Şimdi Ara

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.285
Cevap
5
Favori
27.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Yok canım öyle demeyin. Bu ateistler sütten çıkmış ak kasiktir. Onlarda asla terörist olmaz. Dhkp-c yi bide PKK yi birde TİKKO yu birde her türlü komünist örgütleri saymazsak tabiki.

Birde utanmadan sucu MİT e atıyorlar.

Sizden ala terörist mi var lan din adı altında yemediğiniz nane kalmadı.Dini kalkan olarak kullanıyonuz.Terörist sadece eline silah alıp halkın can güvenliğini tehlikeye atan değildir.Terörist bu ülkenin topraklarını parsel parsel rant için zengin iş adamlarına satandır.

CHP, ELİF SULTAN KALSEN'İ BÖYLE SAVUNMUŞTU
    Emniyet Müdürlüğüne düzenlediği saldırıda öldürülen terörist Elif Sultan Kalsen, 2012 yılında CHP tarafından mağdur ilan edilmişti.
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesine düzenlenen saldırıda öldürülen teröristin Elif Sultan Kalsen olduğunu açıklandı.

Kalen bir polisin şehit olduğu Sultanahmet'teki terör saldırısında da ismi geçmişti. Ayrıca Taksim Meydanı'ndaki polise silahlı saldırıda kaçan kişinin de Elif Sultan Kalsen olduğu iddia edilmişti. Kalsen'in adı, daha önce de, Emniyet'in arama listesindeki "canlı bombalar" arasında yer almış, ancak Elif Sultan Kalsen avukatıyla birlikte adliye önünde yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlamıştı.

Emniyet birimlerinin raporuna rağmen bazı medya kuruluşları Elif Sultan Kalsen'i "mağdur edilen öğrenci" olarak gündeme taşımıştı.

ELİF SULTAN KALSEN CHP'NİN HAK İHLALLERİ RAPORUNDA

CHP, "Örgüt propagandası yapmak" suçlamasıyla cezaevinde bir süre tutuklu kalan Elif Sultan Kalsen'e gönderilen ve cezaevi yönetimince uygun bulunmayarak kabul edilmeyen kitaplardan dolayı 2012 yılında Kalsen'e "Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yer vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 2 Nisan 2015; 7:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savcıya neden otopsi yapılmadı, çıkan kurşunların polise ait olduğunu öğrenirdik..

he doğruya bu olaylardan mazlum çıkarıp oyları akp ye veriyorduk dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcibaba -- 2 Nisan 2015; 7:52:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

bu nasil bir zihniyet ? sizin gibi zihniyette sahip insanlar yüzünden masum insanlar ölüyorlar.berkinde savcida ölmemeliydi 2 çocuk yetim bir anne ve babada evlatsiz kalmamaliydi.
    gezi olaylarinda ölenlerin tamami ülkede iç karisiklik çikartmak icin seçilmiş kişilerdi.zira binanin 1nci katindan panzerin önüne atilan vatandas gibi.suç polise yüklenmek istendi.amaç halki polise karsi cephe aldirmak.bir ülkenin vatandasi polise güvenmezse ne olur ? o ülkede güvenlik saglanamaz darbeye ortam hazirlanir.
    fakat senin gibi bir masum insanin ölmesini " umarimda öldürürler " cümlesiyle basitlestiren birisi bu ülkede iyi insanlarin arasinda yaşamayi sokağa çikmayi merhabalasmayi haketmediğini düsünüyorum.

Bu olaylar , ölümler kime yarıyor?
    Kime yariyorsa ona bi sormak lazim sen bu isin neresindesin diye.
    Bence akp ye yariyor...
    1: Akp gezi olaylarinda turk halkini taraf olmaya itti.

2: Akp "bakin bakin din dusmani bunlar camide icki iciyolar kabatasta bas ortulu kadina saldiriyorlar " dedi.

3 : Turk halkini taraf olmaya itti.

4: Akp herhangi bbirtaraf olmadi tam aksine turk halkinin oldugu tarafi secti halk bunu gordu.

5: Halk kendi tarafinda olduguna inandigi kisilere oy verdi.

6: akp secimi kazandi.....!

Sence Akp bu isin tam olarak neresinde hakikaten gezi olaylarini akp nin baslatma ihtimali ne kadar?

Diger soru bu gunlerde halkin dikkati tekrar cekiliyor ortada bir sehidimiz var ustelik bir savci
    Halk tabiki sehidinin yaninda olucak peki akp ne yapiyor caglayan adliyesine sehidimizin adini veriyor...
    Kim olsa akp ye oy verir
    Ben kimse degilim
    Kor hic degilim
    Lafi cok uzattim olumler soguktur... Milyonlarca oy toplamak kolay degil emege saygi oylarinizi akp ye verin onlarda sizin dikkatinizi cekmek icin colugu cocugu askeri savciyi oldurmesinler
    Bu kadar basit.
    Ha yok vermem diyosan sen bilirsin

Bu tur olaylar AKP te yarıyor diye AKP yapmış demek değildir. Nedeni sol zihniyetin kafasının pek çalışmayışıdır. AKP nin ekmeğine bilmeden enayice yağ sürmektir.
    Hatta şu forumdaki akp muhaliflerinin mesajlarini bile okusan ne demek istedigimi anlarsin.
    Burda 2 yildir seyrekte ilsa yaziyorum bu dilinizden vazgecin insanlari asagilayarak inanclarina yada milliyetine hakaretler ederek insanlari kazanamazsiniz diye. Ama cogunlugu kalın kafalı. Hep kendilerini kaf daginda goruyorlar. Saniyorlar insanlari rencide edince vaz gececekler goruslerinden.

Bir kez daha 20li yaşlara kadar solcu olan biri olarak soyluyorum. günümüzün muhaliflerinin genelde kafası fazla basmiyoorrrrrr. Gezi olaylarindan once akp nin oyu oldukca dusmustu. Ancak keriz geziciler secimlere kadar dayanamadilar. Keriz diyorum ama kimse kusura bakmasını ve hakaret olarak almasın artik kendilerine çeki düzen versinler. Bak son 3 günde oolmuş ilan berkine 1 yılda yemediği kufuru yedi. Bu tur şeyler hep anti pati olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 2 Nisan 2015; 7:58:37 >

• quote:

Berkin, Ceylan, Uğur, Nihat, Burak, Yasin, Mehmet Kiraz, Bahtiyar, Şafak sadece bir sonraki ölüm olana kadar geçerli gündem ve siyaset malzemesidir. Yeni ölümler yeni gündemler…
    İsimler ölüp gider. Onlar için önemli olan sadece ölenin siyasi kimliği, o yoksa etnik kimliği, o da tutmazsa mezhebi…

Berkin'in ailesinin son mesajı. Okurken içim sızladı çok haklılar çook.

tam metin; Elvan ailesi: Biz yokuz artık

• Adamın tek amacı var 400milletvekili çıkarıp başkanlık sistemini çıkarmak, bunun için her yol mubahtır, savcıda ölür emn. binasına saldırıda yapılır.
    Ülkeyi kaosa sokmak için 2füze atarız diyen vatan hainleri ve onun destekçilerinden her şey beklenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savcımızı kim öldürdü? Eylemcilerin öldürmesi için bir sebep yok çünkü rehine zaten ellerinde, isteklerinin gerçekleşmesi için rehineye ihtiyaçları var öyle değil mi? Çatışma sırasında öldü ise polis keskin nișan almadan eylemciye neden ateş ederek eylemcileri etkisiz hale getirip.savcıyı kurtarmadı? Eylemciler öldü ise cesetlerini gören var mi? Olay sırasında basına yasak gelmesi doğal olabilir fakat bu kadar kuşkulu bir ölüm varken basının görüntü almasının engellenmesi kuşkuyu arttırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 2 Nisan 2015; 8:31:23 >
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    sizin gibi .... Zihniyetin ben neye ınandıkları bile belli degil. Klavye ergeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 2 Nisan 2015; 8:36:33 >
  • Ayrıca bu kadar başarısız bir operasyon varken Tayyip neden polisimizi tebrik etti?
    Dhkp-c nin isteklerinde chp den isimlerle görüşmek vardı, Dhkp-c seçim öncesi Chp ismini neden toplumda terör örgütü ismi ile adlandirilmis bir grup tarafından anıldı?

• Dhkp-c neden iktidar her sıkıştığında bir eylem yapıyor? Chp ismini eylemlerinde neden kullanıyor?

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    Nedenini Fuat Avni 2 ay ewel yazmış....

• Neticede kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen
    öldürttüğü adamın evinde kur'an okuyan bir cumhurbaşkanına sahibiz yani adamı takdir etmek lazım bu konuda
    böyle birinin 30 milyon taraftarı varsa şapka çıkartacaksın tartışmayacaksın susacaksın.

Bizim müslümanlıktaki sorgulama kabiliyetimizi aldı götürdü adam hem hırsız olacaksın hemde kahraman olur şey değil ama adam yaptı.

Sorgulayalım

1. Ölen yada öldülen savcı gezi parkının son kurbanı.

2. Gezi parkı olaylarının ateşlenmesin Cumhrbaşkanımızın ses kayıtları varmı. Var.
    Milleti birbirine düşürecek yalanları iftiraları varmı var.

3. Gaz atan polislerin gazı 45 derece açıyla havaya doğru atması gerekiyor.

4. Normal emniyet polisleri bu gazı gerçekten bu şekilde kullanıyor. Kimseyi öldürmüyor.

5. EZ diye tanımlanan ve ölen savcının peşinde olduğu polisler sadece berkin elvanı öldüren polisler
    değil diğer ölenlerin ve ağır yaralananların organ kaybına uğrayanların soruşturmalarını yürütüyor.

Evet bu EZ polisler gazı 45 derece açıyla atmayıp direk milletin kafasına gözüne neresine gelirse sıkıyorlar.
    Savcıda en ince detaya varana kadar bulup bu polislerin tamamının resimlerini istiyor, elindeki görüntülerle birlikte
    kriminal labaratuva gönderiyor resim eslemeleri yapın diyor bu olay patlıyor sonrası malum.

6. Bize bi avukat yardım etsin herhangi bir adliyeye silah sokalım bi deniyelim olacakmı mümkünatı yok.
    AKP sempatizanları sevgileri aşıklarına sesleniyorum her hangi bir adliyeye silahla girmeyi denesinler
    veya bir avukat yardımıyla oraya girsinler. Avukatlarda hakimlerde savcılarda polislerde oraya silahla giremez.
    O rada görevli olanlar hariç.

7. İsteseydi polis o odaya kimseyi öldürmeden girerdi. içeriye bayıltıcı gaz verecekti. Polisin kendisi maske takacaktı.
    Halandırmadan gaz verir kapıdan içerdekilerin duyamayacağı biçimde kapıyı delerek verir. 11 saat bekledi. Niye ?
    Kurtarmak için 11 saat beklenirmi.

8. Bomba savcıdan çıkan kurşunlar polise ait.
    Buda AKP nin adamı ben bunada güvenmiyorum Fuat Avni.
    Yazıyor ne oldu bu güne kadar her yazdığı doğru çıktı ne oldu ?
    http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/savcidan-kursun-polisin-790724/

Şimdi sölüyorum bugüne kadar bilmeyenede sözümüz yoktur DHKP-C gibi sol örgütleri
    12 eylülde bile CHP dışlamıştır. Hiç bir bağı yoktur. Olsaydı zaten bugüne kadar isbatşanırdı.
    Ama MIt ile bağı olduğunu kanıtlayan binlerce olay vardır. örnek aile boyu DHKP-C li olanlar ölenler :)
    sabahına heryede operasyon herkez yakalanıyor. Biliyodunuzda 1 gün önce niye yapmadınız.
    Hani mitiniz çok becerikli hain mit müsteşarınız kahramanınız ne iş yapıyordu velevki bunlar planlanıyorken
    Onların işi var Cumhurbaşkanımıza tahsis edilen türkiyenin %70 lik bütçesiyle muhalefeti dinleyip milleti fişliyorlar

D olandırcı
    H ükümeti
    K urtarma
    P lanı
    C cephesi

Günün birinde bir susurluk kazası yaşanır herşey lagım gibi ortalığa dökülür.

Türkiyede siyaset devleti ele geçirme sanatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 2 Nisan 2015; 8:51:46 >

• Bu forum da siyaset yasaklanmali eskiden yasaktı.ama dh nin de niyetini ve rengini anlamış olduk bu son olaylarda.başka yazacak forum yok yapacak birşey de yok...

Su "hizmet"" denen gencligimi elimden alan ve bu gunlerde kimlere "hizmet" ettiği ortaya çıkan yapi size sesleniyorum bu dünyanın obur dünyası da var.Allahinizdan bulacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir siyasi kaygı gütmeksizin sadece aklı başında hür bir vatandaş olarak düşündüklerimi söylemek istiyorum.

Öncesinde ortada bence tartışmaya çokta açık olmayacak şekilde sanki ülkenin doksanlarını andırırcasına gerçekleşen şaibeli ölümler var. Bu sebeple bu ölümlerin üzerinde ki sır perdelerinin aralanmaması sebebiyle kendince adalet aramaya çıkan ve bir çok ülkede terör örgütü listesinde bulunan terör örgütü üyeleri var. Bunun karşılığında hala kimin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiğini bilmediğimiz ve muhtemel önümüzde ki uzun yıllar boyunca da bu gerçeği bilemeyeceğimiz bir savcı var. Bütün bunları yan yana koyup bir düşününce konuda epeyce tartışması geçen bu iş acaba kime yaradı yorumlarını görünce ülke çapında insanlık algımızın yıllardan beri ne kadar değiştirildiğini ve bir takım değerlerimizi ne denli yitirdiğimizi görüyorum. Bu her şeyden önce bir insan olarak beni gerçekten üzüyor. Velhasıl madem bu tartışmalar yapıyor bende acaba bu olay kime yaradı muhabbeti üstüne şahsi fikrimce bir iki yorum yapmak istiyorum.

Kime yaradığına ilişkin doğrudan bir isim zikretmicem yalnız somut bir takım şeyler söylemek istiyorum. İlkin bu olayla beraber gezi eylemleri halk nezdinde tamamen terör eylemleri olarak gösterilmiştir. Melih Gökçek ile Bülent Arınç'ın iç hesaplaşma şeklinde ki yargı boyutuna varacak tartışmalarını anımsayanınız var mı ? Bu olay unutturulmuştur. Olayda bahsi geçen terör örgütüne yakın bir çok parti ve avukat grubu varken ana muhalefet partisinden genel başkan yardımcısını arabuluculuk için çağrılması sanki olayların başka boyutlara çekilmek istenmesinin ufak basit bir göstergesidir. Yine diğer bir başka arabulucu Ümit Kocasakal uzun bir süredir İstanbul Barolar Birliliği'nin başkanıdır ve bu seçimlerde ve sonrasında kendisine ne denli baskılar yapıldığı zaman zaman medyaya yansımaktadır. Bu hususta da bu olayların acı bir şekilde son bulduğu günün ertesinde hükümete yakınlığıyla bilinen bir gazetenin manşetinde Sorumlusu Ümit Kocasakal şeklinde manşet atılması son derece düşündürücüdür. Bu olaylar yaşanırken nükleer santrallere ilişkin Japonlarla önemli adımlar atılmıştır. İç güvenlik paketinin ne kadar gerekli ve meşru olduğu ( Herkes Türkiye Cumhuriyeti ' nin özgür birer vatandaşları olarak bu paketi baştan sona okumalıdır. ) yine halka dayatılmaya çalışılmıştır. Yine bu olaylar yaşanırken mecliste milletvekili seçilme yaşı 18 ' e düşürülmüştür. Bu ülkede belli başlı kişisel haklarını bile 18 yaşında kazanan gençler için milletini temsil etmesi adına milletvekilliği adaylığı verilmesi de oldukça şaşırtıcıdır.

Yine velhasıl bunlar benim gözlemleyebildiklerim. Hepiniz birer birey ve nihayetinde hür insanlarsınız. Bu yazılanları araştırın ve sonunda mantık süzgecinizden geçirip kişisel bir sonuca varın. Araştırmadan soruşturmadan sadece sağdan soldan duyulan asılsız haber ve bilgilerle bir şey anlatmaya çalışmak sözüm ona 2015 Türkiye'sinde kimseye yakışmıyor.

İyi forumlar.

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Dünkü yeni şafak manşeti gibi sen hizmette takılı kalmışsın. Hizmet kadar SKP de suçlu değilmi.
    Beraber götürdük biz bu yollarda. Gelde bu hasretlik bitsin hocam diye bağırıyordu Türkçe olimpiyatlarında

Ben hizmetin yanından bile geçmedim geçmemde ama gerçekten hizmet edenleri yoksula yardım edeni öğrencilere yurt vereni
    yemek vereni okutanı gördüm. onlara bir sözüm olmaz zaten ama sen ekmek yediğin tekneye ihanet etme.

Henüz hiç birşey isbatlanmadı. isbatsız delilsiz yaygarayla birilerine yüklenmek o kadar kolaysa hırsılara niye bir şey demiyorsunuz.

Benim kuşkum yok ihanetten mezarından çıkarılıp yargılanacak bu cumhurbaşkanı hiç kuşkum yok.
  • Devletini, milletini seven bir insan olarak diyorumki vatan hainlerini icerde beslemek yerine vur gitsin. Ölen teröristlerin mekani cehennem olsun. Devlete bas kaldiran ister buyuk, ister cocuk kim olursa olsun cezasi olum, mekani ebedi cehennem olsun. Olen teroristler insallah oteki tarafta berkin elvanla beraber cehennemde ebedi yanarak azap gorurler. Zerre acimam. Kurta merhamet kuzuya zulumdur.
    Bu olaylari gorupte bu teroristlerle ayni zihniyette olan hdp ve chpye oy verende vatan sevgisi oldugunu zannetmiyorum. Ne yaparsaniz yapin bu devleti yikamayacaksiniz, bu hukumeti yipratamiyacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoo -- 2 Nisan 2015; 9:06:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Bu forum da siyaset yasaklanmali eskiden yasaktı.ama dh nin de niyetini ve rengini anlamış olduk bu son olaylarda.başka yazacak forum yok yapacak birşey de yok...

Su "hizmet"" denen gencligimi elimden alan ve bu gunlerde kimlere "hizmet" ettiği ortaya çıkan yapi size sesleniyorum bu dünyanın obur dünyası da var.Allahinizdan bulacaksınız.

açtım en son yorum olarak sizin yorumunuzu okudum katılıyorum...şimdi yazacaklarım biraz bu katılımımla çelişse de.

Hizmet' te ben de kısmen bulundum, alt tabakadakilerin hiç birinin art niyetli, maddi çıkar için bir şeylerin peşinde gittiğini düşünmesem de, üst tabakanın (zirve ve yakın isimlerin) bunun aksine bir şey yapabileceklerini düşünüyorum.

Çok şahane bir hocamız vardı (özel Okul), adam eğitim olsun, ahlak olsun, gerekse arkadaşlık, gerekse otorite olarak tam denge idi.

Böylesine iyi bir adamı düzgün maaş vermeye vermeye (ki bu adam belki 7-8 senedir "hizmet" edenlerden tabir-i caiz ise) adamı milli eğitme kaçırdılar

Özel Okul, para sıkıntısı yok, adamlara düzgün para vermiyorlar! (öğretmenlere). Bu adamın eşi var, çocukları var, borçları var. Tamam "Allah rızası" için bazı şeyler ama meyve veren ağacı sulamaz, bakmazsan artık meyve bekleyemezsin.

• bir babası mechul yüzünden ne babayiğitler feda ediliyor sonrada buna özgürlüktü haktı felan filan deniyor sonrada kelle kesen gene biz oluyoz :D gülün gülün
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Nedenini Fuat Avni 2 ay ewel yazmış....

Fuatavni yazmış sonradan öğrendim yazdığını, zaten rehine olayını detaylandırdığımızda savcımızın ölüm olayı bu işin Akp tarafından planlandığın gözler önüne seriyor.

Akp'nin Dhkp-c ile birlikte çalıştığını görmemek için kör olmak lazım;

1) Hatırlayın Gezi olaylarından sonra Dhkp-c, başbakan Ankara'da değilken başbakanlık binasına saldırmıştı, ne hikmet ki saldırıda kimse ölmedi, olay sonrası konuşan Tayyip "bu saldırıda gezi olayları izleri var" demişti. Yani Dhkp-c ile geziciler ve solcuları eşleştirme algısı oluşturuldu.

2) Dhkp-c daha önce de Ankara Dikmen'de Polisevine saldırdı, burada polis yine mağdur gösterildi, sol partiler, chp ve geziciler terörist ilan edildi.

3) Gezi olaylarından sonraki Berkin Elvan'ın Akp polisi tarafından öldürülmesi Akp'yi çok rahatsız etti ve hemen Okmeydanı'nda çıkartılan çatışmada Burak Can Karamanoğlu isimli arkadaşımız öldürülmüş ve Berkin Elvan ile yarıştırılmıştı. Akp Burak'ı alkışlarken Berkin'i kötü gösteriyordu, bu saldırıyı da tabiki Dhkp-c üstlenmişti.

Ve son olarak....

4) Savcımıızn öldürülmesi. Dhkp-c'nin isteklerini okuduysanız son maddede Chp'li isimlerle görüşmek istediklerini belirtmişler, neden Chp'li isimler de başka isimler topluma mal olmuş hukukçularla görüşmek istemdiler de Chp ile istediler?
    Çünkü Dhkp-c halkın gözünde bir terör örgütü, ve bu terör örgütü işte bakın Chp'li isimleri istiyor çünkü onlara yakın çalışıyor algısını toplumda yaratmak için.

Eyy Akpli arkadaşlar uyanın!
    Oy verdiğiniz parti terör örgütleriyle birlikte çalışan, iktidarda kalmak için insan öldürmeyi dahi göze almış bir partidir. Eğer bunu farkedip hala Akp'ye oy veriyorsanız bu cinayetlere siz de ortaksınız haberiniz olsun!!

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    Şehite saygı, fotoğrafı siler misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

Savcıya neden otopsi yapılmadı, çıkan kurşunların polise ait olduğunu öğrenirdik..

he doğruya bu olaylardan mazlum çıkarıp oyları akp ye veriyorduk dimi

Heya sende haklisin

Otopsi yapilmadi deyip cikan kursunlar polisindi demek komik.

Keza 2 el silah sesi duyuldu diye iceri girdiklerini soyluyorlarsa savciya gelecek tek kursun vucuduna gelenlerdir.

Sizde okadar muneccimsiniz ki otopsi yapilmadan iyi uyduruyorsunuz.
    Millet sanacak mudahale eden doktor felan ama siz daha oy verecek yasa gelmemisen boyle bir dusunceye kapilmaniz ileride sizinde bok yoluna gitme ihtimalinizi arttiriyor.

Keza burada iti kopegi konusmuyoruz.

Bugun burada Sehit olan savcimizi konusiyoruz

Siz gelmis halen iti kopegi savunumaya calisiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.