akbağ, Gülse Birsel, Meltem Cumbul ve Recep İvedik’i topladı, DHKP-C açılımına destek vermelerini istedi.

*

DHKP-C’nin askeri kanat liderleri, Yunanistan’daki Lavrion kampında basın toplantısı düzenledi. Bizim yalaka gazteciler koşa koşa gitti. Aman geç kalmayayım diye, iki gün önceden gidenler bile oldu. Örgütün basın toplantısı, tüm televizyonlarımızdan canlı yayınlandı.

*

DHKP-C liderinin ulusa sesleniş konuşması, 29 Ekim’de Taksim meydanında okundu. Bizim asrın lideri “çok güzel şeyler oluyor, sevindirici, umut verici gelişmeler oluyor” dedi.

*

Bülent Arınç “eskiden DHKP-C’li bir bayana çok kızıyordum, artık kızmıyorum, cezaevinde öyle işkencelere maruz kalmış ki, ben de olsam dağa çıkardım” dedi.

*

DHKP-C liderinin lisedeyken beş vakit namaz kıldığını açıklayan Bülent Arınç, “üç arkadaş oruç tutarlar, sahura kalkarlardı, arkadaşlarından biri merkez bankası başkanı oldu, biri Medine-i Münevvere’de mühendis oldu, DHKP-C lideri ise, MİT’in parmağıyla karanlığın kurbanı olarak bu yollara düştü” dedi ve… Ağladı.

*

TRT’nin TRKP-C kanalı yayına başladı.

*

Akil adamlar heyeti kuruldu. Şakşakçı Tobb başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sorosçu Can Paker, Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit, sağcı sendikacılar, şeriatçı gazeteciler, liboş akademisyenler, akp’yi her seçim öncesinde yüzde 250 gösteren anketçi Tarhan Erdem filan… Şehir şehir dolaşıp, terör örgütüyle masaya oturmanın ne kadar da şahane bi şey olduğunu anlattılar.

*

DHKP-C’liler askeri üssün bayrağını indirdi. Asker armut gibi seyretti.

*

İstanbul’a Dursun Karataş’ın heykeli dikildi. İçişleri bakanı Efkan Ala, “vaveyla koparmaya gerek yok, fiberglastan basit bi heykel” dedi.

*

DHKP-C’liler milletvekili oldu.

*

DHKP-C tarafından pusuya düşürülen gazilerin evine haciz gönderildi. Protez bacakların parası geri istendi.

*

DHKP-C tarafından şehit edilen savcı’nın babası, asrın liderine hakaret ettiği gerekçesiyle hapse mahkum edildi.

*

Ne o?
    PKK uydu da, bu mu uymadı?
    Yoksa, şehit savcının acısı henüz çok tazeyken, içimiz mi acıdı?
    Şimdi okumayalım o halde.
    Kesip saklayalım.
    Nasıl olsa bi kaç güne kalmaz, savcıyı filan unuturuz.
    O zaman rahatsız etmez şimdiki gibi… Rahat rahat okuruz.
    Oy bile veririz akp’ye.
    Aferin diye!

Bunu bile anlamayacak arkadaşlar vardır. Bu yüzden

Dipnot: dhkp-c yerine pkk yazıldığında Akp'nin resmi olarak pkk ile aşkını anlatmış yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ_ TROLL

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

chp dhkpc ile ittifak yapmaktadır.

puhahaha!

sonuna kadar izleyin!

http://m.youtube.com/watch?sns=tw&v=aCT92VKf7iM

Aşı olmamış bunlar küçükken

• Çok sevdiğiniz devlet, çok sevdiğiniz polis eliyle çok sevdiğiniz savcınızı kevgire çevirmiş. Ama hala terörörö.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

oha be yalancı koyunuda ilk defa görüyorum Berkin Elvan'ı polis öldürdü üstlerinden aldığı emirle... insanlara iftira atıp hedef yapmak ancak sizin gibilere özgü bir davranış...

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

ya sen harbiden ne kullanıyorsun? bu kafaya nasıl ulaşıyorsun ?

Arkadasada dedim aynen kaç gundur beyinsizlerin komplo teorisi üretmek için ne kullanıyorlarsa aynindan :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size gezi zihniyeti.

Gezi imamı İhsan Eliaçık, Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği olayda "Saldırganlara terörist demeyin" dedi.

İhsan Eliaçık, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GEZİ İMAMI KONUŞTU

Taksim'de başlayan ve Türkiye'nin birçok ilinde terör eylemlerine dönüşen Gezi olayları sırasında cuma namazı kıldıran, bu yüzden adı "Gezi imamı"na çıkan İhsan Eliaçık, programda savcının katillerine terörist denmemesi gerektiğini söyledi.

Eliaçık, önce Gezi olaylarını övdü, ardından Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısı ile ilgili "Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldürenler bu ülkenin fakir çocuklarıdır" dedi.

"ÖLMEYİ GÖZE ALMIŞLAR"

Ben konuşmaları dinledim. Eğer diyor dediklerimizi yapmazlarsa biz de savcıyı cezalandıracağız. Bu işe başımızı koyduk gerekirse burada öleceğiz diyerek ölmeyi falan da göze almışlar. Öyle elimizi havaya kaldırıp teslim olmayız. Ya ölürüz ya da bunu yaptırırız diyor. Telefonda böyle şeyler söylüyor. Hakkaten de ölümü göze almışlar, orada öldüler.

"GALEYANA GELİP TERÖRİST DEMEYİN"

Şimdi buradan yola çıkarak ben şunu söylüyorum; lütfen birisi Giresun'a gitti birisi bilmem nereye gitti gömüldü. Bu memleketin yoksul çocukları bunlar. Öyle hemen terörist bunlar falan diye galeyana gelerek burada anlatılmaya çalışılan şeyi görmemezlikten gelmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 4 Nisan 2015; 13:33:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

http://www.zaman.com.tr/gundem_hastane-raporu-skandali-ortaya-cikardi-sehit-savcidan-10-kursun-cikti_2287101.html

şu haberi okuyan oldu mu?

1 Nisan günü çağlayan adliyesine gittim.
    Girişte güvenlik normal günlerden de laçkaydı , avukat tarafında ise polisler bekliyordu ve vatandaşa yapılmayan arama avukatlara yapılıyordu.Mahkememin olduğu kaleme gittim herkesin keyfi yerindeydi , bir tek hakim bey (ki zaten çok ekstra bir insan durgun ve üzgün duruyordu) , geldim ve arkadaşa zavallı adamı harcamışlar anlaşılan dedim.Bu haberde bunu pekiştirdi.

İç güvenlik yasasına tepkiyi azaltmak , özel güvenlikleri kaldırıp , polise alternatif bir hükümet güvenlik birimi oluşturmak için görünüşe göre sayın savcı kurtarılmadı.Zaten rehinenin öldüğü bir operasyonu başarı olarak lanse etmek ancak başımızda ki illüzyonist yöneticiler tarafından yapılabilirdi.Artık bu hükümetten korkuyorum çünkü gezide , somada , mecidiyeköy'deki gökdelen faciasında ve bu son olayda insanları ne kadar kolay harcayabildiklerini ve ne kadar acımasız olabildiklerini gördüm.

Allah sonumuzu hayırlı etsin.

• Ben gezi olaylarına katıldım.Terörist olduğum için değil hükümete karşı olduğum içindi.Polise taş atmadım.Ben bir chp liyim.Ali ismail Korkmaz'ın ölümüne çok ama çok üzüldüm.Berkin Elvanın o fotoraflarını görünce onun ölümüne ise üzülmedim.Savcımızı öldürenler teröristti.Lütfen gezici=terörist demeyin.

Savcımızın mekanı cennet olsun.Allah ailesine sabır versin.

Berkin elvan = Küçük dhkp c li Belki 3 4 yıl sonra o da savcı rehin alacaktı.İnsanlarımızı öldüren olaylara katılacaktı.

Ama bu seçimlerde oyum Osman Pamukoğluna

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Alın size gezi zihniyeti.

Gezi imamı İhsan Eliaçık, Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği olayda "Saldırganlara terörist demeyin" dedi.

İhsan Eliaçık, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GEZİ İMAMI KONUŞTU

Taksim'de başlayan ve Türkiye'nin birçok ilinde terör eylemlerine dönüşen Gezi olayları sırasında cuma namazı kıldıran, bu yüzden adı "Gezi imamı"na çıkan İhsan Eliaçık, programda savcının katillerine terörist denmemesi gerektiğini söyledi.

Eliaçık, önce Gezi olaylarını övdü, ardından Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısı ile ilgili "Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldürenler bu ülkenin fakir çocuklarıdır" dedi.

"ÖLMEYİ GÖZE ALMIŞLAR"

Ben konuşmaları dinledim. Eğer diyor dediklerimizi yapmazlarsa biz de savcıyı cezalandıracağız. Bu işe başımızı koyduk gerekirse burada öleceğiz diyerek ölmeyi falan da göze almışlar. Öyle elimizi havaya kaldırıp teslim olmayız. Ya ölürüz ya da bunu yaptırırız diyor. Telefonda böyle şeyler söylüyor. Hakkaten de ölümü göze almışlar, orada öldüler.

Şimdi buradan yola çıkarak ben şunu söylüyorum; lütfen birisi Giresun'a gitti birisi bilmem nereye gitti gömüldü. Bu memleketin yoksul çocukları bunlar. Öyle hemen terörist bunlar falan diye galeyana gelerek burada anlatılmaya çalışılan şeyi görmemezlikten gelmeyiniz.

Ben gezi olaylarına katıldım.Terörist olduğum için değil hükümete karşı olduğum içindi.Polise taş atmadım.Ben bir chp liyim.Ali ismail Korkmaz'ın ölümüne çok ama çok üzüldüm.Berkin Elvanın o fotoraflarını görünce onun ölümüne ise üzülmedim.Savcımızı öldürenler teröristti.Lütfen gezici=terörist demeyin.

Berkin elvan = Küçük dhkp c li Belki 3 4 yıl sonra o da savcı rehin alacaktı.İnsanlarımızı öldüren olaylara katılacaktı.

O imamında allah belasını versin.İmam olmuş insan olamamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Ben gezi olaylarına katıldım.Terörist olduğum için değil hükümete karşı olduğum içindi.Polise taş atmadım.Ben bir chp liyim.Ali ismail Korkmaz'ın ölümüne çok ama çok üzüldüm.Berkin Elvanın o fotoraflarını görünce onun ölümüne ise üzülmedim.Savcımızı öldürenler teröristti.Lütfen gezici=terörist demeyin.

Ama bu seçimlerde oyum Osman Pamukoğluna

Benle aynı durum. Kelimesi kelimesine katılıyorum. Bu veletler attıkları molotoflarla milleti canlı canlı yakarken çocuk değil de şimdi mi çocuk oldu? Bi gidin allahınızı severseniz klasik solcu kafası kız bulurum umuduyla lisede bunların bildiri dağıtımına katılıp sonradan neyi savunduklarını şaşırıyorlar. Gerizekalıların,o iki teröriste bizde sizi seviyoruz diyip hem de onlar mit elemanıydı demesinde zerre mantık yürütemiyorum. Neyi savunuyorsunuz kardeşim yeminle yazık sizi yetiştiren aileye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Alın size gezi zihniyeti.

GEZİ İMAMI KONUŞTU

"ÖLMEYİ GÖZE ALMIŞLAR"

O imamında allah belasını versin.İmam olmuş insan olamamış.

Siz gezici falan değiliniz. Gezinin ilk 3 gününü destekleyen fırsatçılardansınız siz. Mahkemelerde biz aslında orayı görmeye gitmiştik diye ifade veren omurgasızlarsınız siz. Polis bize saldırmasın diye korkudan polislere börek yedirenlersiniz.
    Biz Beşiktaş'ta Akaretler yokuşunda polisler parka girmesin diye barikatlar kurup genç yaşımızda hayatımızı ortaya koymuştuk. Biz sosyalistler, komünistler, anarşistler, devrimci müslümanlar, ateistler orda taş atarken siz fırsatçılar polise taş atmayın diyerek ağlıyordunuz. Bir taneniz yanımıza gelip de polise direnmedi. Biz sizlerin hakkını, parkını hatta canınızı polis şiddetinden savunurken siz devletimize zeval gelmesin diye ortalıkta dolanıyordunuz. Katillerle kol kola duruyordunuz. Şimdi çıkıp da ben gezideydim lafını ağzınıza almayın. Siz gezici değilsiniz.
    Geziciliği kenara bıraktım insan bile değilsin. Berkin de büyüyünce şöyle böyle yapardı o yüzden üzülmedim diyecek kadar adi varlıksın.

• koyar olm kullanıcısına yanıt
    Gezi parkının yok edilmesine karşı çıkan İstanbul un resmi odaları vardı orada.(mimarlar odası Mühendisler odası vs.)
    İstanbullu gençler. Gezi olaylarında oraya sol örgütleri cumhurbaşkanı seçtiğin adam indirdi.
    Neden gezi parkı olaylarında 1 tane terörist yaralanmadı yakalanmadı. 1 tane polis kılıklı biri yakalanmak zorunda
    kaldı mahkemede ifadesinde MIT elamanıyım diyor. oda ÖDP li. Adamın kamera görüntülerine bakılırsa tek başına
    emniyetin tüm polislerini dize getirecek bilgili hareket ediyor. Ona bu egitimi sol partilermi verdi yoksa MIT mi ?
    Şu TRT nin canlı verdiği Ankaradaki olaylarda kaldırım daşları sökülüp atılıyor kameralar hep onları çekiyor ama kimse yakalanmıyor.
    ilginç.

Hiçbir zaman sol partilerin bir örgütle teması olmadı Primde vermedi. Ama sağ partilerin örgütlerin merkezi haline
    geldiği işin içine MIT i bile bulaştırmışlardır. Kontra gerilla Adnan Menderesin ürünüdür. MHP kullanmıştır.
    Susurluk kazasında bunun tüm belgeleri ortaya dökülmüşken sen ne konuşursun. Varmı böyle bir kanıtın.
    Niye sol partilerin böyle bişeyi ortaya çıkmadı.

Sıralayım ben sana bunların katliamlarını sağ partilerin katliamları bunlar belgeli kanıtlı sadece suçluları tam olarak bulunamadı

6-7 eylül 1955 İstanbulda ecnebi vatandaşların yağmalanması. Taş taş üstünde bırakılmadı. (adnan Menderes ve ozamanki cumhurbaşkanın talimatıyla)

1977 Çorum Maraş Malatya olayları 500 kişi öldürüldü. hamile kadınların karınları deşildi.
    Demirel-Türkeş-Erbakan sorumlusu.

1977 Maraş ve İstanbulda Bülent Ecevit e suikast.

1980 1971 muhtırasında başbakan yapılan Nihat Erim in öldürülmesi.

1990 larda Sivas madımak katliamı

1990 larda İbda-C Hizbullah katliamları

2004 bu savcının öldürülmesinin emrini veret DHKP-C li ilginç bi şekilde operasyon yapılan yerden kaçıyor
    diğerleri yakalanıyor. Katillerde mahkemeler tarafından serbest bırakılıyor.

Bu olayların tümünde Bakan başkan Mit sorumlularının isimleri geçer. Hepsi sağ partilidir.

Söyle bakalım Mit elinizde devlet elinizde bu güne kadar hangi sol partinin bir örgütle teması kanıtlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 5 Nisan 2015; 10:14:37 >

• En acısıda berkini terorist diyip pkk ile işbirliği yapanlar.

Polise taş atan babam olsa acımam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Gezi parkının yok edilmesine karşı çıkan İstanbul un resmi odaları vardı orada.(mimarlar odası Mühendisler odası vs.)
    İstanbullu gençler. Gezi olaylarında oraya sol örgütleri cumhurbaşkanı seçtiğin adam indirdi.
    Neden gezi parkı olaylarında 1 tane terörist yaralanmadı yakalanmadı. 1 tane polis kılıklı biri yakalanmak zorunda
    kaldı mahkemede ifadesinde MIT elamanıyım diyor. oda ÖDP li. Adamın kamera görüntülerine bakılırsa tek başına
    emniyetin tüm polislerini dize getirecek bilgili hareket ediyor. Ona bu egitimi sol partilermi verdi yoksa MIT mi ?
    Şu TRT nin canlı verdiği Ankaradaki olaylarda kaldırım daşları sökülüp atılıyor kameralar hep onları çekiyor ama kimse yakalanmıyor.
    ilginç.

Hiçbir zaman sol partilerin bir örgütle teması olmadı Primde vermedi. Ama sağ partilerin örgütlerin merkezi haline
    geldiği işin içine MIT i bile bulaştırmışlardır. Kontra gerilla Adnan Menderesin ürünüdür. MHP kullanmıştır.
    Susurluk kazasında bunun tüm belgeleri ortaya dökülmüşken sen ne konuşursun. Varmı böyle bir kanıtın.
    Niye sol partilerin böyle bişeyi ortaya çıkmadı.

Sıralayım ben sana bunların katliamlarını sağ partilerin katliamları bunlar belgeli kanıtlı sadece suçluları tam olarak bulunamadı

6-7 eylül 1955 İstanbulda ecnebi vatandaşların yağmalanması. Taş taş üstünde bırakılmadı. (adnan Menderes ve ozamanki cumhurbaşkanın talimatıyla)

1977 Çorum Maraş Malatya olayları 500 kişi öldürüldü. hamile kadınların karınları deşildi.
    Demirel-Türkeş-Erbakan sorumlusu.

1977 Maraş ve İstanbulda Bülent Ecevit e suikast.

1980 1971 muhtırasında başbakan yapılan Nihat Erim in öldürülmesi.

1990 larda Sivas madımak katliamı

1990 larda İbda-C Hizbullah katliamları

2004 bu savcının öldürülmesinin emrini veret DHKP-C li ilginç bi şekilde operasyon yapılan yerden kaçıyor
    diğerleri yakalanıyor. Katillerde mahkemeler tarafından serbest bırakılıyor.

Bu olayların tümünde Bakan başkan Mit sorumlularının isimleri geçer. Hepsi sağ partilidir.

Söyle bakalım Mit elinizde devlet elinizde bu güne kadar hangi sol partinin bir örgütle teması kanıtlanmıştır.

hdp pkk ile chpde dhkpc ile ittifak yapmakta hatta bu terör örgütleri arabulucu olarak söylediğim partilerin vekillerini öne sürmektedir.Ama bu kafa chpli rakı kafası 1 km uzaktan tanırım.Adam sol partilerin terör ile alakası yok diyor utanmadan.Hdpde kendini sol partisi olarak tanımlıyor,Chpde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaaaa -- 5 Nisan 2015; 17:31:40 >

• Sen ne içtiysen milleti rakı kafası yapmakla suçluyorsun.
    İslami terör örgütleri canlı bombalara ne içiriyorsa ondandır

AKP PKK ile ittifak yapmıyormu.

Abdullah Öcalan 'Tayyib beyin başkanlığını destekleyeceğiz.'
    Adullah Öcalan 'AKP iktidarını bizim sayemizde korudu.'

Sen bana CHP nin herhangi bir örgütle yan yana geldiği bir olay göster.
    CHP DHKP-C ile hiç bir zaman yan yana gelmemiştir. Gezideki masum vatandaşları savundu diye örgütleri deskliyor olmuştur.
    Bunun böyle olmasını AKP istiyor.

Örneğin savcı öldürülene kadar hiç bir zaman Devlet Bahçeli bu olayı savunmadı çünkü oynanan oyunun farkındaydı.
    Ama bugün gayet net bir şekilde Taşeron DHKP-C savcıyı öldürünce anladıki bu MIT in işi.

Savcı gezicileri soruşturmuyordu Gezideki sizin kahraman katil polislerini buldu.
    Ortalığı bir birine katan polisleri buldu bu polislerde tahminimce MIT polisleri EZ polis diye takma adları var.
    CHP bu savcıyı neden öldürtsün kaldıki ölen savcının hiç bir partiyle bağı yok aynı ben gibi bağımsız hür vatandaş.
    Böyle savcıları RTE sevmez böyle resmi kurum çalışanlarını RTE sevmez kesinlikle AKP li olmak ta yetmez derinden
    RTE ci olacaksın AKP li olmak yetmiyor.

Kaldı ki bu güne kadar söylenen herşey yalana çıktı. Tayyib ne söylediyse hepsi yalana çıktı.

siz ne içtiniz bana CHP ile hangi SOL örgüt olursa olsun benim sıraladığım gibi katliamları sırala
    onu bunu içmekle suçlama. Sizin bişey içmenize gerek yok sizi dinle uyuşturuyorlar zaten....

En ufak bi yamuk kelime yazınca siliyorsnuz admin bey ben bunlara böyle kibar kibar yazmak istemiyorum
    suda ıslatılmış odun la dalacaksın

• yukarda yazıyı koyduk bundan 10 yıl sonra sizin kime ne diyeceğiniz belli değil. şimdiden konuşmayın AKKARALAR..

TÖRÖR TÖRÖRDÜR HEPSİNE LANET OLSUN. diyeceksiniz..PKK neyse DHKPC de öyledir....

• Bu dhkpcli teröristler videoları nereden yayınlamışlar ?
  • herseyin en iyisini siz bilirsiniz zaten sütten çıkmış ak kaşık hiç bir yanlışıniz yok boş konusmayi ne kadar seviyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.